Merhaba kizlar, bu topigi yeni fark ettim ve benimde burda olmam gerektigini düsündüm. Ben kanadada yasiyorum geçen yaz evlendim 8 aylik evliyim ve su anda 2 aylik hamileyim. Ama durun hele, seneye uni son senemdi mezun olacaktim ama bebek geliyor ekimde Allah nasip ederse bir dönem gitmeyip ikinci döneme geri dönmeyi düsünüyorum. Saten bu yil bitmesi lazimdi ama ben zaman geçtikce motivasyonumu kaybettim ve 5 ders yerine bazen 2 bazen 3 ders aldim. Bende motivasyon eksikligi cok fazla evlenmedende vardi ama simdi daha cok. Esimle cok iyi anlasiyoruz, benden daha cok ev isleriyle ilgilenir hersey yolunda gidiyor ama iste evlilik, okul, hamilelik sanki git gide hayat dahada zorlasiyor benim için. Simdi tek istegim bir an önce okulu bitirmek...sizlerinde dedigi gibi okurken evlendigim için cok elestiri aldim hatta tamam evleniyo ya okulu bitiremez diyenlerde oldu, ve simdi hamile oldugumu ablalarimdan bask kimseye söyleyemiyorum tepkilerinden çekiniyorum hor görecekler eminim. Iste kizlar hayat devam ediyor benimle yazisirsaniz sevinirim. Herkese basarilar.