- 19 Mayıs 2020
- 47.255
- 212.244
- 548
Ben de anlamam valla ne yalan diyeyim, ben hep gocamlan dertleşiyom.Çok poncik yorumlar da var yalnız Katip,hepimiz yaşayabilir mişiz böyle şeyleri.Ama linç kültüründen geldiğimiz için nereden anlayalım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de anlamam valla ne yalan diyeyim, ben hep gocamlan dertleşiyom.Çok poncik yorumlar da var yalnız Katip,hepimiz yaşayabilir mişiz böyle şeyleri.Ama linç kültüründen geldiğimiz için nereden anlayalım.
Çok şey demek istiyorum ama anlaşılmadıgım için olabilirVerilecek cevabınız olmayınca poflarsiniz tabi.
Bugün güya rahatsız olup yarın gayet rahat"dertlesirsiniz" yine, ağzınızın suyu aka aka. Hiçte belli etmiyorum diye de avunun.
İç hesaplasmaymiş kendinizi kandırın ancak.
Beyendim ne ya? Otomatik düzeltme de mi olmadı? Yazdım duzeltti telefon. Bir de asistanim diyorsunuz adam da sizin kadar tuhaf olmalıEn çok bu yorumu beyendim süpersiniz :))
Resmi yazışma yapmadığım için dikkat etmek zorunda değilimEn çokta,nasıl devlet memuru olduğunuzu merak etmeye başladım şu anda.Türkçe'de "beyenmek"diye bir kelime yok.
Ne anlaşılacaksiniz?Çok şey demek istiyorum ama anlaşılmadıgım için olabilir
Güzel bir senaryo gibi gözükse de fazla tutmaz bu diziÇok şey demek istiyorum ama anlaşılmadıgım için olabilir
Hani memur olmak için KPSS şartı var ya,o bakımdan şey ettiydim benResmi yazışma yapmadığım için dikkat etmek zorunda değilim
Kulp bulmaya yer arayın ancaBeyendim ne ya? Otomatik düzeltme de mi olmadı? Yazdım duzeltti telefon. Bir de asistanim diyorsunuz adam da sizin kadar tuhaf olmalı![]()
Resmi yazı yazmayan asistan hanımResmi yazışma yapmadığım için dikkat etmek zorunda değilim
Kulp bulmak için uğraşmaya gerek yok ki. Konunuz kocaman bir kulptan ibaret.Kulp bulmaya yer arayın anca
Kocasi agzina tukurse de bosanmayanlar seviyorum vazgecemiyorum coluk cocugm nolcak diyenleri dusunuyorum. Bi de buraya bakiyorum. Valla kopek ceken adam yariyo bazilarina.İyi geceler kızlar psikolojik olarak değişiğim yönlendirmenize ihtiyacım var Evliyim ve 1 cocuğum var 30 yaşındayım eşimle severek evlendik kendisi kariyerli düzgün kötü alışkanlıkları olmayan evine bağlı çalışkan bir adam çok güzel bir evlilik hayatımız vardı ki hala var aslında fakat benim açımdan son bir kaç aydır farklı şeyler hissediyorum iş yerinde amirimle aramda güzel bir uyum var kendisi bana çok güveniyor kendisinin gözünde bir insanım her konuda bana danışır önem verir yakışıklı bekar biri ve beni çok çekiyor kendisi napacağımı bilmiyorum hep aklımda kendisi gözümü kapattığımda onu hayal ediyorum bu düşünceden nasıl kurtulurum birebir çalışıyoruz sürekli
Dertleşmek dediğim işle ilgili dertleşme artık dahada katı olacağım bitti ztn olan bişey yoktu saçma bir his şeytana uymamamalıyımNe anlaşılacaksiniz?
Evlisiniz,adamdan hoşlanıyor, cinsel çekim duyuyorsunuz, uzak durmak yerine oturup dertleşiyorsunuz.
Benim için gitmek istiyor falan diye de kendinizi gazliyorsunuz.
Sonra da iç hesaplaşma falan.
Yarın bir hevesle ise gidersiniz yine. Olacak olan bu.
Kpss kazandım kendi hakkımla Allah a şükür ve çok zor şartlarda kazandım maddi imkansızlar içerisinde buna emin olunHani memur olmak için KPSS şartı var ya,o bakımdan şey ettiydim ben.
Yapıyorum tabi ki iş yerinde şuan sizinle yazışırken dikkat etmiyorum ne var bunda bir garipsiniz gerçekten :)Resmi yazı yazmayan asistan hanım![]()
Konuda kulp bulmak için kulpun küçük ve birkaç tane olması lazım. Ama konunun kulpu yok kulpun konusu var.Kulp bulmak için uğraşmaya gerek yok ki. Konunuz kocaman bir kulptan ibaret.
AnladımKpss kazandım kendi hakkımla Allah a şükür ve çok zor şartlarda kazandım maddi imkansızlar içerisinde buna emin olun
Şeytanın günahını almayın ya.Dertleşmek dediğim işle ilgili dertleşme artık dahada katı olacağım bitti ztn olan bişey yoktu saçma bir his şeytana uymamamalıyım
Çok yazık gerçekten, eşinize çok üzüldüm. Umarım yanlış bir şey yapmazsınız, öyle bir niyetiniz varsa boşanın direkt.İyi geceler kızlar psikolojik olarak değişiğim yönlendirmenize ihtiyacım var Evliyim ve 1 cocuğum var 30 yaşındayım eşimle severek evlendik kendisi kariyerli düzgün kötü alışkanlıkları olmayan evine bağlı çalışkan bir adam çok güzel bir evlilik hayatımız vardı ki hala var aslında fakat benim açımdan son bir kaç aydır farklı şeyler hissediyorum iş yerinde amirimle aramda güzel bir uyum var kendisi bana çok güveniyor kendisinin gözünde bir insanım her konuda bana danışır önem verir yakışıklı bekar biri ve beni çok çekiyor kendisi napacağımı bilmiyorum hep aklımda kendisi gözümü kapattığımda onu hayal ediyorum bu düşünceden nasıl kurtulurum birebir çalışıyoruz sürekli
Konunun en güzel özeti bu katip. Gerçekten kulpun konusuKonuda kulp bulmak için kulpun küçük ve birkaç tane olması lazım. Ama konunun kulpu yok kulpun konusu var.
Merhaba. Çok çok merak ediyorum işiniz nedir?Memurum bacım nasıl ayrılayım imkansız ve işim çok rahat herkesin isteyeceği bir iş