- 12 Aralık 2007
- 8.514
- 11
- 158
- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
bende evlendikten sonra yüksek lisansımı yaptım
hayatımın en zor yıllarıydı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende evlendikten sonra yüksek lisansımı yaptım
merhaba arkadaşlar bende affı bekliyordum çok şükür çıktı bende 1.5 yıllık evliyim ve 3 aylık bebegim var ne kadar zor olursa olsun o diplomayı alacam AOF işletme okuyorum
merhaba arkadaşlar bende affı bekliyordum çok şükür çıktı bende 1.5 yıllık evliyim ve 3 aylık bebegim var ne kadar zor olursa olsun o diplomayı alacam AOF işletme okuyorum
Merhaba arkadaşlar benimde geçmişim sizlee gibi. Kısaca özet geçeyim paylaşım akatılayım. Ben de Matematik öğretmeniyim. Üniversiteden sonra master yapmaya başladım 90 not ortalamam vardı(cebir üzerine bu arada) semineri verdim ama danışmanım yurt dışına 1 yıl süreliğine gitti ve benişim tez sunumum kaldı ve zamanım kalmadı düğün telşı falan derken tezi sunamadan atıldım.bu arada nişanlı iken tezsiz yüksek lisansa başladım sonra evlendim ve okulumun son dönemini eşimden ayrı geçirdim yurtta kalarak. Derken Evime geldim. Şu gğnlerde çıkan aftan tez için faydalanacağım inşallah şimdi 7 tane özel derse gidiyorum ayrıca KPSS ÖĞRETMENLİK için dershaneye yazıldım oraya gidiyorum ve ayrıca yüksek lisans tezimle uğraşıyorum. Şükür anlayışlı ve okumama destek veriyor. Ama ev işi 2 üniversite kavramı ve öğrencilerimle çok yoruluyorum. Hem para kazanmam hem okul kazanmam hem de kariyer yapmam şart. Okumayı çok seviyorum o zaman bu zorluklara katlanmam gerek diyorum.
benımde en cok ıstedıgım seyı okuma cok sevdım kızlar cok unv felan gözum görmedı ama şimdı okumak ıstıyorum kpsye gırdım 78 puan aldım daha devam etmek kuslara gırmek unv okumak 26 yaşındayım ama eşim cok karşı zaten cıkarkenkende onun yuznden bıraktım ban tek şaer koşmuştu okulu bırakacaksın ve ben senı asla pişman etmıyecegım demıştı tamam pışman etmedı ama okumak ıstegım bıtmedı evde bol bol kıtap okuyorum yazılar yazdım bılmıyorum artık
canım okudum yazını ne guzel anlatmızsın bende kendımı gelıştırmeye çalışıyorum ama ısınırlı kalıyor tabı eşimle tek sorunumuz herkezde evlenemeseydın okuyacaktın ne geregı var dıyor susturuyorlar eşim kararlı olmasa ınan kımseyı takmamda bılıyorum kı wvlılıgımde buyuk sorunlar yaratır eger uazatırsam ama ben çalışmak ıstıyorum hemde cok
Slm kizlar, bende turkiyede liseyi bitirdim, eclenip yurt disina geldim. Burdada devamini getirmek istiyorum yasimda genc daha. Bakalim ne olacak, esimde destekcim:1hug:
ooooo süper,eşin de destek, hayırlısı olsun, başarılar...
Kızlar aminiz için başarılarınız için tebrik ederim hepinizi.
Hem ev hanımlığı yapmak , bir yandan çalışmak ve eğitime devam etmek ne demektir?
En büyük saygıyı hakediyorsunuz hepiniz bence.
Ben bu yıl evliliğimin 1. yılını doldurdum , çalışıyorum aynı zamanda ev hanımlığına devam ediyorum , kendi evimin eksikleri , akrabaların gönlünü hoş tutma , kaynananın kaprisleriyle uğraşma , kocanın istekleri , iş yerindeki sorumlululuklar , bilmediğim koca bir şehre alışma , anne baba özlemi derken sınavsız 2. üniversite hakkımı kullandım ve iktisat hazırlık sınıfı için kaydımı yaptırdım. Hayat felsefemde battı balık yan gider sözünün büyük payı var :) Bakalım kısmetse iktisatçı da olucaz 3 yıl sonunda..
Allah hepimize zihin açıklığı ve sabır , güç versin inşallah!!
Bu arada konu baya uzun olduğundan tümünüzün yazılarını okuyamadım , eğer cevap verilmişse kusura bakmayın diyerek çamaşır suyu tezin ne üzerineydi ve şu an ne için doktora başvurun var öğrenebilir miyim?
merhabalar.ben de sizlerdenim.evlendiğimde yüksek lisans tez aşamasındaydım.ama malum düğün dernek ev eşya falan filan derken tezimle ilgilenmedim ve bu dönem kayıt yaptırmadığımdan atıldım.çok şükürki af çıktı.ve inşallah bitircem tezimi.bi yandan da öğrencilerrim,ev,aşkım,bi de bebek istiyoruz bakalım nasıl olcak tüm bunlar.:sm_confused: