Hayır almanyada 12 senedir burda kendisi ama yinede Türkiye kültürü kanında degisemez herkez nasıl büyüyorsa öyle gidiyor. Farklıyız ama kopamıyoruzda biribirimizden ondan ben gittikçe sağlığımdan oluyorumŞu an Türkiye’de mi yaşıyorsunuz?
Ama hersey madi manevi değilki mutsuzum burda kendi sehrime dönmek istiyorum yeniden arkadaslarımla kavusmak buraya geldim mutsuzum hiç bitseyden tat almıyorum ben onun ailesine yaramanilmek icin benim hakımda kötü düşünmesinler diye onların iatedıgı gıbı yaşıyorum Buda beni mutsuz ediyor
Ama senin bu yazdiklarin maneviyata giriyor zaten. Sen maddi manevi gozum kalmiyor deyince sanki bundan mutlusun gibi anlasiliyor. Kocam beni sever bir dedigimi iki etmez diye de ekliyorsun. Icimden bir ses sanki keklendigimizi soyluyor ama hayirlisi bakalim.
Yani sana burada kocani bastan yarat tavsiyeleri gelmez. Hayalim evlenmekti diyorsun, bir 8 ayda evlendik diyorsun, sonra 8 hafta tanisma, 8 hafta nisan diyorsun, bence sen de yazdiklarindan pek emin degilsin ama sohbet etmek istedin galiba. Neyse hos geldin diyelim.
22 yaşla verilen akıl bu kadar oluyor galiba.Dini inancını bilmiyorum bu konuda yorum yapmak pek doğru olamaz bende şuan evliyim bende her gün gezer tozardim arkadaşlarımla tatile giderdim evet tesettürlüyüm ama özgürdüm ama evlenince eşim hiç birine izin vermedi evden onsuz dışarı çıkamıyorum arkadaşlarımla görüşmüyorum ama eşim de aileside beni çok seviyor bu yüzden asla üzülmüyorum evde sürekli dört duvar arasındayim ama yuvam böyle çok huzurlu tabi bu benim fedekarligim eşim beni sevdiği için mutlu olduğum için gezip toznasam da olur. Bence sende hemen çocuk düşün ve musmutlu yap yuvani
Çok kısa sürede evlenmişsiniz. Uyumsuz olduğunuz belliymiş aslında ama acele etmişsiniz. Aynı şey onun için de geçerli. Madem bu konuda hassas istediği gibi giyinen biriyle evlenmeliydi. Evlenince istediğim gibi giydiririm diye düşünen erkeklere gıcık oluyorum.Kendimi ifade edemiyorum herhalde geçen sene 10 ayda tanısdık 11 ayda nısanımız oldu 12 ayda buraya taşındım bu senenin 2 ayındaysa evlendık 3 aydık da evlıyız 8 ay oluyor toplam.
Madi manevi konusuna gelincede herseye madi sahibi olmak insanı mutlu etmezki.
Çok kısa sürede evlenmişsiniz. Uyumsuz olduğunuz belliymiş aslında ama acele etmişsiniz. Aynı şey onun için de geçerli. Madem bu konuda hassas istediği gibi giyinen biriyle evlenmeliydi. Evlenince istediğim gibi giydiririm diye düşünen erkeklere gıcık oluyorum.
Zaten cok kişi vazgeçin dedı onun akrabaları benım annem herkez dedi ait ikiniz olmazsınız kültürleriniz düsüncelerınız herseyiniz farklı ama biz kabullenmek istemedik tutturduk evlenecez biz birbirimizi istiyoruz sonuç iste cok birsey dememe gerek yok herhalde ama sorun eşimde de değil sorun bendeydi aslında bana bir yuva verdi seviyor beni ama iste benim pyskologik sorunlarım gecmisdende var bide bu ani degisiklikleri kaldiramadım şimdide ayaga kalkamıyorum sağlığıma kavusamıyor yataklık oldum resmen.Çok kısa sürede evlenmişsiniz. Uyumsuz olduğunuz belliymiş aslında ama acele etmişsiniz. Aynı şey onun için de geçerli. Madem bu konuda hassas istediği gibi giyinen biriyle evlenmeliydi. Evlenince istediğim gibi giydiririm diye düşünen erkeklere gıcık oluyorum.
K
ıste sorunda burdaya esım onun ailesı gıbı olmamı istıyor kapalı gıyınmemı gezıp tozmamayı yüzme havuzuna bıle gıtmek bıle bı kız arkadasımla ona ters öyle görmüş o cünkü
Dini inancını bilmiyorum bu konuda yorum yapmak pek doğru olamaz bende şuan evliyim bende her gün gezer tozardim arkadaşlarımla tatile giderdim evet tesettürlüyüm ama özgürdüm ama evlenince eşim hiç birine izin vermedi evden onsuz dışarı çıkamıyorum arkadaşlarımla görüşmüyorum ama eşim de aileside beni çok seviyor bu yüzden asla üzülmüyorum evde sürekli dört duvar arasındayim ama yuvam böyle çok huzurlu tabi bu benim fedekarligim eşim beni sevdiği için mutlu olduğum için gezip toznasam da olur. Bence sende hemen çocuk düşün ve musmutlu yap yuvani
İroni mi bu?Dini inancını bilmiyorum bu konuda yorum yapmak pek doğru olamaz bende şuan evliyim bende her gün gezer tozardim arkadaşlarımla tatile giderdim evet tesettürlüyüm ama özgürdüm ama evlenince eşim hiç birine izin vermedi evden onsuz dışarı çıkamıyorum arkadaşlarımla görüşmüyorum ama eşim de aileside beni çok seviyor bu yüzden asla üzülmüyorum evde sürekli dört duvar arasındayim ama yuvam böyle çok huzurlu tabi bu benim fedekarligim eşim beni sevdiği için mutlu olduğum için gezip toznasam da olur. Bence sende hemen çocuk düşün ve musmutlu yap yuvani
Bence de hemen doğursun bxbxbxbDini inancını bilmiyorum bu konuda yorum yapmak pek doğru olamaz bende şuan evliyim bende her gün gezer tozardim arkadaşlarımla tatile giderdim evet tesettürlüyüm ama özgürdüm ama evlenince eşim hiç birine izin vermedi evden onsuz dışarı çıkamıyorum arkadaşlarımla görüşmüyorum ama eşim de aileside beni çok seviyor bu yüzden asla üzülmüyorum evde sürekli dört duvar arasındayim ama yuvam böyle çok huzurlu tabi bu benim fedekarligim eşim beni sevdiği için mutlu olduğum için gezip toznasam da olur. Bence sende hemen çocuk düşün ve musmutlu yap yuvani
Bu musmutlu yuvana 2. Çocuğu da yap hemen yuvani taclandir mutlaka.. Allah akıl versin sizinkisi fedakarlık olmuyor kölelik birde başkalarına tavsiye vermen de cabasıDini inancını bilmiyorum bu konuda yorum yapmak pek doğru olamaz bende şuan evliyim bende her gün gezer tozardim arkadaşlarımla tatile giderdim evet tesettürlüyüm ama özgürdüm ama evlenince eşim hiç birine izin vermedi evden onsuz dışarı çıkamıyorum arkadaşlarımla görüşmüyorum ama eşim de aileside beni çok seviyor bu yüzden asla üzülmüyorum evde sürekli dört duvar arasındayim ama yuvam böyle çok huzurlu tabi bu benim fedekarligim eşim beni sevdiği için mutlu olduğum için gezip toznasam da olur. Bence sende hemen çocuk düşün ve musmutlu yap yuvani
Allah aşkına sen akıl verme kimseye. Tüm mesajların doğurganlıkta ilgili zaten kafa hep oraya çalışıyor sanırım. Mutsuzum diyen bir kadına çocuk doğur musmutlu yap yuvanı ne demek oluyor? O yuvaya doğacak mutsuz çocuk birde onunla uğraşsın dursun kadın yeterki kocişko mutlu,huzurlu olsun! Kocan istediği gibi giyinsin, gezsin, evdekine yasakladığı herşeyin dibine vursun sende köle misali evde boğul ama kocam böyle istiyor,yuvam böyle huzurlu diye kendini kandır. Yarın doğan o bebenin gazını çıkarmak için sen uğraşacaksın yine adam keyfine bakacak.Dini inancını bilmiyorum bu konuda yorum yapmak pek doğru olamaz bende şuan evliyim bende her gün gezer tozardim arkadaşlarımla tatile giderdim evet tesettürlüyüm ama özgürdüm ama evlenince eşim hiç birine izin vermedi evden onsuz dışarı çıkamıyorum arkadaşlarımla görüşmüyorum ama eşim de aileside beni çok seviyor bu yüzden asla üzülmüyorum evde sürekli dört duvar arasındayim ama yuvam böyle çok huzurlu tabi bu benim fedekarligim eşim beni sevdiği için mutlu olduğum için gezip toznasam da olur. Bence sende hemen çocuk düşün ve musmutlu yap yuvani
Akıl tutulması bi yorum.. Adınıza gerçekten çok üzüldüm, hayat bundan ibaret değil ve bunu fedakarlık olarak atfetmişsiniz. Allah şifanızı versin ne denir ki başka :)Dini inancını bilmiyorum bu konuda yorum yapmak pek doğru olamaz bende şuan evliyim bende her gün gezer tozardim arkadaşlarımla tatile giderdim evet tesettürlüyüm ama özgürdüm ama evlenince eşim hiç birine izin vermedi evden onsuz dışarı çıkamıyorum arkadaşlarımla görüşmüyorum ama eşim de aileside beni çok seviyor bu yüzden asla üzülmüyorum evde sürekli dört duvar arasındayim ama yuvam böyle çok huzurlu tabi bu benim fedekarligim eşim beni sevdiği için mutlu olduğum için gezip toznasam da olur. Bence sende hemen çocuk düşün ve musmutlu yap yuvani
Sen mümkünse üreme beybiDini inancını bilmiyorum bu konuda yorum yapmak pek doğru olamaz bende şuan evliyim bende her gün gezer tozardim arkadaşlarımla tatile giderdim evet tesettürlüyüm ama özgürdüm ama evlenince eşim hiç birine izin vermedi evden onsuz dışarı çıkamıyorum arkadaşlarımla görüşmüyorum ama eşim de aileside beni çok seviyor bu yüzden asla üzülmüyorum evde sürekli dört duvar arasındayim ama yuvam böyle çok huzurlu tabi bu benim fedekarligim eşim beni sevdiği için mutlu olduğum için gezip toznasam da olur. Bence sende hemen çocuk düşün ve musmutlu yap yuvani
Eşim mutlu olsun yuvam huzurlu olsun güzel düşünceler bunlar fakat ... eşim değil velim gibiyse orda dur derim yani ne demek sosyal hayatımı bitirmek bir süre sonra annenle ve babanlada görüşmeyi kes derse şaşırmayınDini inancını bilmiyorum bu konuda yorum yapmak pek doğru olamaz bende şuan evliyim bende her gün gezer tozardim arkadaşlarımla tatile giderdim evet tesettürlüyüm ama özgürdüm ama evlenince eşim hiç birine izin vermedi evden onsuz dışarı çıkamıyorum arkadaşlarımla görüşmüyorum ama eşim de aileside beni çok seviyor bu yüzden asla üzülmüyorum evde sürekli dört duvar arasındayim ama yuvam böyle çok huzurlu tabi bu benim fedekarligim eşim beni sevdiği için mutlu olduğum için gezip toznasam da olur. Bence sende hemen çocuk düşün ve musmutlu yap yuvani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?