- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
hadi bakalım bu gazla:)
saolasın teşekkür ederim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi bakalım bu gazla:)
biliyorsunuz ben, kpds ve üds için hazırlanıyorum evde. ama olmuyor, benim sıkı bir kursa gitmem şart, böylece daha çok zaman ayırabileceğimi düşünüyorum...sürekli başa dönüyormuşum gibi geliyor..kendi başıma eksiklerimi göremiyorum...ama yine de belli bir süre evde hazırlanmaya çalışacağım, en azından üst kurlardan başlayım diye.......kafam hiç rahat etmiyor....ev dağınıkken çalışma başına oturamıyorum, evle ilgineleyim derken iş çıkıyor, dersler kalıyor.....eşim yükseklisans yaparken işlerimi bitireyim diye yardımcı olmaya çalışıyordu ama şimdi kendi kendime çalışıyorum diye nasıl olsa yetiştirmem gereken ödevler yok diye rahat davranıyor, en azından kursa gitmeye başlarsam biraz yardımcı olur......bilmiyorum ya
merhaba kızlar uzun zamandır yazamıyorum. malum bayram tatili vardı. tatil boyunca malatyadaydık, dünya kadar ing. ödevi vermişti hoca hiçbirini yapamadım.şimdi birde kızım hastalandı oooffff... vallaha bazen ben niye bu işe soyundum diye kendime kızıyorum nasıl yapapıcam eş ,çocuk ,aile ...kendime güvenim zayıfladı iyice.herhalde yarın kursa gittiğimde biraz toparlarım kendimi(inşallah).çamaşırsuyu maalesef erkekler böyle mecbur kalmadıkça eşlerine yardım etmeyi akıllarına getirmiyorlar,:1no2: düzenimi kurayım sana bilgi aktarımına devam edeceğim canım.sakın ümitsizliğe kapılma olur mu! sen benim için güzel bir örneksinkaydirigubbakcemile3![]()
kızlar bayram tatılı bıttı ben bugunude tatıl ılan ettım ama yarın okul benı bekler naparım bılınmez mıskınlıge alıstım ama evde de otur otur amacsız ıse yaramaz hıseedıyorum kendımı...bir de bızım tutdugumuz ev tam okula bakıyor daha uzun seneler ben okulu bıtırdıkten sonrada durup durup okula bakarım umarım ıyı dusuncelerle bakarım hanı olur şu kriz ortamı sayesınde iş problem olursa nasıl anarım orası bılıınmez ama:))Allah hepimize kolaylık versin ........çamaşır suyu malesef kursa gitmeden biraz insan zorlanıyor anca erkekler ıs basa dusunce devreye gırıyor......okul zamanı esım malesef yardımcı olmaz pek benım de ama sınav zamanı Yardımcı oluyor ....
Bende myo turizm ve otelcilik okudum.4 yıllık evliyim ve bu senede açık öğretime başlıyorum.okumanın yaşı yoktur diyor ve gidebildiğim yere kadar gitmek istiyorum.Amacım halkla ilişkileri bitirip 3. sınıftan işletmeye devam etmek.Herkese başarılar:)
kolay gelsin canım, kesinlikle okumanın yaşı yok,başarılar, güzel sonuçlarını bekliyoruz
sağol canım güzel dileklerin için.biz kadınlar ne kadar çok kendimizi yetiştirir ve eğitimimize gereken önemi verirsek o kadar iyi nesiller yetiştiririz.:içelim:
18 sayfayı başından sonuna kadar okudum gercekten motive olduğumu söyleye bilirim ben myo işletme den mezun oldum ve şimdi aöf den devam ediyorum 4. sınıfım bu sene bitecek inşallah ama bu bana yetmiyo benim içimde öğretmen olma isteği var evliyim 24 yaşındayım ve biraz tembelim çalışıp öss ye girmek ve yaşadığım yerde okumak istiyorum bi karar veriyorum bi vazgeçiyorum ama bunu çok istediğimi biliyorum eşim hertürlü destek olur evimde çok rahat bi çalışma ortamıda var sabahtan akşama kadar yanlız boş boş oturuyorum eeee krizde var o yüzden işte bulamıyorum oturup çalışmak tek yapmam gereken bu yazılarınızdan açıkcası etkilendim kendime bir program hazırlayıp çalışmaya başlıyacam öss için geç kalmış sayılmam inşallah
hepinize başarılar Allah gönlünüze göere versin
çamaşır suyuna katılıyorum...önceki dönemlerde konuları kavramış isen..kısa bir çalışma ile üstesinden gelebilirsin bu çalışmanın....planlı programlı calısmak zor olursa senın ıcın dersanelerın hızlandırma programlarına katılabılırsın...öss sınavı bıraz agırlık verdıkten sonra gercekten cok kolay ıstedıgın bolumu kazanmakta öle....onemlı olan sonrası....ınsallah ıstedıgın bolumu kazandıgını yazarsın en kısa zamanda topıgımıze basarılar
merhabalar,
ben de aftan yararlanmak için başvuru yaptım. yarın okula gideceğim sadece 3 dersten sınava gireceğim ders notlarını öğrencilerden almaya çalışacağım. hocalarda verir mi notları dersiniz?
bu arada bölüm başkanımız prof. olmuş ve mühendisliğe geçmiş ona mail atsam şu şu derslerim var yardımcı olur musunuz diye uygun olur mu acaba? ne dersiniz? hoca beni tanıyor ,daha evvelde görüşmüştük ve onun dersinden iyi idim. ders notlarını istesem olur mu? hocalardan belki bulup veriri bana hımm? yarın gittiğimde onunla görüşsem mi? çamaşırsuyu bir fikirde bana ver lütfen?