• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliyken eğitime devam edenlerin alanı

valla en zor kısmı başlamak...bir başlayınca hemen alışırsın ve çabucak geçer gider....uzun uzun tatil sonrası herkese aynı şey oluyor..ben de öyle yorgunum ki... sanki o kadar tatil yapan ben değilim...yarın işe gitmek istemiyorum....[/QUOTE

izmirin neresindensin?? bende izmir kiziyim :lepi: :sm_cool:

hanı calıssam calıstıgımın karsılıgını alacagımı bılmek guzel ama okula gıdıp bos bos oturmak vızeler fınalller son senenın verdıgı stres ya okulum uzarsa telası böööööööööööööööööö iğrenç:(:(.(

valla bence ne yap ne et, okulu uzatmamaya bak...çünkü alınması gereken bir tarihten sonra alınan bir diploma kadar can sıkıcı bir şey yok..benim 10 haziranda biteceğini sandığım yüksek lisansım tezime düzeltme verilmesiyle birlikte 20 ağustosta bitti...o süre içinde çektiğim sıkıntıyı bir daha yaşamak istemem....o gecikme sanki benim bütün hayatımı alt üst etti...bir yere gidemedim tatilde, gitsem de zevk alamadım..herşeyi erteledim..şimdi bile toparlamaya çalışıyorum durumu....

slm arkadaşlar bende 1yıllık evliyim okulumu yarıda bıraktım tabi bunun evlilikle pek ilgisi yok çok önceydi şimdi dışardan bitirmeye calışıyorum (aöf iktisat) çalışıyorumda benim için zor gelmiyo ama çocuk istiyorum sanırım ozaman sorun olabilir

önümüzdeki hafta yeni bi egitim yili daha basliycak ama benim motivasyonum malesef yerlerde geziyo.
Allahim okulu bitirdigim günü görebilcek miyim yaaaaaaaa???
ya bütün emeklerim bosa giderse? ayni sorunu yasayan var mi benim gibi?

Merhabalar ben de geldim aranıza bende evliyim ve eğitimime devam ediyorum açık öğretim ingilizce öğretmenliği okuyorum bizim de ilk 2 yıl devam mecburiyetimiz var ama bu yıl sadece sınavlara gideceğim evimdeyim artık. Yılda 4 defa sınavlarımız oluyo hayırlısı artık inşallah geçerim hepsinden yüksek notlarla da bitiririm hepimiz bitiririz inşallah :)

evliyken okumak....
daha kolay olacağını sanırsınız,ama görürsünüz ki daha bir zor olmuş..
en azından evliliğin ilk zamanları için bu böyle bence...

bende evliyken eğitimini sürdürenlerdenim.tabiki daha zor.eşiniz ne kadar anlayışlı olsa ondan aldığınız zamanlar için şikaytçi olabiliyor.inşallah bütün emeklerimize değer.

Kızlar bende geldim aranıza.Biz eşimle ikimizde okuyoruz.Eşim açıktan 4 senelik işletme okudu ve bitirdi.Şimdi Smmm sınavlarına giriyor o sınavı kazanmakta çok zor kursada gitti ama 5. olacak bu sınav.Bende işletme 3.sınıv öğrencisiyim.2 senelik ön lisans yazımı alıp allah izin verirse öğretmenliğe başlayacağım.Tabiki aynı zamanda okumaya devam.Hepiniz öpüldünüz.

kpds ye hazırlanıyorum ama planladığımın çok çok gerisine düştüm...çok ihmal ettim, kendime gelmeliyim artık....tekrardan herkese başarılar diliyorum

bende 2.5 yıllık ewliyim bir yasınsda birde oglum var..
bu yıl aöf muhasebe bölümündeyim sınavlara girecegim ama çalışmak için fazla zamanım kalmasa da ben bu diplomayı almaya kararlıyım :)

benim durumum biraz farklı...yaşım 28 5 yıllık evliyim ve 1,5 yaşında bir de bebişim var....şimdi öss ye hazırlanıp(dersaneye giderek) üniversiteye gitmek istiyorum... sizce çok mu saçma....bu arada bütün ailemin de desteği var....lütfen saçmaysa söyleyin...yok saçma değilse cesaretlendirin..............dersaneye gidicem benden yaşça küçükler ::((((

Olur mu hiç öyle şey bazzy..Ben 34 yaşında,13 ve 7 yaşlarında 2 çocuk annesiyim.15 sene önce İst.Ünv.Fen Fak.Fizik bölümünü 2. sınıftan terk ettim.Geçen sene artık çocukların büyüdüğüne kanaat getirip,eşimin ve büyüklerimin de desteğiyle öss ye girdim ve rahatlıkla AÜ.İktisat Fak.Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünü kazandım.Şu anda 2. sınıfa geçtim.Örgün eğitim olmasa da ben de evimden okuyorum.Amacım SMMM sınavlarına da girebilmek..Okumanın yaşı yok,yeter ki isteyelim..Herkese başarılar diliyorum..

Slm ben Derya, cok büyük bir sorunum var yada ben öyle görüyorum. Neyse sorun su: 26 aydir beraberim sevgilimle ve o simdi evlenmek istiyor benimle bu yaz liseyi bitirdikten sonra, ama ben daha 17 yasindayim ve egitimime devam etcem ve daha cok sey var önümde...sizce napmaliyim,bu yasda ben evli bi kadinin aldigi sorumlulugu alamam üstlenemem bana zor gelir,evlilikle okul bir arada cok zor geliyor göze.Aralikda 18 olcam ama yinede kendimi bir evlilik yapacak kadar olgun hisedmiyorum. Hem düsüncelerimde en ön pilanda suan mimar olmak var ve herkezin bildigi gibi liseden sonra baya bir yol var oraya kadar,ben bide avusturyada kaliyorum,ve liseden sonra tr de üni ye gitmek istiyorum,ve evlenirsem biraz zor olur üniye gitmem,o buraya alismis isi gücü burdayken herseyi birakip gelmez benimle,sorun yani su: onunla evlenirsem korukuyorum hayallerimden vaz gecmek zorunda kalmaya,sizce napmaliyim,seviyorsa beklermi gercekten? 24 yasinda oldugu icin diyorki yasim 30 olduktan sonra mi evlenim seninle felan...

kafam cok karisik...ne hayalerimden vaz gecmek istiyorum ne de ondan...ama beklemek zor geliyo ona sanki kaciyoz...simdiden yardimlariniz icin tsk.

Derya

benim durumum biraz farklı...yaşım 28 5 yıllık evliyim ve 1,5 yaşında bir de bebişim var....şimdi öss ye hazırlanıp(dersaneye giderek) üniversiteye gitmek istiyorum... sizce çok mu saçma....bu arada bütün ailemin de desteği var....lütfen saçmaysa söyleyin...yok saçma değilse cesaretlendirin..............dersaneye gidicem benden yaşça küçükler ::((((

slm bazzyy bence okumanin yasi olmaz....bir hedef koyduysan kafana sonuna kadar git kimseyi dinleme cünkü sen istedikten sonra basarirsin. Bizim siniftada yasca kücükler var ama kimse takmiyo, sende takma, derslerine bak. Bana kimse bu yasima kadar cesaret vermedi hep basaramazsin dendi onu bile aldirmadim beni üzmüs olsa bile kendi kafamdakini yaptim, hirslandim ve daha da basarili oldum, simdi sinif birincisiyim :dance: okumaktan güzel birsey yok bence...bol sanslar umarim istedigine ulasirsin...

Derya a.s.

Son düzenleme:
Slm ben Derya, cok büyük bir sorunum var yada ben öyle

kafam cok karisik...ne hayalerimden vaz gecmek istiyorum ne de ondan...ama beklemek zor geliyo ona sanki kaciyoz...simdiden yardimlariniz icin tsk.

Derya

Canım bence yaşın daha çok küçük ve hayallerinden vazgeçme derim ben sana , konuş sevgilinle mantıklı bir şekilde , onun da yaşı daha küçük bence evlenmek için .

hizli cevabin icin tsk ederim basda.

Az önce konusduk ama bu konu üzerine degil, ve suan cok kötüyüm, beni mutlu yapa bilcek birinle karsilasamicakmiyim ben hic.Bilgisayarin önünde olmam bile onu rahatsiz ediyo,hersey onu rahatsiz ediyo,bana güveni yok onca seneden sonra,yok arkadaslikda kurarsin sen filan...onu sevdigimden onun hatri icin susdum hep...ama artik cok gücüme gidiyo...önyargili olmasi beni cok üzüyo...ona ayrilmak istedigimi söyledim,cevabi neydi biliyomusun,zaten tek istedigin o kimbilir neler ceviriyon baska bisey var kesin yoksa niye böyle davrancan felan...

kusura bakma icimdekileri dökmek istedim...

kib :çok üzgünüm:

hizli cevabin icin tsk ederim basda.

Az önce konusduk ama bu konu üzerine degil, ve suan cok kötüyüm, beni mutlu yapa bilcek birinle karsilasamicakmiyim ben hic.Bilgisayarin önünde olmam bile onu rahatsiz ediyo,hersey onu rahatsiz ediyo,bana güveni yok onca seneden sonra,yok arkadaslikda kurarsin sen filan...onu sevdigimden onun hatri icin susdum hep...ama artik cok gücüme gidiyo...önyargili olmasi beni cok üzüyo...ona ayrilmak istedigimi söyledim,cevabi neydi biliyomusun,zaten tek istedigin o kimbilir neler ceviriyon baska bisey var kesin yoksa niye böyle davrancan felan...

kusura bakma icimdekileri dökmek istedim...

kib :çok üzgünüm:

canım, evlenip eğitime devam etmek zor ama imkansız değil, eğer eşin destekçi ise. lakin sen daha kendini evlilik için olgun hissetmiyormuşsun, ayrıca 24 yaşındaki bir erkeğin evlilik için ne bu acelesi, daha gençsiniz bence...seven insan bekler, eğer süre uzadıkça sorun çıkcağını düşünüyorsa da zaten sorunlu olcaksa hiç olmaması daha iyi....hayırlısı olsun

canım, evlenip eğitime devam etmek zor ama imkansız değil, eğer eşin destekçi ise. lakin sen daha kendini evlilik için olgun hissetmiyormuşsun, ayrıca 24 yaşındaki bir erkeğin evlilik için ne bu acelesi, daha gençsiniz bence...seven insan bekler, eğer süre uzadıkça sorun çıkcağını düşünüyorsa da zaten sorunlu olcaksa hiç olmaması daha iyi....hayırlısı olsun

Merhaba canim,
benim acelem yok zaten, onunla zamani geldiginde konuscam ve beni anlayisla karsilamicak olursa zaten yollu acik olsun derim. Sonucda bu iki kisinin verecegi bir karar, o istiyo diye zorluk yasamak zorunda degilim evliligim süresinde.Ondan önce konusmak isterdim ama beni anlamicak,bu konuyu defalarca tartisdik zaman zaman,bu yüzden zamanin akisina birakcam herseyi. Cevabin icin sagol.

sevgiler Derya hihoyyyt

Merhaba canim,
benim acelem yok zaten, onunla zamani geldiginde konuscam ve beni anlayisla karsilamicak olursa zaten yollu acik olsun derim. Sonucda bu iki kisinin verecegi bir karar, o istiyo diye zorluk yasamak zorunda degilim evliligim süresinde.Ondan önce konusmak isterdim ama beni anlamicak,bu konuyu defalarca tartisdik zaman zaman,bu yüzden zamanin akisina birakcam herseyi. Cevabin icin sagol.

sevgiler Derya hihoyyyt

sağol canım...herşey gönlünce olsun......

Back