Evliyken Narsisist eski sevgili'nin rahatsız etmesi

Su narsist kelimesi nasi bu kadar populer oldu ya : D herkes herkese narsist diyor. Kisi narsist degil bu arada. Neyse.
Direkt savciliga versene neden ugrasiyosun. Bunca sene sonra yazmasi ne kadar tehlikeli oldugunu gostermiyor mu yeterince. Takintili bir manyaga benziyor. Sikayetci ol.

Çok korkunç eşinizin öğrenmesinden ziyade bu kişinin size ve ailenize fiziksel zararlar verebilecegini unutmayin. Saklamayin bence böyle bir şeyi.
Fiziksel zarar veremez, açıkçası öyle bir cürümü de yok onun da, yine de hafife alamam tabi ki. Biz ayrı şehirlerdeyiz. Benim aile büyüklerim var orada. Zaten ailemden biri tanıştırmıştı ki onunla da hala konuşmuyorum bu yüzden. Çok karışık. Ama ben evlenip bambaşka bir şehire geldim.

Hayalet numarası yapin tepki vermezseniz devam edemez engellemeyin cevapta vermeyin msjlari okudugunuzu bile görmesin sizde onun istedigini eline veriyorsunuz hayret birsey bu konu acamaya bile değmez

burda bu yazdigina inanacak cok kadin vardir. ama beni kandiramazsin.bal gibide ilgi arayisindasin hosuna gidiyor bu durum.sanki hayiflanmis gibide yaziyosun birde.10 yillik evlisin yasinda vardir.yasina yakisani yap bir daha muhatap olma adamla.kaşınan sensin adami aramissin adam senin hesaplara ulasip dert yanabiliyor.kocana soyleyeceksin.kocan adamla konusacak birdaha sizi rahatsiz etmeyecek cozum basit.cocuklu kadinsindir simdi sen ne bu kalitesizlik

Popüler olduğu için kullanmadım. Evet, bence narsisist. Ben kendisiyle muhattap oldum ve tüm hareketleri birebir uyuyor. Her neyse, narsisist mi, manyak mı, yoksa sadece şerefsizin teki mi artık onun sorunu.

Bilmiyorum.. Haklısınız, ben de konu okurken böyle yazardım. Gerçekten bu kadar kolay olmuyor. Bu raddeye getirirsem eşim de açıp bir sürü şey söyleyecek, böyle iğrenç bir durum olmasa..

Sen de kendine dizi konusu arıyorsun herhalde Kızılcık Şerbeti. Katilesizliği sana iade ediyorum.

Çok uzun yıllar geçmiş aradan daha niye size ulaşmak istiyor. Sizin umrunuzda olmaz belki ama eşiniz kendini kötü hissedebilir. Bence mümkün olduğunca yansıtmayın yazsın arasın acmayin sosyal medya isminizi onun bulamayacağı şekilde değiştirin. Bir zararı olmasa da varlığı bile insanı huzursuz eder

Instayı kullanan biriyim, kapatsam eşim hayırdır diyecek. Ki o kapatsa ben de derim ne oluyor diye. Şimdi tüm ayarları tekrar düzenledim. Ama biz eşimle birbirimize video gösteriyoruz mesela, hadi birden tepeden bir şey çıkacak.
Ben söyleyeceğim eve geldiğinde. Tüm ayarları değiştirdim, kapata da bilirim ama lütfen onunla konuşma diyeceğim.

Olabilir,insanın hayatında erken yaşlarda özellikle böyle yanlış seçimler bu elbetteki sizin suçunuz değil,araması sormasıda sizin suçunuz değil fakat eşiniz yada ailenizle muhattap ederseniz bu sizin suçunuz olur,ben bir erkek çocuk annesi olarak gözümden sakındığım kuzumun başını belaya sokan bir eş için masum düşünemem,geçmiştede olsa kendi hatanızı telafi etmesi gereken sizsiniz,polise şikayet edin,her yerden engelleyin,cevap vermeniz engellesem bile bi şekilde ulaşacak demeniz tuhaf olmuş,polis neden var eşimiz,ailemiz yada kendimiz belaya bulaşmayalım diye var,sorunların hepsini eşimize sevgilimize çözdüreceksek polis neden var dimi,bu tiplerin ne yapacağı belli olmaz,eşinizde olsa elin çocuğu evladı sonuçta,ben bir anne olarak bu konuda çok geriliyorum,anne olanalar beni anlar.

Çok yanlış yapıyorsunuz bence . Birincisi hafife almayın bunca yıl geçmiş evli bir kadına yazıp duruyor çok cesaretli . İkincisi eşinizin yerinde olsam ben düşünürdum eşim bu adamın yazdığını niye söylemedi ? Niye onu aradi? Bu iletişimin sebebi ne ? Birde sosyal medyaniza mesaj gelmesini engelleyin . Atıyorum bir süre kullanmayin ya da resmi gizleyin uzak dursun . Bana çok korkutucu geliyor böyle saplantılı manyaklar. Yani siz biliyor musunuz bir kere kadının birine saplantılı eski sevgilisi yıllar sonra görüyor bir internet firmasında ise giriyor eski sevgilisinin evine gidip onu öldüruyor . Olmaz demeyin neler neler oluyor .

Kesinlikle eşinizle paylaşın, eşiniz yüzleşmeden onu güzelce korkutmadan asla durmayacaktır. Şikayet etseniz sonuç almanız zaten yılları bulur o da sonuç alabilirseniz.

Evet eşinizin bu durumdan mutlaka haberi olsun. Sonuçta aynı evin içindesiniz bu kişi size bir şekilde eşiniz yanınızdayken de ulaşabilir. O zaman bu hiç hoş bir durum olmaz. Mesaj isteklerini kapattıysanız aramasını vs smslerini de engelleyin yani telefon numarasını rehberinizden engelleyin.

Hayalet numarası yapin tepki vermezseniz devam edemez engellemeyin cevapta vermeyin msjlari okudugunuzu bile görmesin sizde onun istedigini eline veriyorsunuz hayret birsey bu konu acamaya bile değmez
Sanırım ne yapıyorum biliyor musunuz, bir şeyler planlarsa haberim olsun istiyorum içten içe bilmiyorum. Mesela şimdi her şeyi kapattım hadi içip sıçıp eşime de yazarsa.. en azından bana yazıyordu ama saklıyorum sonuçta. Neyse halledeceğim..

Benim numaram yok onda. Ararkende bin kere kontrol ettim numaram açık mı diye. Evet, böyle yapacağım teşekkür ederim

Yani sizde de suçun büyüğü var neden arıyorsunuz adamı istediği bu zaten iletişim kurmak . Kesinlikle yanlis yapıyorsunuz.

Yani sizde de suçun büyüğü var neden arıyorsunuz adamı istediği bu zaten iletişim kurmak . Kesinlikle yanlis yapıyorsunuz.
Bana yazmış bir sürü mesaj, engelledim. Sonra başka hesaptan yazıp numara atmış. Ben de numarayı görünce birden numaramı özel yapıp aradım, sen ne istiyorsun derdin ne dedim. Sonra çok pişman oldum ama gerçekten bir anlıktı. İşte bunu anlatamam size anlatamadığım gibi diye düşünüyorum.

Bu adam çok tekinsiz bu kadar önemli değil sosyal medya bir süre kullanmayin . Arınma yapıyorum içe döneceğim falan deyin

Eşinize söyleyin saklamayın bu işi birlikte çözmeye çalışın ama eşim olay çıkarır durmaz diyorsanız bu kişiyi emniyete şikayet edin ya da en kolay çözüm sosyal medya hesabınızı kapatın, numaranızı değiştirin ( eğer numarayı biliyorsa)

Yazsin esinize siz onunla diyilog kurdukca suclusu siz olursunuz

Instagramda birinin bir hesabını engelleyince o kişinin açtığı ve gelecekte açacağı tüm hesaplar engelleniyor aslında. Nasıl sürekli yeni hesapla geliyordu ki? Bu arada bu tarz kişilere en küçük bir cevap vermek onların umutlanmasına sebep oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…