Kusura bakmayın biraz sert yorum yapacağım ama tutamadım. Şimdi siz girizgahta eşimle sorunumuz yok demişsiniz ama bence bir başkasından akıl çelinmesi bile bir arayıştır ve arayış boşluktan kaynaklanır, boşluk ise bir sorundan... Bizim burada ne dememiz sizi rahatlatır bilemiyorum. Yani bir kadın çıkar "kocamdan başkasını görmüyor gözüm, akşamı iple çekiyorum" dese siz kendinizi daha berbat mı hissedeceksiniz? Ya da "olur olur, hepimiz yolda, tatilde, orada burada, doktorla, profesörle etkileşim içine giriyoruz" dese biri rahatlayacak mısınız? Bence çocuk stresi sebebi ile eşinizi istemdışı gözden çıkarmışsınız... Bu ciddi kafa karışıklığı hayra alamet değil.
Üstelik doktor da çıkarken "Sizi bırakırdım ama burdan bi hastama gidiyorum malesef" dediğine göre o da kendince en baştan set çekmiş, engel koymuş size, ona yaklaşmayın diye. Ne yalan söyleyeyim beyefendiyi takdir ettim, çoğu erkek sizin gibi heyecan yapan bir hanımla sırf zevki için gönül eyler sonra da hem eşinizden hem huzurunuzdan olursunuz, bir de üstüne avucunuzu yalarsınız
yine de hakkaniyetli adam.
Siz de aklınızı -bence- başınıza devşirin... Hem ne yaşayacaksınız Allah aşkına... Biz niye normal diyelim bu hislere... Hiç olur mu? Sizin eşiniz böyle düşünse, siz normal mi derdiniz? Buradaki olur olmaz yorumlara da amman diyeyim kulak asmayın, yuva denilen şey kolay kurulmuyor... Normalleştirme içine girenler zihninizi bulandırmasın...