• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliyken başkasından etkilenmek normal mi?

SeytaninisiŞ.Sen bu olayin ustune ne kadar gidersen aman yanlış birsey yapmayayim aman asik mi oldum acaba diyip konunun ustune titrerseniz şeytan sürekli araya girer.Kii bence o hocayı birakin.

Kızlar benim eşim doktor...

Liselisi, evlisi , 40-45 yaşındakileri... acayip ilgi duyuyorlar eşime...

Bir kaç fanatik hastası var... iyi olsa bile görmek maksadıyla muayene gelirler...

Açık açık eşime ‘eşinizi çok kıskanıyorum’ diyenler varmış...

Hasta ruhlu bu tarz insanlar çok var...

Şimdi size soruyorum... Ben ne yapayım peki bu durumda? Ben de mi BDV açsam ?:KK66:

COLIN COLIN @GangstaWalk M e g g M e g g @MissCherryBlossom @AdAm_OLaCaK_KIZ
Gözünü oyarım temalı bakış atan bir foto çektirip muayenehanenin en görünür yerine as :KK53:

siz yazdıkça doktorun flörtoz olduğu ortaya çıkıyor..bir üye yazmış ve doğru demiş...acaba sizin gibi kaç hastasına daha bunu yapıyor..sosyal medyadan bir takip edin bakalım neler bulacaksınız..ama bence yol yakınken soldan dönün
Simdi siz soyleyince baktim kendi esinden baska kimseyi takip etmiyo.. 13k takipçisi var adamın ve profili ailesiyle ve iş arkadaşlarıyla olan fotoğraflarla dolu.. bu da doktorun gayet masum benim yanlış hislerim olduğunu gosteriyo sanirim (

Selam kızlar bir derdim var ki bana 2. üyeliği aldıracak kadar saçmasapan bi durum.. Ama bunun doğru olmayacağını düşündüm ve almadan bu üyeliğimden dümdüz herşeyi olduğu gibi anlatmaya karar verdim.. Uzatmadan konuya gireyim yoksa her an anlatmaktan vazgeçebilirim.. Uzun olacak şimdiden zaman ayırdığınız için teşekkür ederim :KK43:
Eşimle 5 yıldır birdikteyim 3 yıldır evliyiz.. Ve bu evlilikteki tek eksiğimiz bir bebek bana göre.. birbirimizi çok seviyoruz, çok iyi giden, gıptayla bakılan bi ilişkimiz var, beni üzdüğü gün hatta an sayısı bi elin 5 parmağını geçmez keza benim de öyle.. Tam birbirimize göre biçilmiş kaftanız desem yeridir.. Anlaşamadığımız hiçbi konu yok genelde fikirlerimiz bile aynıdır, cinselliğe gelince 5 yıldır aşkla sevişiyoruz birbirimizin gözünün içine bakıyoruz.. Hastalık dönemleri ve 2 riskli gebelik dönemlerimiz hariç 1 günden fazla boşluğumuz olmadı.. yani eksik bişey yok ne his ne tatmin yönünden.. bu 3 yılda 3 gebelik kaybı yaşadık birisi tüp bebek diğerleri doğaldı.. O tüp bebek sürecinde alınan hormonlardanmıdır nedir bilmem, 15 yıl önce akupunkturla tedavi ettirdiğim ve 15 yıldır başağrısı nedir bilmediğim günlerim sona erdi ve ard arda migren nöbetlerim başladı.. Ve eşimle konuşup karar verdiğimiz akupunktur tedavisine bi üniversite hastanesinde rastgele seçtiğimiz bir profösörle başladım.. Bu süreçte tüp bebek doktoruma da gitmeye devam ettim bikaç ay kist tedavisi ve son olarak bi histeroskopi geçirdim.. bi yandan da tüp bebek doktorum akupunktura hormonları düzenlemesi ve stresimi azaltmaya yardımcı olması açısından devam etmemi önerdi.. Ve ben de bu tedavi sürecimi akupunktır doktoruma anlattım ve yardınımı rica ettim.. Ve hem migren için (2 aydır sadece 1 kez atak geçirdim) hem de tüp bebeğe başlamadan önce sürece yardımcı olması açısından son 2 seanstır da stresi ve hormonları düzenlemesi için devam etmekteyim..
Evet buraya kadar herşey normal gözüküyo farkındayım.. ama atladığım bişey var ki.. Bu akupunktur doktorundan utanarak söylüyorum etkileniyorum.. Bu arada kendisi anotomi profosörü ama sanırım özel ilgi alanı da psikoloji çünkü odasındaki kitaplıkta psikolojiden başka kitap yok.. Yanılmıyosam bu sebeple en başından beri çok fazla özel soru soruyo ve seanstan önce ufak bi terapi yapıoyoruz diyebilirim.. Yani geçtiğimiz hafta içinde neler olduğunu, kendimi nasıl hissettiğimi, genel olarak beni geren ve stresime neden olan durumları, kişileri, olayları çok detaya girmeden konuşuyoruz.. Sonra seansa başlıyoruz falan filan.. Adam benden en az 8-10 yaş büyük çocuklu çocuklu evli barklı adam.. Yani hoş biri olduğunu itiraf etmeliyim ama ne hoş insalarla karşılaşıyoruz her hoş adamdan etkilenicek olsak yanmıştık.. Önce bu bakış açısıyla seanslara devam ettim kendime saçmalama diye diye.. Adama evliliğimi, eşimi, mutluluğumu falan sürekli anlatıyorum güya mesafe mi koyuyorum kendimce artık bilmiyorum gerçekten.. Ama bu saçmasapan ilgim eksilmek yerine ivme kazanarak artıyo.. Adam iğneleri takarken elim ayağıma falan karışıyo napıcağımı şaşırıyorum.. Kalbimin atış sesi kendi kulağıma kadar geliyo.. En son seansta ayaklarıma, başıma iğneleri taktı, en son el bileklerime takıyodu, artık kalbimin sesini mi duydu nedir bilmiyorum "bi sorun var mı" diye sordu.. yok dedim acı falan herşey normal.. "peki benle ilgili bi sorun var mı?" dedi ben şok.. Yok dedim ama o neyi sordu ben neye yok dedim bilmiyorum gerçekten hiçbişey.. O seanstan sonra benimle birlikte çıktı hastaneden.. Sohbet ettik normal.. sonra ben gördüğüm ilk taksiye doğru hamle yaptım.. "Sizi bırakırdım ama burdan bi hastama gidiyorum malesef" dedi.. Ben de" yok hocam estağfsullah hiç gereği yok" diyip taksiye atladım kapımı falan açtı kapadı.. Taksi hareket etti ama ben gerçekten kalp krizi geçirecektim.. Noldu orda anlamadım anlamak da istemedim.. Yol boyunca tedaviyi bırakma düşüncesi sardı kapladı içimi.. Noluyo böyle lütfen bişey diyin.. Normal diyin.. Olabilir böyle şeyler falan diyin.. Kendimi inanılmaz kötü ve suçlu hissediyorum eşime karşı :KK43:
Tamamen pisikolojik. Doktorunuzu değiştirin. Gereksiz hata yapmama adına önlem alın. Bu bebek süreci sizi biraz yormuş. Uzak kalırsanız 3-6 ay arası bu gereksiz duygularınız geçecektir

Kızlar benim eşim doktor...

Liselisi, evlisi , 40-45 yaşındakileri... acayip ilgi duyuyorlar eşime...

Bir kaç fanatik hastası var... iyi olsa bile görmek maksadıyla muayene gelirler...

Açık açık eşime ‘eşinizi çok kıskanıyorum’ diyenler varmış...

Hasta ruhlu bu tarz insanlar çok var...

Şimdi size soruyorum... Ben ne yapayım peki bu durumda? Ben de mi BDV açsam ?:KK66:

COLIN COLIN @GangstaWalk M e g g M e g g @MissCherryBlossom @AdAm_OLaCaK_KIZ
Ben de o hata ruhlu insanlar gurubuna dahil değilimdir umarım :110:

Eşim doktorundan etkileniyomuş diye konu açılsa böyle yorumlar gelmezdi.
Durum yanlış normal falan da değil. Mide bulandırıcı bi durum.
Yapan erkek olsa böyle olabilir caaanım şeklinde yazılmazdı. Ki doğrusu da o zaten.
Eşim doktorundan etkileniyormuş diye konu açılıyorsa zten konu sahibine sirayet etmiş bir olay vardır ve o etkilenme haddini aşmış demektir. İkisi aynı şey değil, kaldı ki buradaki hiçbir kadın eşinin başka bir kadından etkilenip etkilenmediğini içinde saklı tuttuğu ve bastırdığı sürece bilemez. Burda önemli olan nokta süreci kontrol edebilmek zaten. Birinden etkilenmek insanın kendi elinde değil ama bu durumdan kaçınmak kendi elinde. Mide bulandırı olan kısım ancak etkilendiğini bile bile üstüne gitmek olur.

yaa öyle demeyin nolur aşk olsa eşimle yakınlaşamamda sorun olmaz mıydı?
Senin de söylediğin gibi , aşk olsaydı eşinle arandaki ilişkiyi etkilerdi .. adamdan etkilenmissin biraz ama büyütecek bir durum yok ..vee evet adam bu durumu farketmis ..

Doktorunu hemen değiştirmen gerek ..yoksa aşık olacaksın ..eşinle guzel giden bir ilişkiniz varmış , bozulmasını istemezsin sanırım .

Durum bence de hoş değil ama bazen olabiliyor böyle şeyler ..

Eşinizi severken aşıkken böyle bir seyin olması anormal. Yoksa evli bir insanın baska birine ilgi duyması anormal değil sadece yanlış. Demekki sizin evliliğinizde dediğiniz gibi bir mutluluk yok hersey 4 4 liük diyorsunuz ama başka birine yöneliyorsunuz. Çok garip bir durum. Öncelikle iyice işler zıvanadan cıkmadan doktorunuzu değiştirin sonrada evlilğinizdeki sizin göremediğiniz şeyleri görmeye çalısın. Ayrıca doktorunuzda da gariplikler var hastası ile biraz fazla yakınlık kurmuş. Sizi bırakırdım demek kapınızı kapatmak gereksiz ve yanlış bir tutum. Mesafeyi korumalıydı.

Merhaba, icinizi rahatlatamayacagim. Aynisi basima geldi, erkek arkadasim vardi o zaman. Birbirimizi alti ayda anca bir goruyoruz, uzaktan uzaktan sevgili iste, bize sevgili de denirse. Belki uzakliktan, belki onun karakterinden yasadigim hayal kirikligindan birine fena platonik tutuldum. Cok masumca bir olaydi ama lakin bu olay bana "iliskin de bir sorun var" bunun uzerine dus sinyaliydi. Ben fazla durust olunca gittim tabi ki erkek arkadasima soyledim. Boyle boyle ben birinden hoslandim, bunu dogru bulmuyorum evet bir sey yasanmadi ya da kime acilmadi vs ama demek ki bir sorun var ki boyle hissediyorum deyip istersen iliskimizi bitirelim dedim. Hayir devam etmek istiyorum dedi, agladik zirladik. Ama alisilmadik dotte don durmazmis, o iliski hic eskisi gibi olmadi cunku asil sorun baskalarinda falan degildi, benim ona "askim "bitmis, 'icimi isitmiyor" en basta, aska dair bir duygu beslemiyor askine "cok iyi insan, ben hep hayatimda olsun " istiyorum dayali bir zoraki sevgililik halindeymisim. Nitekim biraz ic konusmasi vs derken sonunda bitirdim. Ha demeyin ki sen hainmisin nasil yaptin diye, ben ona birinden hoslandim dedigimde megersem eteginde ne cok tasi oldugunu doktu ortaya, sabikasi varmis epeyce, birinden hoslanip digerini opmus vs vs neyse . Hayatimda uzuldugum tek sey cok iyi arkadas olmamiza ve birbirimize soz vermemize ragmen, birinden hoslandigini bana gelip benim ona soyledigim gibi soylememesiydi.

Sizin iliskinizde sorununuz var, oncelikle probleminiz bu bence. Ama doktorunuzdan uzaklasin, gozden irak gonulden irak cunku. Sonra donun ben neden boyle hissediyorum diye bir dusunun. Eger tamir edemezseniz bugun olmasa bile yarin yine ayni duruma gelirsiniz.

Bence artık bu konuyu kafanda falan da kapatmali ve üstüne gitmemelisin.esin bilse ne kadar üzülür..drun eşi de geldi aklıma. Biri eşim için böyle şeyler yazsa ve hissetse çok sinir olurum.aynı şeyin kendi başına geldiğini düşün ne hissedersin kocam beni çok seviyor diyebilir misin hâlâ.veya sana öyle dese inanır mısın? Bence sorgulamayı da bırak artık. Niye öyle dedi niye kapıyı açtı niye kalbim çarptı vs.sorgulama bunları.

Eşinizi severken aşıkken böyle bir seyin olması anormal. Yoksa evli bir insanın baska birine ilgi duyması anormal değil sadece yanlış. Demekki sizin evliliğinizde dediğiniz gibi bir mutluluk yok hersey 4 4 liük diyorsunuz ama başka birine yöneliyorsunuz. Çok garip bir durum. Öncelikle iyice işler zıvanadan cıkmadan doktorunuzu değiştirin sonrada evlilğinizdeki sizin göremediğiniz şeyleri görmeye çalısın. Ayrıca doktorunuzda da gariplikler var hastası ile biraz fazla yakınlık kurmuş. Sizi bırakırdım demek kapınızı kapatmak gereksiz ve yanlış bir tutum. Mesafeyi korumalıydı.
Tabiki 4 4 lük hiçbişey yoktur hayatta ama biz gerçekten çok iyi bi çiftiz yani bilmiyorum ki bi süredir bu durumdan dolayı dusunuyorum ama bi sorun bulamıyorum bebek konusu hariç.. ama bu da bizi dediğim gibi uzaklaştıramadı daha da yaklaştırdı birbirimize.. anlayamıyorum kendimi gerçekten çok üzülüyorum yaptığım haksızlığa :(

Hani bir söz var ya kimse sınanmadığı günahın masumu değildir diye :) aklıma konuyu okuyunca o söz geldi. Şuan hassas bir dönemden geçiyorsun, hormonların Karman corman ve aklınla oynuyor. Evet etkilenmiş olabilirsin bazı insanların farkli enerjisi olabilir önemli olan bence kur yapar şekilde davranmaman yani herhangi bir adım atmaman ya da adım gelirse set çekmen. Zaten az bir süre kalmış sonra bir daha yüzünü görmeyeceksin duygu filan da kalmayacak. Aklına takip daha da yüceltme onu kafanda derim.

Simdi siz soyleyince baktim kendi esinden baska kimseyi takip etmiyo.. 13k takipçisi var adamın ve profili ailesiyle ve iş arkadaşlarıyla olan fotoğraflarla dolu.. bu da doktorun gayet masum benim yanlış hislerim olduğunu gosteriyo sanirim (
vallahi ben bu doktora kıl oldum ...yanlış yolda olduğunuzun farkındasınız ne güzel..ilk sağ ve ya ilk soldan dönün o zaman

Doktorunuzu değiştirin en kısa zamanda. Eşiniz adına üzüldüm yazık..

Tabiki 4 4 lük hiçbişey yoktur hayatta ama biz gerçekten çok iyi bi çiftiz yani bilmiyorum ki bi süredir bu durumdan dolayı dusunuyorum ama bi sorun bulamıyorum bebek konusu hariç.. ama bu da bizi dediğim gibi uzaklaştıramadı daha da yaklaştırdı birbirimize.. anlayamıyorum kendimi gerçekten çok üzülüyorum yaptığım haksızlığa :KK43:
Kadinlarin bazi meslek gruplarina zaafi var. Kimi asker sever, kimi polis, kimi doktor. Bu bir genelleme degil herkesde vardir demiyorum ama bir cok kadinda var. Bu aslinda onlarin yaptigi ise duyulan saygi ve hayranlik. Ama biz bu duygulari karistiriyoruz. Ya da bazen o saygi duyulan kisiyi deneyimleme istegi ile karsi karsiya geliyoruz. Bu duygularin hicbiri sevgi ya da ask degil. Bu yuzden cok da vicdan azabi duymamalisiniz. Ama ben de doktorun size ozel hayatinizla ilgili sorular sorarak, sohbet etmeye calisarak farkli bir ortam yaratmaya calistigini dusunuyorum. Psikologa gidersin amenna sana ozel hayatini sorar, ama neden akapunktur icin gittigim doktor bana ozel hayatimla ilgili sorular sorsun ki? Cok fazla muhabbet bile olusmaz yani doktorla. En fazla tedavinin gidişatini, ve tedaviden cevap alip almadiginizi sorar. Girince, meraba nasilsiniz, gidince de hoscakalin falan. Tamam bu kadar yani. Sizde boyle duygularin olusmasinda bence doktorun payi var. Yoksa cok mendebur, suratsiz zorla konusan doktorlar da var. Neden kimse o tip birinden hoslanmiyor.

Back