Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ya zaten yaşamaz o da bende kendime yakıştırmam dürtü sadece ve anlık bşyŞeytanın günahını almayın ya.
Neyse inşallah dediğiniz gibi olur.
Hayır makam sahibi, eli ayağı düzgün bir adam, evli küçücük çocuklu bir kadınla kolay kolay bir şey yaşamaz. Yaşasa da sizin hayal edeceğiniz türden olmaz. Tutup sizinle evlenmez sonrasında. Çok çok düşük ihtimal bunlar. Bir şey yaşayacak olsanız siz rezil olduğunuzla kalırsınız. Bunları düşünmek bile yeter soğumak için.
Detay vermek istemiyorumMerhaba. Çok çok merak ediyorum işiniz nedir?
Pertim cıkıyo :) bende sizin gibiyim emin olunben gözümü kapattığımda yemek temizlik çocuk geliyor aklıma koca bile gelmiyor artıksiz çalışıyormuşsunuz çocukta var ev işi falan derken helal valla
Şeytan, sizin gibilerin yanında el pençe divan durur.. Ne şeytana uymaması..Dertleşmek dediğim işle ilgili dertleşme artık dahada katı olacağım bitti ztn olan bişey yoktu saçma bir his şeytana uymamamalıyım
Yaptığımın ne kadar yanlış olduğunun farkındayım çok çok yanlış bişey zaten evliliğimi bitirmeyi düşünmüyorum bu saçma hissi atmaya çalışıyorum çok acil olmadığı sürece o kişinin yanına gitmiyorum meselaAmacım sizi linç etmek değil ama yaptığınızın yanlışlığının farkındasınız o yüzden burada konu açmışsınız. Yapmayın birazcık Vefa duygunuz olsun. Eşiniz bunu yapsa ne düşünürsünüz? Bir de beni linçlemeyin vs dese. Ya eşinizden ayrılın ya da bu düşüncenizden vazgeçin
Şey,siz de mi linç kültüründen geliyor sunuzŞeytan, sizin gibilerin yanında el pençe divan durur.. Ne şeytana uymaması..
Çocuğunuza karşı, eşinize karşı utanmıyor, kendinizi toparlayamıyorsanız gariban şeytanı suçlamayın.
Toparlamaya calışıyorum iradem kendindeŞeytan, sizin gibilerin yanında el pençe divan durur.. Ne şeytana uymaması..
Çocuğunuza karşı, eşinize karşı utanmıyor, kendinizi toparlayamıyorsanız gariban şeytanı suçlamayın.
Düşmez kalkmaz bir Allah demişlerŞey,siz de mi linç kültüründen geliyor sunuz?
O konuda mutabıkızDüşmez kalkmaz bir Allah demişler
Kpss kazandım kendi hakkımla Allah a şükür ve çok zor şartlarda kazandım maddi imkansızlar içerisinde buna emin olun
Yokk kuzum ya.. Dedi ya linç etmeyin diye asıl linç etsem yerinde duramaz konusunu kapatır, kk' yı hafızasından silerŞey,siz de mi linç kültüründen geliyor sunuz?
Bence kaale almam :)Yokk kuzum ya.. Dedi ya linç etmeyin diye asıl linç etsem yerinde duramaz konusunu kapatır, kk' yı hafızasından siler![]()
Ahaaa mikrofonu Z zxshermine hanıma uzatalım
Bir yanlışlık var tarihlerde dediğiniz gibi değil yetti aslında herşey halime şükür ama saçma bir hiç işte çok önemli değil
Bu kadar kendi ile çelişen bir üye görmedim desem yeridir,başlığa tekrar baktım daBence kaale almam :)
Sondaki gülücük patladım patlıcam diyor ama siz bilirsiniz.Bence kaale almam :)
İkizler burcuyum ondandırBu kadar kendi ile çelişen bir üye görmedim desem yeridir,başlığa tekrar baktım da.
Ben de ASLAN,memnun oldumİkizler burcuyum ondandır![]()