Evliyim ve Depressondayim

tovbeler olsun. ben ne okudum boyle ya?

Işte kadın gibi kadın ..
Ülkemizin kadınlarının bu vizyona çok ihtiyaci var yürü be reyiss

B Beybiumutlari Allah sana tabi ki hayırlı bir şekilde evlat versin öncelikle . Nickinden belli çok istiyorsun . Ama ben orda ironi yapmıştım .
Dört duvarla dini inancın bağlantısı olabilir mi Allah aşkına . Insanın sabahtan akşama kadar evde psikolojisi bozulur. Eşinin durumu normal değil bu kıskançlık seviyesi git gide hastalık haline gelirse ne olacak? Bir tedavi olmasi gerekiyor

Güzel ironi

Dogru ya da yanlis ama adam en basindan kendisini belli etmis, sizde kabul etmissiniz. Ya kapali kalacaksaniz ya bosanacaksiniz baska caresi yok.

Eşim bana sevgiliyken "kapanacaksın" dese bu iliski biterdi. Kendimi taniyorum, yapamayacağımı bildigim birseyi neden kabul edeyim ki

Hayat görüşleriniz farklı. Davul bile dengi dengine demişler boşuna dememişler. Orada mutlu olamazsınız elbette.

Güzel kafaymış

Tövbe yarebbim bacım kendine saklı güzel aklını
Aklımı
Bence de hemen doğursun bxbxbxb
tovbeler olsun. ben ne okudum boyle ya?

Sen mümkünse üreme beybi

Sıkı senden daha çok bana yürümüşler ama bu yorumu yaparken içinde olduğumuz durum ve yaşantıyı bilmiyorsunuz. benimle dalga geçen insan görünümlü varlıklar size şöyle soylim ben Ankara da doğdum büyüdüm annem avukat babam mühendis iki tane abim doktor ve bı ablam savcı eşim güneydoğulu ben onların kültürlerini bile bile eşimin zihniyetini bile bile evlendim çünkü sizin gibi zihniyete sahip insanların aksine sadık ve sevgi dolu . Ve bana mümkünse üreme diyen arkadaş benim evlat hasreti çektiğimi biliyor musun ne kadar süredir tedavi görüyorum biliyor musun ne acılar çekiyorum türlü türlü iğneler ilaçlar her neyse beni yadırgadın sende yargılan inşallah. Ben sadece bı yuvayı bozacağıma iyi tarafa çekip yuvasını kurtarmasını tavsiye ettim bı yuvayı dağıtma vebaline asla giremem

Eğitimli annen baban abilerin ablan 22 yaşında evlenmiş olmana, iş güç sahibi olmamana, dört duvar içinde kapalı yaşamama ne dediler? Kızım boşver kariyer yaptık ne oldu sevgisiz yaşıyoruz. Evlen çocuk yap gerçek huzur 4 duvarın arasında mı dediler?
Yaşadığın hayat hayat değil. Yaşın çok küçük. Elde avuçta bir şey yok. Kocanın sevgisine merhametine muhtaçsın. Ve akıl veriyorsun matah bir şey yapmış gibi.
Konu sahibine yüklenilmedi çünkü farkındalığı senden fazla gelişmiş. O kendini kurtarır belki. Sen çok zor.

Eşin çok iyi, bir dediğini iki etmeyen biriyse nasıl bu kadar mutsuzsun? Sorun eşin tavırları, eşin ailesi, o aileye sınır çekilememesi.

Kendi geçmişinden kaynaklı sıkıntıların için psikolojik destek almalısın, tavsiyeyle falan düzelmez böyle şeyler.

Güzel hamle bro.
(Hiç inandırıcı değilsin)

İş güç sahibi olmadığımi nerden biliyorsun sen ya hemşireyim ben küçük bir çocuk elimde öldü diye bıraktım mesleğimi boş konuşma

Evlenmeden önceki 8 ay içerisinde, aradaki kültür farkını hiç mi anlayamadın? Geçmişe dönüşün olmadığına göre, geleceği şekillendirmelisin. Bu mutlu (!) evliliği, bir de çocukla taçlandırmazsın umarım.

Şu an çalışmıyorsun iş güç sahibi değilsin demek oluyor o. Mesleğin yok demedim. İşin yok dedim.
Ne dediğinin pek bı önemi yok aslında hiç birinizin söylediği umrumda değil herkesin düşüncesi kendisine herkes kaderini kendisi belirler içinizde ki anlayışısizlik ve vicdansız cümlelerinizle ahirette görüşmek üzere

22 yaşında kaç eş tanıdın da diğerlerinin sadakatsiz , sevgisiz olduklarını biliyorsun.

Neden kendinizden şüphe edip depresyona giriyorsunuz ki? Aranizda kültür farki olmasi gayet dogal ve ortada herhangi bir suçlu da yok, sadece ortak bir denge kuramamissiniz. Esinizle bunu konuşun sevmek her şeyi halletmek demek değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…