Evliyiz ama ailelerimize para konularında fazla destek oluyoruz gibi

Siz annenizi kırmak istemiyorsunuz.. ama zamanı gelince keşke kırsaydım diyeceksiniz.. sizi kırıp üzülüyorlarsa bir zahmet sizede kırıp üzün.. "ah kıramam, kıyamam demeyle olmuyo...". Karşı taraf kırıyo sizi..

Bizde de böyle sorun vardı. bir anda kestim yardımı sonra yavaş yavaş ilgiyi kestim.. yardım istediklerin de yok param diyorum. borç vardı ona ödeme yaptım. Sonra evin ihtiyaçlarını söylüyordum 2 3 ayda anca kendimizi toplarız diyordum.. kendi planlarımız olmuyor onlara yardım edecez diye..

Ailelerinize destek olmaniz ayri bir konu,kardesinizin dogum gunu pastasina kadar bari laf etmeseydiniz. Laf edecekseniz de yapmasaydiniz pek hos olmamis bu

Bana kalırsa annen ona verdiğin paraları biriktiriyor ve birikimi olduğu halde telefon taksidini size yıkmaya çalışıyor, ne çirkin bi durum.
Uygun dille anlatın ve bu kadar açılmaktan vazgeçin bence.

eşiniz de siz de yok diyemiyorsunuz sanırım, borçlansanız ne bileyim ev, araba fln deseniz bizim borcumuz var zor yetiyoruz fln yoksa alışınca insan bir kere durdurulmuyor

Aşırı abartmışsınız acilen çeki düzen verin bu duruma. Özellikle annenizle konuşmalısınız.

aynen işte bende kıyamıyorum hiç.. ama herkesin ailesi yuvası başka..

annemde babamda çalışıyor var gelir kaynakları
Annenizde çalışıyor üstelik açıkçası şaşırdım
Neden yetmiyor ki anlamadım çift maaş neticede
Bence kendinize göre giderlerin olduğunu gerekirse defalarca vurgulayın.

Eşiniz ailesine her ay 300 tl yeriyor...
Sene boyunca 3600 ytl yani... kardeşine ufak tefek hediyeleride toplardak 4000 diyelim

Eşiniz ezilip büzülmüyor size karşı... Siz niye ezildiniz?

Ya ikinizde vermeyin yada annenize direk 300 tl verin her ay.

Onunki ana baba sizinki karpuz portakalmi?

İnşallah kırmadan bir yolunu bulurum bizde sıkışığız demiştim geçen ay ama off

annene sen degil baban bakmak zorunda. bendede yok de bitti. verme alistirmisiniz.
evet bir şekilde azar azar kesmem lazım yani, ayda 100 tl filan koymaz da zaten herşeylerine biz koşuyoruz

Annen biraz abartmis durumu ama eşinin ailesinin fatura giderini hesaplarsaniz yillik baya bi para ediyor.yani iki taraftan kıskaca alinmışsiniz.
Iki tarafa da destek olun ama bu kadar degil boyle giderse birikim falan yapamazsiniz
bencede yani eşimin ailesi faturalarımızı biz öderiz diyorlar ama eşim illa da ben ödeyeceğim diyor iyi niyetinden bende bişey diyemiyorum malumunuz bizimkilere yağdırdık

eve giren 5000 6000 filan işte

Niye konu sahibinin annesine takılmış herkes. Erkek ailesinin de faturaları ödeniyormuş her. Hele kışın doğalgazla beş yüzü geçiyordur aylık o faturalar. Aileye yardım edilir ama durum iyiyse

Eşinin ailesinin faturaları da ciddi bir meblağ.Ben böyle bir durumda kendi aileme de yapardım.Ama tabi gerçekten ihtiyaçları olanlar onceliklidir.
işte bazen de öyle diyorum yani onun ailesinin faturaları ödenecekse bende aileme harcarım diye geçiyo içimden

aynı duruma düşeceğiz muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…