- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
bende evlendikten sonra egitimime devam etmek istedim ama kismet olmadi.
hayırlısı olsun canım...........paylaştığın için teşekkürler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende evlendikten sonra egitimime devam etmek istedim ama kismet olmadi.
şu anda doktora tez aşamamdayım, bu saat oldu üniversitedeyim hala.
başarılar canım benim...evet zor oluyor ama diploma eline geçince çok mutlu oluyorsun....yani ben kendi adıma çok sevinmiştim...ay ne kadar güzel, herkes azimli, ben de evli ve çocukluyum üstelik aöf. okuyordum ama şimdi af çıktı okuluma geri döneceğim inş. aöf ye kayıt yaptırmıyacağım öncelikle şu diplomamı alayımda, evet zor olacak ama benim zeki kocam beni çalıştıracağına söz verdi, ha gayret sibellee :)
kızlarrrr vızeler basladı ugrayamaıyorum buralara......dua edın nolurr ders calısmaktan aman bu sene son senem alta ders kalmasın demekten halım kalmadııı.......yuksek lısans yapan arkadaslar ales ten yaklasık 76 alıcam hesaplamalarıma gore sızce tezsız yuksek lısansa yeterlı olurmuuu??*
çamaşır suyu teşekkür ederim umarım tezsiz yapabilirim....en azından artık dersaneler bile formasyon arıyor oğretmenlerde ...tezlıde yapabılırım aslında süper lise mezunuyum ingilizcem fena değil ama kpds mi üds mi yoksa okulun açtığı sınavmı daha kolaydır sence
hım okulun acıtıgı sınav hazırlık atlama sınavı baya bır zordu gerciii ben bakakalmıstım:):):)okul malesef bızım cok ılerleme gosteremedı egtıtım verebıleceklerını sanmıyorum:):)ama malum tezlıı dede kadro gelecek dıye soz konusu bır durum yok degılmı?tezımle basbasa kalabılırmıyım kiii:
merhaba kızlar, uzunsüredir aranıza katılamadım ama inanın çok yoğun zamanlar geçirdim, şuan eşim ve çocuğumla birlikte bir yıllığına ankaradayız.eşim burada askerliğini yapıyor.ailemin yanında kalıyoruz. ben de bunu fırsat bildim hemen üds kursuna yazıldım. geçen hafta başladım.gerçekten çıok iyi bir hocamız var ve bizi acaip motive ediyor. bizim başarımızı kendi başarısı olarak algıladığını söylüyor.bu arada alese de girdim çalışamadım ama sözel netim iyi gelicek galiba . ama mayısa çalışıp giricem 80 garantilemem lazım. işte böyle kızlar çok şükür başladım ben de hazırlanmaya .inanırmısınız ders çalışmakta olsa bu kendim için birşeyler yapmak bana inanılmaz iyi geliyor.tekrardan canlandığımı yaşadığımı , hayatın içinde yer aldığımı hissediyorum. çamaşırsuyu eğer istersen sana kurstaki üds çalışmalarımız ve yöntemlerimizi sana ve isteyen ihtiyacı olan arkadaşlarıma verebilrim. umarım herşey gönlümüzce olur![]()
merhaba çamaşırsuyu, dünden beri bu mesjı yazmaya çalışıyorum ama minik ve meraklı kızım yüzünden mümkün olmadı.neyse buraya gelmeden hemen sadede geleyim. üds kursunda hoca bizim belli bir seviyede olduğumuzu düşünerek tenslerden başladı fakat olduça hızlı bir şekilde geçti.sorularda bize time expression ların çok yardımcı olacağını söyledi.sen tüm zamanların time exp. çıkar . cümlede nasıl kullanılıyor, hangi zamanlarda karşımıza çıkıyor.bunlara iyice çalış.örneğin, present perfect tense de kullanılan since past ve present tperfect tensi bağlayabilen tek bağlaç. ve eğer since den sonra bir cümle geliyorsa bu kesinlikle simple past olur. istersen ihtiyaç duyduğun konularda ben sana özelden yada mail yoluyla sana yardımcı olurum. tüm konuları böyle yazmak uzun sürecek hemde konu dışı oluyor galiba.eyvaah kızım geldiii...
teşekkür ederim çamaşırsuyu, herhalde ben de gideceğim sakaryaya, kalan dersler için 4 sınav hakkı varmış her ders için ayrı ayrı, ondan sonra devamsız ve okumadığın dersler için 1 dönem devam etme hakkı, bunu da yeni öğrendim, yani öğrenciliğe buradan devam edeyim diyorum, inş. umarım yapabilirim, devamsızlıktan sorunum yok yani giderim izin alıp ama yapabilir miyim onu bilemiyordum, ama işletmeyede çalışmak gerekiyor, kararsız kalmak çok kötü ben inşaata çalışacağım. inş.