• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliyken başkasından etkilenmek normal mi?

Hanımefendi sizin yaklaşımlarınız gerçekten enteresan.. cevap vermedikçe de daha fazla abartıyosunuz.. Burda eş değiştirmek isteyen biri yok kendinize atraksiyon yaratmayın.. Konu açık ve net. Yardım talebi de öyle. Ve siz bu şekilde gerçekten hiç yardımcı olmuyosunuz.
Ben cevap beklemiyorum ki fikrimi yaziyorum! Icinizde celiskili olabilecek duygulari yasamak gayet insanca ve normal, belki farkinda bile degisliniz ama cocuk meselesinin altinda yatan bir suru (farkinda olmadan bilincaltinda tasidiginiz) ic gudu ve kararlar mevcut. Ben de uzak dogu iyilestirme teknikleri ile ilgili calismalarda bulundum ve bu tur tekniklerde insanlar arasinda nasil bir samimi pencere acilabildigini cok iyi biliyorum. Eger soylediklerim sizde zaten yoksa, eminseniz neden rahatsiz oluyorsunuz? Okuyun, gecin derim. Sadece kendi dusunduklerinizin teyit edilmesini bekliyorsaniz bende yok oyle bir sey.

Bence bir adam eger cok etkileyici ise bunu genelde sadece kadinlar anlar, erkekler bu konularda biraz saf oluyorlar. Bir de ben bu adamin baska hastalarla da benzer durumlar yasadigini dusunuyorum. Bence bu konuda tecrubeli, karisini da daha onceden aldatmis veya hala aldatiyor bile olabilir. En azindan aldatmaya meyilli oldugu apacik ortada. Size bir anda yakinlik gostermeye kalkisirsa sarilmak falan gibi, onu ittirin ve bunu normal bulmadiginizi soyleyin olur mu? Bu kadar cekim hissetmenizin sebebi adamin size yaklasim bicimi, ve bu tur adamlar tek esli, guvenilir vs olmuyorlar. Her cekici bulduklari kadina o sekilde yaklasiyorlar. Maalesef basima bu tarz bir durum geldi, o yuzden sizi cok iyi anliyorum. Cok temkinli hareket ettigi icin ve de duygularim asiri derecede yuksek oldugu icin sikayetci olamadim. Kendime engel olamayacagimi dusunerek bana yaklasmaya calisti. Sarilmasini kabul ettim, ama sonrasinda garip buldugumu soyledim. En son kotu sozler soyleyerek hem kendimi hem de onu uzaklastirdim. Simdi aramizda bir elektrik varsa bile tamamen negatif. Size onerim kesinlikle uzak durun, ve cok dikkatli olun. Yoksa uzulursunuz.

Bir de bu adamlar cok iyi birisi izlenimi uyandirirlar, sanki sabah aksam sizi dusunuyormus gibi masumca ve dusunceli davranirlar, ama tek amaclari siz ve sizin gibi bir kac kadinla yatip egolarini sisirmektir. Ben eminim bu adamin sandiginiz gibi duzgun birisi olmadigina. Isinde iyi olabilir, o ayri bir konu.

Bence bir adam eger cok etkileyici ise bunu genelde sadece kadinlar anlar, erkekler bu konularda biraz saf oluyorlar. Bir de ben bu adamin baska hastalarla da benzer durumlar yasadigini dusunuyorum. Bence bu konuda tecrubeli, karisini da daha onceden aldatmis veya hala aldatiyor bile olabilir. En azindan aldatmaya meyilli oldugu apacik ortada. Size bir anda yakinlik gostermeye kalkisirsa sarilmak falan gibi, onu ittirin ve bunu normal bulmadiginizi soyleyin olur mu? Bu kadar cekim hissetmenizin sebebi adamin size yaklasim bicimi, ve bu tur adamlar tek esli, guvenilir vs olmuyorlar. Her cekici bulduklari kadina o sekilde yaklasiyorlar. Maalesef basima bu tarz bir durum geldi, o yuzden sizi cok iyi anliyorum. Cok temkinli hareket ettigi icin ve de duygularim asiri derecede yuksek oldugu icin sikayetci olamadim. Kendime engel olamayacagimi dusunerek bana yaklasmaya calisti. Sarilmasini kabul ettim, ama sonrasinda garip buldugumu soyledim. En son kotu sozler soyleyerek hem kendimi hem de onu uzaklastirdim. Simdi aramizda bir elektrik varsa bile tamamen negatif. Size onerim kesinlikle uzak durun, ve cok dikkatli olun. Yoksa uzulursunuz.

Bir de bu adamlar cok iyi birisi izlenimi uyandirirlar, sanki sabah aksam sizi dusunuyormus gibi masumca ve dusunceli davranirlar, ama tek amaclari siz ve sizin gibi bir kac kadinla yatip egolarini sisirmektir. Ben eminim bu adamin sandiginiz gibi duzgun birisi olmadigina. Isinde iyi olabilir, o ayri bir konu.
Hele sukur mantikli bir cevap. Ben de ayni dusunuyorum, ama onemli olan konu sahibinin boyle bir insanla bas ckip cikamayacagi. Cunku adam kadinin ne aradigini, ozelini cok iyi biliyor ve onu istismar ediyor. Konu sahibi de bunu kendine soyleyeyene kiziyor iyi m.i.. Neyse.

Kusura bakmayın biraz sert yorum yapacağım ama tutamadım. Şimdi siz girizgahta eşimle sorunumuz yok demişsiniz ama bence bir başkasından akıl çelinmesi bile bir arayıştır ve arayış boşluktan kaynaklanır, boşluk ise bir sorundan... Bizim burada ne dememiz sizi rahatlatır bilemiyorum. Yani bir kadın çıkar "kocamdan başkasını görmüyor gözüm, akşamı iple çekiyorum" dese siz kendinizi daha berbat mı hissedeceksiniz? Ya da "olur olur, hepimiz yolda, tatilde, orada burada, doktorla, profesörle etkileşim içine giriyoruz" dese biri rahatlayacak mısınız? Bence çocuk stresi sebebi ile eşinizi istemdışı gözden çıkarmışsınız... Bu ciddi kafa karışıklığı hayra alamet değil.

Üstelik doktor da çıkarken "Sizi bırakırdım ama burdan bi hastama gidiyorum malesef" dediğine göre o da kendince en baştan set çekmiş, engel koymuş size, ona yaklaşmayın diye. Ne yalan söyleyeyim beyefendiyi takdir ettim, çoğu erkek sizin gibi heyecan yapan bir hanımla sırf zevki için gönül eyler sonra da hem eşinizden hem huzurunuzdan olursunuz, bir de üstüne avucunuzu yalarsınız :( yine de hakkaniyetli adam.

Siz de aklınızı -bence- başınıza devşirin... Hem ne yaşayacaksınız Allah aşkına... Biz niye normal diyelim bu hislere... Hiç olur mu? Sizin eşiniz böyle düşünse, siz normal mi derdiniz? Buradaki olur olmaz yorumlara da amman diyeyim kulak asmayın, yuva denilen şey kolay kurulmuyor... Normalleştirme içine girenler zihninizi bulandırmasın...

Ben cevap beklemiyorum ki fikrimi yaziyorum! Icinizde celiskili olabilecek duygulari yasamak gayet insanca ve normal, belki farkinda bile degisliniz ama cocuk meselesinin altinda yatan bir suru (farkinda olmadan bilincaltinda tasidiginiz) ic gudu ve kararlar mevcut. Ben de uzak dogu iyilestirme teknikleri ile ilgili calismalarda bulundum ve bu tur tekniklerde insanlar arasinda nasil bir samimi pencere acilabildigini cok iyi biliyorum. Eger soylediklerim sizde zaten yoksa, eminseniz neden rahatsiz oluyorsunuz? Okuyun, gecin derim. Sadece kendi dusunduklerinizin teyit edilmesini bekliyorsaniz bende yok oyle bir sey.
Sizce ne dusunuyorum ki teyid bekliyorum? Yasadiklarimi ve hislerimi oldukca açık ifade etmeye çalıştım ama siz uğruna ölürüm dediğim eşimi değiştirmek istedigimi söylüyosunuz. Neye dayanarak ??

Adamın zaten sizin heyecanınızı görüp "benle ilgili bi sorun var mı" demesi çok yersiz. Hayır "evet sizden etkileniyorum" dışında bu soruya nasıl bi cevap verilebilir mesela ? Daha önce defalarca bu işlemi yaptıran birinin 'iğneden korkuyorum' diyecek hali de yok.
Adam ne yaptığını biliyor, bunu da belli ediyor. Ben de doktoru çok masum bulmuyorum açıkcası.

Ben doktoruma sarılıp kucaklayıp öpmek istiyorum halada öyle,benim için acayip bir yerde eşini bile kıskanıyorum ne şanslı diye çocuğunu kıskanıyorum onun kızı olduğu için.Her insanın yaşayabileceği şeyler.

Yok bu kadarı değil.

Bir çekim hissedersin kafan karışır doğru olmadığının farkındasındır ve önlem alırsın, ok.
Ama bu duyguyu bu şekilde ileri bir boyuta taşımak..
Sizin hisleriniz olağan dışı, normal değil.

Sizce ne dusunuyorum ki teyid bekliyorum? Yasadiklarimi ve hislerimi oldukca açık ifade etmeye çalıştım ama siz uğruna ölürüm dediğim eşimi değiştirmek istedigimi söylüyosunuz. Neye dayanarak ??
Off hala bu kadar kadinin da ayni seyleri yazmasina ragmen kendinizle durust bi yuzlesme yasamak yerine olaya hic bir sey olmamis gibi devam etmek istiyorsunuz iste. Isin ileriye gidecegini siz de biliyorsunuz o kadar saf degiliz. Daha ne kadar acik verebilirsiniz bilemiyorum yani...

Kimseye sinirlenme burada agir konuşanlar da oluyor. Sen stressiz donemde olman gerek. Doktor da size karsi flörtoz davraniyor cok kapilmayin.
Brn kendi esime de her zaman soylerim etkilenebilirsin bir insandan konusmasindan gözlerinden, evlendin diye insanlardan etkilenmeyeceksin diyemem. Ama kendini durdurmayı bilmelisin ben varim çünkü duygularini hoslantilarini büyütme baska insanalra karsi lutfen. Diye

Kusura bakmayın biraz sert yorum yapacağım ama tutamadım. Şimdi siz girizgahta eşimle sorunumuz yok demişsiniz ama bence bir başkasından akıl çelinmesi bile bir arayıştır ve arayış boşluktan kaynaklanır, boşluk ise bir sorundan... Bizim burada ne dememiz sizi rahatlatır bilemiyorum. Yani bir kadın çıkar "kocamdan başkasını görmüyor gözüm, akşamı iple çekiyorum" dese siz kendinizi daha berbat mı hissedeceksiniz? Ya da "olur olur, hepimiz yolda, tatilde, orada burada, doktorla, profesörle etkileşim içine giriyoruz" dese biri rahatlayacak mısınız? Bence çocuk stresi sebebi ile eşinizi istemdışı gözden çıkarmışsınız... Bu ciddi kafa karışıklığı hayra alamet değil.

Üstelik doktor da çıkarken "Sizi bırakırdım ama burdan bi hastama gidiyorum malesef" dediğine göre o da kendince en baştan set çekmiş, engel koymuş size, ona yaklaşmayın diye. Ne yalan söyleyeyim beyefendiyi takdir ettim, çoğu erkek sizin gibi heyecan yapan bir hanımla sırf zevki için gönül eyler sonra da hem eşinizden hem huzurunuzdan olursunuz, bir de üstüne avucunuzu yalarsınız :KK43: yine de hakkaniyetli adam.

Siz de aklınızı -bence- başınıza devşirin... Hem ne yaşayacaksınız Allah aşkına... Biz niye normal diyelim bu hislere... Hiç olur mu? Sizin eşiniz böyle düşünse, siz normal mi derdiniz? Buradaki olur olmaz yorumlara da amman diyeyim kulak asmayın, yuva denilen şey kolay kurulmuyor... Normalleştirme içine girenler zihninizi bulandırmasın...
Kendi fikrinizi beyan ederken neden zıt görüşlere laf sokma ihtiyacı hissediyorsunuz ? Evet normal diyenler de var. Hatta çoğunluk normal ama yanlış buluyor. Aksini düşünenler de var ama kimse kendi gibi düşünmeyene laf sokmak zorunda değil. Ben de size sorayım o halde yapısal kuram; id, ego ve superego hakkında ne biliyorsunuz ? İnsan bilincinin sadece irade ile yönetildiği kanısına nasıl vardınız ? "Ben asla yapmam" hadi neyse de "ben asla hissetmem" iddiasını neye dayanarak ileri sürmeliyiz ?

siz yazdıkça doktorun flörtoz olduğu ortaya çıkıyor..bir üye yazmış ve doğru demiş...acaba sizin gibi kaç hastasına daha bunu yapıyor..sosyal medyadan bir takip edin bakalım neler bulacaksınız..ama bence yol yakınken soldan dönün

Seni az çok yorumlarından tanıyorum aklı başında bir hanımsın, eşine yanlış yapacak birine benzemiyorsun. Bunlar tehlikeli hisler farkındasın zaten, yorumları okumadım ama herkes kesin demiştir doktoru değiştirmen gerek. Karşı cinsle fazla paylaşımın olması böyle duyguları doğurabiliyor, aşk değil de bir hayranlık, bir yakınlık gibi. Evlilikte hisler dönem dönem yoğunlaşır azalır buraya kadar sorun yok, aklın karışmaya başladığı yerde önlem alınmazsa sorun başlar ve bu önlem sizin bir yükümlülüğünüzdür.

O kişiye özelinizi derdünizi herşeyinizi açtığınız için ve sizle işi gereği kusursuz şekilde ilgilendiği için yanlış bir duygu karmaşası yaşamışsınız. Bu hoşlanma falan değilde nasıl desem daha farklı birşey. Ve bu doktor psikolojiyle ilgileniyorsa eminim ki sizin ona olan ilginizi farketmiştir. Bencede doktorunuzu değiştirmelisiniz. Muhteşem bir evliliği adını koyamadığınız birşey yüzünden bitirebilirsiniz.

Doktorla eşinizi taniştirmanin bir işe yarayacagini düşünmüyorum açıkçasi.Bir de ilişkide mutlaka bi eksiklik var ki ,bu etkilesim yaşanmis.Sevdiginize inaniyorum fakat beş yılda heyecanini yitiriyor evlilik ya da beraberlikler.O boşlugunuza denk gelmiş olabilir doktor.Bir de ,doktorun sizin heyecaninizi kesinlikle anladigini düşünüyorum.Sorusu ona delalet çünkü.

COLIN COLIN bak bu hanımefendinin yazdığı şeye benziyordu benim okuduğum öpüşme mevzusu. Karşı tarafın hissetmesi ve çekim.
Ama metni tam hatırlamadığım için yazamadım. Doğru kelimeleri kullanamam yanlış anlaşılır diye. Sonra iş "o zaman tacize uğrayan kişiler de karşı tarafa sinyal gönderiyor"a giderdi hiç alakası olmadığı halde.

Kızlar gerçekten ilginize çok teşekkür ederim.. hepinizin yorumuna ne kadar zıt olsalar da hak veriyorum.. zaten sizin dusunduklerinizin büyük bi kısmını ben de dusunuyorum emin olun ve zaten bu yüzden de yardımınıza ihtiyaç duydum.. bazı arkadaşlar yazmisya adam masum değil falan diye bu gerçekten beni ilgilendiren bisey değil eğer bi hamle olacak olursa çok sert bi şekilde cavabını alır burası çok net kafamda.. ama adamın tamamen işini yaptığını düşünenlere de katiliyorum öyle de olabilir bunu bilmiyorum.. benim bu heyecanımın adamın bakış acısıyla falan pek ilgisi yok yani onla ne sevişme ne de evlenme hayali kurmuyorum.. sanirim tamamen kimyasal bisey bilemiyorum.. gerçekten eşimi çok seviyorum sizlerin aşk kavramı nedir bilmiyorum ama benimkisi; böyle gözlerine bakınca erimek falan , onun için herşeyi yapabileceğime inanmak, sarılınca huzurunda boğulmak, dokununca ürpermek ve bu tarz şeyler.. ve tabi sevgi saygı anlayış sadakat evliliğin temeli.. Ben eşime bunları eksiksiz hissediyorum.. çocuk kayıpları, tedavi süreci psikolojimi sarsmış olabilir ama bu eşimle birbirimize daha da baglanmamizdan başka bi sonuç doğurmadı ilişkimiz açısından.. belki merak eden varsa şu konuya da açıklık getireyim evliligimizde çocuk konusuna takılan illa da çocuk yapmak isteyen taraf benim.. eşim hep ben seninle olduktan sonra çocuk olmasa da olur dedi hep ama bu süreçlerinde de yanımda oldu ve destekledi isteklerimi.. yani bu konuda da bi eksiklik veya boşluk hissetmedim.. zaten benim sorunum da burada basliyo.. bütün bunlara sahip olmasam bi boşluktan oldu diyip geçebilirim ya da eşimi boşayıp kendimce platonik veya reel aşkımı yaşamaya devam ederim.. 9 yıl sevgili olup sonunda evlendiğin eski eşime evlendikten 2 ay sonra boşanma davası açacak kadar da gözü kara biriyim. O yüzden de gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki bi aşk arayışında falan değilim.. ama buna rağmen neden bu adamın yanında kalbim duracak gibi oluyo anlamış değilim :KK43:

Son düzenleme:
Kızlar benim eşim doktor...

Liselisi, evlisi , 40-45 yaşındakileri... acayip ilgi duyuyorlar eşime...

Bir kaç fanatik hastası var... iyi olsa bile görmek maksadıyla muayene gelirler...

Açık açık eşime ‘eşinizi çok kıskanıyorum’ diyenler varmış...

Hasta ruhlu bu tarz insanlar çok var...

Şimdi size soruyorum... Ben ne yapayım peki bu durumda? Ben de mi BDV açsam ?:KK66:

COLIN COLIN @GangstaWalk @_SinsireLLa_ MissCherryBlossom MissCherryBlossom AdAm_OLaCaK_KIZ AdAm_OLaCaK_KIZ

Son düzenleme:
Back