• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliyken başkasından etkilenmek normal mi?

Eşiyle doktor tanışırsa normal bir sohbet ortamı oluşabilir. Adam da kendi eşinden bahseder, ya da adam da bişiler hissettiyse bakar ki bu kadının kocası var, o daha çeker kendini. Bilmek evet, ama evli olduğunu görmek farklı ve daha etkili olur.
Yalnız eşim de adamla tanışsa belki içi rahat etmeyebilir.. Çünkü adam ilk bakışta da çok etkileyici bi görünüme ve tavra sahip.. Bilemedim ki :işsiz::işsiz: bi denemek istiyorum bunu bi bahaneyle..

Terbiyenizi takının haddinizi bilin. Saygı çerçevesinde cevap verdim ama sizin hakaret dolu mesajınızı gördükten sonra saygıyı haketmeyen gülünüp geçilecek biri oldugunuzu gördüm. Siz kim oluyosunuz da tanımadıgınız biri hakkında bu şekilde konuşabiliyosunuz. Siz kendinizi çok mu akıllı sanıyosunuz. Terbiyesiz.
Üsluba bak "çirkef"miş :KK70:
Al yine aynı tarz aynı basitlikte bir cevap. Çizginiz verdiğiniz cevaplarda saklı hanfendi.Esas hata bende normal hayatta muhatap almayacağım tarzda bir düzeyiniz var.Sizinle muhabbeti sürdürerek kendime olan saygımı da yitirdiğimi düşünüyorum.

hissettiklerin çok masum şeyler.Ben doktoruma sarılıp kucaklayıp öpmek istiyorum halada öyle,benim için acayip bir yerde eşini bile kıskanıyorum ne şanslı diye çocuğunu kıskanıyorum Al yine aynı tarz aynı basitlikte bir cevap. Çizginiz verdiğiniz cevaplarda saklı hanfendi.Esas hata bende normal hayatta muhatap almayacağım tarzda bir düzeyiniz var.Sizinle muhabbeti sürdürerek kendime olan saygımı da yitirdiğimi düşünüyorum.
hissettiklerin çok masum şeyler.Ben doktoruma sarılıp kucaklayıp öpmek istiyorum halada öyle,benim için acayip bir yerde eşini bile kıskanıyorum ne şanslı diye çocuğunu kıskanıyorum onun kızı olduğu için
:KK51:
Evet normal hayatta benimle asla muhattap olmaya erişebilecek biri değilsiniz :KK15:

Son düzenleme:
Eşim beni bazen bırakıp alıyo aslında ama hep dışarda falan bekliyo hiç adamla karşılaşmadı.. karşılaşsa nolur bilmiyorum ben se saçmalamaz mıyım ne biliyim? Ya da ne diyip de eşimi yukarı getiriyim mesela bana bi bahane uydurur musunuz?
Bazen seans sonrası başım dönüyor merdivenlere tutunarak iniyorum rica etsem beni doktorun muayenehanesinden alır mısın hayatım hatta 10 dk önce gel hiç gelmedin iğneler bana takılıyken görmedin beni ne meraksızsın yaa:) diyebilirsin

gibigibiyim gibigibiyim flört döneminde de bir başkasından etkilenip ilişkiler bitebiliyor, hepimiz insanız kendinizi suçlamayın. Ancak söz konusu durum yarın gidebileceğiniz sevgiliniz değil, evli olduğunuz eşiniz ve evli olan doktorunuz. Doktorunuzu değiştirmenizi öneriyorum ben de, bu durumu artık deşmeyin zihninizde zira size çok büyük zararı dokunacak.

Bizi ancak bizim yolumuzdan geçen insanlar anlar.Lütfen kendini sorgulama ve kendini onun tedavisine bırak,evet ilgi duyuyor olabilirsin kendini engelleme.Çünkü psikoloji o kadar tuhaf bir şey yanlış yaptığını düşündükçe seni daha avucunun içine alıyor,sonunda kafanda yarattığın şeye inanmaya başlıyorsun halbuki hissettiklerin çok masum şeyler.Ben doktoruma sarılıp kucaklayıp öpmek istiyorum halada öyle,benim için acayip bir yerde eşini bile kıskanıyorum ne şanslı diye çocuğunu kıskanıyorum onun kızı olduğu için.Her insanın yaşayabileceği şeyler.Lütfen kendini böyle bir dönemde daha da fazla yargılama,burada yargılayan kişilere de lütfen aldırma ne yaşamışlar da yorum yapıyorlar.Ben gerçekten bazı insanların cahilliğine böyle bilmedikleri konularda yorum yapmalarına şaşıyorum.Davranışın böyle üzerine düşmediğin takdirde sönüp gidecek ,inan bana.O kadar iyi niyetlisin ki kendini hemen suçlama moduna girmişsin
:dua::dua::dua:

Memlekette öpüşen yok zaten ne diyosun :/
Benim 20 yıldır evli akrabam "öpüşmek çok günah"demişti yaw.
Öpüşmek çok günahsa sevişmek direkt cehenneme rezervasyon o zaman :KK53:
Ne tuhaf insanlar var ya bide bunlar ürüyorlar çocuk yetiştiriyorlar.

Eşinizin sizi almaya geleceği gün cüzdanınızı unutun. Eşinizi arayın mecburen ödeme yapmaya yukarıya çıkar ve tanışırlar. Ya da en azından doktor da eşinizi görür.
Hastane olduğu için kayıtı başka binada ödemeyi başka binada seansı başka binada alıyorum.. eşim benle seansa giremez ama kapıdan bi adamla tanışabilir ayaküstü gibi.. Çünkü seans sanki bi terapi gibi düşünün tek alınması gerekiyo hatta iğneleri taktıktan sonra adam ışığı ve kapıyı kapatıp beni yarım saat kadar odada yalnız bırakıyo.. Bu tanışma olayına bi çözüm bulucam teşekkür ederim :dua:

ya tam tersi olursa ne olacak
Bence konu sahibi es degistirmek istiyor (yani esini bosamak demek istedim). Orata bir ureme stratejisi soz konusu, cocuk istiyor. Su anda esiyle bu adami karsilastirma surecinde ve vicdan azabi duyuyor. Yoksa bu adamin bastan cikarici tutumunu kabullenir ondan gercekten kacardi. Insan lik hali , kesinlikle yargilamiyorum ama, bazen kalbin sectigini beyni secmeyebiliyor. O anda kararli olup ya kesitirip atmali ya da bu yolda devam edip (belki de bir sure sonra yalniz kalacagini bilerek) esinden uzaklasmali.

Bazen seans sonrası başım dönüyor merdivenlere tutunarak iniyorum rica etsem beni doktorun muayenehanesinden alır mısın hayatım hatta 10 dk önce gel hiç gelmedin iğneler bana takılıyken görmedin beni ne meraksızsın yaa:) diyebilirsin
O sırada odaya giremez ama bi şekilde adamla tanıştırmanın yolunu bulucam teşekkür ederim :KK200:

İstemeden hissettikleriniz için kendinizi suçlamayın. Ama bu duygu yopunluğuna rağmen önleminizi almazsanız o zaman kendinizi suçkayabilirsniz. Flört kapıları açılmış daha fazla yalnız kalırsanız kendinize engel olamazsınız. Hayati bir tedavi ve tek Dr şansınız olsa yine neyse ama alternatif bir tedavi için bu riske girmeye değmez. Ortada iki evlilik var ve erkekler kadınlardan daha özensiz maalesef. Geçmiş olsun bu arada. İnş hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız.

Bence konu sahibi es degistirmek istiyor (yani esini bosamak demek istedim). Orata bir ureme stratejisi soz konusu, cocuk istiyor. Su anda esiyle bu adami karsilastirma surecinde ve vicdan azabi duyuyor. Yoksa bu adamin bastan cikarici tutumunu kabullenir ondan gercekten kacardi. Insan lik hali , kesinlikle yargilamiyorum ama, bazen kalbin sectigini beyni secmeyebiliyor. O anda kararli olup ya kesitirip atmali ya da bu yolda devam edip (belki de bir sure sonra yalniz kalacagini bilerek) esinden uzaklasmali.
Hanımefendi sizin yaklaşımlarınız gerçekten enteresan.. cevap vermedikçe de daha fazla abartıyosunuz.. Burda eş değiştirmek isteyen biri yok kendinize atraksiyon yaratmayın.. Konu açık ve net. Yardım talebi de öyle. Ve siz bu şekilde gerçekten hiç yardımcı olmuyosunuz.

Bizi ancak bizim yolumuzdan geçen insanlar anlar.Lütfen kendini sorgulama ve kendini onun tedavisine bırak,evet ilgi duyuyor olabilirsin kendini engelleme.Çünkü psikoloji o kadar tuhaf bir şey yanlış yaptığını düşündükçe seni daha avucunun içine alıyor,sonunda kafanda yarattığın şeye inanmaya başlıyorsun halbuki hissettiklerin çok masum şeyler.Ben doktoruma sarılıp kucaklayıp öpmek istiyorum halada öyle,benim için acayip bir yerde eşini bile kıskanıyorum ne şanslı diye çocuğunu kıskanıyorum onun kızı olduğu için.Her insanın yaşayabileceği şeyler.Lütfen kendini böyle bir dönemde daha da fazla yargılama,burada yargılayan kişilere de lütfen aldırma ne yaşamışlar da yorum yapıyorlar.Ben gerçekten bazı insanların cahilliğine böyle bilmedikleri konularda yorum yapmalarına şaşıyorum.Davranışın böyle üzerine düşmediğin takdirde sönüp gidecek ,inan bana.O kadar iyi niyetlisin ki kendini hemen suçlama moduna girmişsin
Sizin yolunuzdan geçen insanlar kim pardon?:deli:
Tıp okumuyorsunuz ki aynı derslerden geçesiniz.
Evliyken başkasından etkilenen insanlar hep aynı şekilde mi davranmalı yani sizin bakış açınızla?
Kaldı ki okuduğum yorumlarda konu sahibine doktorunu değiştirmesi önerilmiş taşlama falan göremedim ben -ki zaten taşlanacak bi durum da yok-
Asıl mantıksız olan sizin düşünceleriniz.
Siz yanlış yönlendiriyorsunuz yorumunuzla.
Ne demek yahu doktoru kucaklamak sarılmak öpmek istemek karısını kızını kıskanmak? Normal olduğunu mu düşünüyorsunuz tüm bunların?
E sizin yol göstermenizle konu sahibi aynı doktorla devam etse -adam da konu sahibinin etkilendiğini sezmiş bariz belli-
Yine bi iğne takma anında nefse yenilip yanlış olaylar yaşansa alacak mısınız vebalini? Hani siz bu yolun kitabını yazdınız ya? :işsiz:
Ne güzel akıllar, kıskanmaya devam:rapci:

Back