- 15 Ekim 2015
- 3.098
- 3.249
- 63
- Konu Sahibi gibigibiyim
-
Ben cevap beklemiyorum ki fikrimi yaziyorum! Icinizde celiskili olabilecek duygulari yasamak gayet insanca ve normal, belki farkinda bile degisliniz ama cocuk meselesinin altinda yatan bir suru (farkinda olmadan bilincaltinda tasidiginiz) ic gudu ve kararlar mevcut. Ben de uzak dogu iyilestirme teknikleri ile ilgili calismalarda bulundum ve bu tur tekniklerde insanlar arasinda nasil bir samimi pencere acilabildigini cok iyi biliyorum. Eger soylediklerim sizde zaten yoksa, eminseniz neden rahatsiz oluyorsunuz? Okuyun, gecin derim. Sadece kendi dusunduklerinizin teyit edilmesini bekliyorsaniz bende yok oyle bir sey.Hanımefendi sizin yaklaşımlarınız gerçekten enteresan.. cevap vermedikçe de daha fazla abartıyosunuz.. Burda eş değiştirmek isteyen biri yok kendinize atraksiyon yaratmayın.. Konu açık ve net. Yardım talebi de öyle. Ve siz bu şekilde gerçekten hiç yardımcı olmuyosunuz.
Hele sukur mantikli bir cevap. Ben de ayni dusunuyorum, ama onemli olan konu sahibinin boyle bir insanla bas ckip cikamayacagi. Cunku adam kadinin ne aradigini, ozelini cok iyi biliyor ve onu istismar ediyor. Konu sahibi de bunu kendine soyleyeyene kiziyor iyi m.i.. Neyse.Bence bir adam eger cok etkileyici ise bunu genelde sadece kadinlar anlar, erkekler bu konularda biraz saf oluyorlar. Bir de ben bu adamin baska hastalarla da benzer durumlar yasadigini dusunuyorum. Bence bu konuda tecrubeli, karisini da daha onceden aldatmis veya hala aldatiyor bile olabilir. En azindan aldatmaya meyilli oldugu apacik ortada. Size bir anda yakinlik gostermeye kalkisirsa sarilmak falan gibi, onu ittirin ve bunu normal bulmadiginizi soyleyin olur mu? Bu kadar cekim hissetmenizin sebebi adamin size yaklasim bicimi, ve bu tur adamlar tek esli, guvenilir vs olmuyorlar. Her cekici bulduklari kadina o sekilde yaklasiyorlar. Maalesef basima bu tarz bir durum geldi, o yuzden sizi cok iyi anliyorum. Cok temkinli hareket ettigi icin ve de duygularim asiri derecede yuksek oldugu icin sikayetci olamadim. Kendime engel olamayacagimi dusunerek bana yaklasmaya calisti. Sarilmasini kabul ettim, ama sonrasinda garip buldugumu soyledim. En son kotu sozler soyleyerek hem kendimi hem de onu uzaklastirdim. Simdi aramizda bir elektrik varsa bile tamamen negatif. Size onerim kesinlikle uzak durun, ve cok dikkatli olun. Yoksa uzulursunuz.
Bir de bu adamlar cok iyi birisi izlenimi uyandirirlar, sanki sabah aksam sizi dusunuyormus gibi masumca ve dusunceli davranirlar, ama tek amaclari siz ve sizin gibi bir kac kadinla yatip egolarini sisirmektir. Ben eminim bu adamin sandiginiz gibi duzgun birisi olmadigina. Isinde iyi olabilir, o ayri bir konu.
Sizce ne dusunuyorum ki teyid bekliyorum? Yasadiklarimi ve hislerimi oldukca açık ifade etmeye çalıştım ama siz uğruna ölürüm dediğim eşimi değiştirmek istedigimi söylüyosunuz. Neye dayanarak ??Ben cevap beklemiyorum ki fikrimi yaziyorum! Icinizde celiskili olabilecek duygulari yasamak gayet insanca ve normal, belki farkinda bile degisliniz ama cocuk meselesinin altinda yatan bir suru (farkinda olmadan bilincaltinda tasidiginiz) ic gudu ve kararlar mevcut. Ben de uzak dogu iyilestirme teknikleri ile ilgili calismalarda bulundum ve bu tur tekniklerde insanlar arasinda nasil bir samimi pencere acilabildigini cok iyi biliyorum. Eger soylediklerim sizde zaten yoksa, eminseniz neden rahatsiz oluyorsunuz? Okuyun, gecin derim. Sadece kendi dusunduklerinizin teyit edilmesini bekliyorsaniz bende yok oyle bir sey.
Ben doktoruma sarılıp kucaklayıp öpmek istiyorum halada öyle,benim için acayip bir yerde eşini bile kıskanıyorum ne şanslı diye çocuğunu kıskanıyorum onun kızı olduğu için.Her insanın yaşayabileceği şeyler.
Off hala bu kadar kadinin da ayni seyleri yazmasina ragmen kendinizle durust bi yuzlesme yasamak yerine olaya hic bir sey olmamis gibi devam etmek istiyorsunuz iste. Isin ileriye gidecegini siz de biliyorsunuz o kadar saf degiliz. Daha ne kadar acik verebilirsiniz bilemiyorum yani...Sizce ne dusunuyorum ki teyid bekliyorum? Yasadiklarimi ve hislerimi oldukca açık ifade etmeye çalıştım ama siz uğruna ölürüm dediğim eşimi değiştirmek istedigimi söylüyosunuz. Neye dayanarak ??
Sizce ne dusunuyorum ki teyid bekliyorum? Yasadiklarimi ve hislerimi oldukca açık ifade etmeye çalıştım ama siz uğruna ölürüm dediğim eşimi değiştirmek istedigimi söylüyosunuz. Neye dayanarak ??
Kendi fikrinizi beyan ederken neden zıt görüşlere laf sokma ihtiyacı hissediyorsunuz ? Evet normal diyenler de var. Hatta çoğunluk normal ama yanlış buluyor. Aksini düşünenler de var ama kimse kendi gibi düşünmeyene laf sokmak zorunda değil. Ben de size sorayım o halde yapısal kuram; id, ego ve superego hakkında ne biliyorsunuz ? İnsan bilincinin sadece irade ile yönetildiği kanısına nasıl vardınız ? "Ben asla yapmam" hadi neyse de "ben asla hissetmem" iddiasını neye dayanarak ileri sürmeliyiz ?Kusura bakmayın biraz sert yorum yapacağım ama tutamadım. Şimdi siz girizgahta eşimle sorunumuz yok demişsiniz ama bence bir başkasından akıl çelinmesi bile bir arayıştır ve arayış boşluktan kaynaklanır, boşluk ise bir sorundan... Bizim burada ne dememiz sizi rahatlatır bilemiyorum. Yani bir kadın çıkar "kocamdan başkasını görmüyor gözüm, akşamı iple çekiyorum" dese siz kendinizi daha berbat mı hissedeceksiniz? Ya da "olur olur, hepimiz yolda, tatilde, orada burada, doktorla, profesörle etkileşim içine giriyoruz" dese biri rahatlayacak mısınız? Bence çocuk stresi sebebi ile eşinizi istemdışı gözden çıkarmışsınız... Bu ciddi kafa karışıklığı hayra alamet değil.
Üstelik doktor da çıkarken "Sizi bırakırdım ama burdan bi hastama gidiyorum malesef" dediğine göre o da kendince en baştan set çekmiş, engel koymuş size, ona yaklaşmayın diye. Ne yalan söyleyeyim beyefendiyi takdir ettim, çoğu erkek sizin gibi heyecan yapan bir hanımla sırf zevki için gönül eyler sonra da hem eşinizden hem huzurunuzdan olursunuz, bir de üstüne avucunuzu yalarsınızyine de hakkaniyetli adam.
Siz de aklınızı -bence- başınıza devşirin... Hem ne yaşayacaksınız Allah aşkına... Biz niye normal diyelim bu hislere... Hiç olur mu? Sizin eşiniz böyle düşünse, siz normal mi derdiniz? Buradaki olur olmaz yorumlara da amman diyeyim kulak asmayın, yuva denilen şey kolay kurulmuyor... Normalleştirme içine girenler zihninizi bulandırmasın...
pardon hanımlar noluyo erkek mi koyuyoruz ortaya o zaman ben de koyarım kusura bakmayın
Eki Görüntüle 2130761
Bence bir adam eger cok etkileyici ise bunu genelde sadece kadinlar anlar, erkekler bu konularda biraz saf oluyorlar. Bir de ben bu adamin baska hastalarla da benzer durumlar yasadigini dusunuyorum. Bence bu konuda tecrubeli, karisini da daha onceden aldatmis veya hala aldatiyor bile olabilir. En azindan aldatmaya meyilli oldugu apacik ortada. Size bir anda yakinlik gostermeye kalkisirsa sarilmak falan gibi, onu ittirin ve bunu normal bulmadiginizi soyleyin olur mu? Bu kadar cekim hissetmenizin sebebi adamin size yaklasim bicimi, ve bu tur adamlar tek esli, guvenilir vs olmuyorlar. Her cekici bulduklari kadina o sekilde yaklasiyorlar. Maalesef basima bu tarz bir durum geldi, o yuzden sizi cok iyi anliyorum. Cok temkinli hareket ettigi icin ve de duygularim asiri derecede yuksek oldugu icin sikayetci olamadim. Kendime engel olamayacagimi dusunerek bana yaklasmaya calisti. Sarilmasini kabul ettim, ama sonrasinda garip buldugumu soyledim. En son kotu sozler soyleyerek hem kendimi hem de onu uzaklastirdim. Simdi aramizda bir elektrik varsa bile tamamen negatif. Size onerim kesinlikle uzak durun, ve cok dikkatli olun. Yoksa uzulursunuz.
Bir de bu adamlar cok iyi birisi izlenimi uyandirirlar, sanki sabah aksam sizi dusunuyormus gibi masumca ve dusunceli davranirlar, ama tek amaclari siz ve sizin gibi bir kac kadinla yatip egolarini sisirmektir. Ben eminim bu adamin sandiginiz gibi duzgun birisi olmadigina. Isinde iyi olabilir, o ayri bir konu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?