• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliyken başkasından hoşlanmak(linç edilmeden lütfen)

ben gözümü kapattığımda yemek temizlik çocuk geliyor aklıma koca bile gelmiyor artık 😅 siz çalışıyormuşsunuz çocukta var ev işi falan derken helal valla

Şeytanın günahını almayın ya.
Neyse inşallah dediğiniz gibi olur.
Hayır makam sahibi, eli ayağı düzgün bir adam, evli küçücük çocuklu bir kadınla kolay kolay bir şey yaşamaz. Yaşasa da sizin hayal edeceğiniz türden olmaz. Tutup sizinle evlenmez sonrasında. Çok çok düşük ihtimal bunlar. Bir şey yaşayacak olsanız siz rezil olduğunuzla kalırsınız. Bunları düşünmek bile yeter soğumak için.
Evet ya zaten yaşamaz o da bende kendime yakıştırmam dürtü sadece ve anlık bşy

Amacım sizi linç etmek değil ama yaptığınızın yanlışlığının farkındasınız o yüzden burada konu açmışsınız. Yapmayın birazcık Vefa duygunuz olsun. Eşiniz bunu yapsa ne düşünürsünüz? Bir de beni linçlemeyin vs dese. Ya eşinizden ayrılın ya da bu düşüncenizden vazgeçin

Dertleşmek dediğim işle ilgili dertleşme artık dahada katı olacağım bitti ztn olan bişey yoktu saçma bir his şeytana uymamamalıyım
Şeytan, sizin gibilerin yanında el pençe divan durur.. Ne şeytana uymaması..

Çocuğunuza karşı, eşinize karşı utanmıyor, kendinizi toparlayamıyorsanız gariban şeytanı suçlamayın.

Amacım sizi linç etmek değil ama yaptığınızın yanlışlığının farkındasınız o yüzden burada konu açmışsınız. Yapmayın birazcık Vefa duygunuz olsun. Eşiniz bunu yapsa ne düşünürsünüz? Bir de beni linçlemeyin vs dese. Ya eşinizden ayrılın ya da bu düşüncenizden vazgeçin
Yaptığımın ne kadar yanlış olduğunun farkındayım çok çok yanlış bişey zaten evliliğimi bitirmeyi düşünmüyorum bu saçma hissi atmaya çalışıyorum çok acil olmadığı sürece o kişinin yanına gitmiyorum mesela

Kpss kazandım kendi hakkımla Allah a şükür ve çok zor şartlarda kazandım maddi imkansızlar içerisinde buna emin olun

Foruma bu konudan önce en son 12 Haziran 2019 da yazmıştınız ve üniversite sınavına giriyordunuz.O günden sonra, foruma böyle bir konuyla dönmenizi ilginç buldum.

Henüz 1 yıllık evliyken bebeğiniz olmayacak diye korkuyor, çok istiyormuşsunuz. İstediğinize de kavuşmuşsunuz ancak yetmemiş.

Foruma bu konudan önce en son 12 Haziran 2019 da yazmıştınız ve üniversite sınavına giriyordunuz.O günden sonra, foruma böyle bir konuyla dönmenizi ilginç buldum.

Henüz 1 yıllık evliyken bebeğiniz olmayacak diye korkuyor, çok istiyormuşsunuz. İstediğinize de kavuşmuşsunuz ancak yetmemiş.
Ahaaa mikrofonu Z zxshermine hanıma uzatalım😁.

Bir yanlışlık var tarihlerde dediğiniz gibi değil yetti aslında herşey halime şükür ama saçma bir hiç işte çok önemli değil

Back
X