• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliyim ve Depressondayim

Ne dediğinin pek bı önemi yok aslında hiç birinizin söylediği umrumda değil herkesin düşüncesi kendisine herkes kaderini kendisi belirler içinizde ki anlayışısizlik ve vicdansız cümlelerinizle ahirette görüşmek üzere

O konuda içim rahat sana kendini biraz kötü hissettirmiş olabiliriz ama gerçekler. Eğitimli Anne babana pes diyorum seni bu hayata bıraktıkları için.

Aklımı

Sıkı senden daha çok bana yürümüşler ama bu yorumu yaparken içinde olduğumuz durum ve yaşantıyı bilmiyorsunuz. benimle dalga geçen insan görünümlü varlıklar size şöyle soylim ben Ankara da doğdum büyüdüm annem avukat babam mühendis iki tane abim doktor ve bı ablam savcı eşim güneydoğulu ben onların kültürlerini bile bile eşimin zihniyetini bile bile evlendim çünkü sizin gibi zihniyete sahip insanların aksine sadık ve sevgi dolu . Ve bana mümkünse üreme diyen arkadaş benim evlat hasreti çektiğimi biliyor musun ne kadar süredir tedavi görüyorum biliyor musun ne acılar çekiyorum türlü türlü iğneler ilaçlar her neyse beni yadırgadın sende yargılan inşallah. Ben sadece bı yuvayı bozacağıma iyi tarafa çekip yuvasını kurtarmasını tavsiye ettim bı yuvayı dağıtma vebaline asla giremem
Yaşınız küçük diye böyle konuşuyorsunuz sanırım. Bakın burdaki insanlar yorumunuza şaşırdığı için bu kadar tepki verdi. Zira dört duvar arasında şu an mutlu olabilirsiniz ama ileride hiç de öyle olmayacak. Eşinizin sizi kısıtlamasi hep size fedakarlık yapıyorum diye düşündurmeyecek. Hayat öyle gitmez. En azından onsuz çıkabilirsiniz. İnsanız biz hava almaya nefes almaya ihtiyaç duyar dışarı çıkarız. Kendinize daha iyi davranın eşinizle konuşun bu konuyu. Çocuk konusuna gelince kimse size ağır birşey demedi tüp bebek denediginizi de nerden bilecek insanlar. Beddua etmeyin kimseye. Hayat böyle zor gider. Yaşınız küçük daha bir abla olarak söylüyorum. Eğer yaşınız 22 ise zaten çok gençsiniz çocuk olur Allah'ın izniyle. İnsanlara karşı daha sakin yaklasmaya çalışın. Beddua da hiçbir zaman iyi değildir unutmayın. Sağlıkla mutlulukla kalın

Sen dünya evine değil cenaze evine girmişsin adeta. Sevgi gereksiniminden acele evlenmişsin diye yorumladım. Yani seni sen olarak kabullenemeyen kişi seni değil kafasında kurduğu ideal kadını seviyordur. Ona uymadığında da kavga gürültü çıkartır

Aranızda ciddi kültürel farklılık var.
Sizinle evlenmeden önce açık olduğunuzu ve gezmeyi sevdiginizi biliyordu şimdi sizde baskı yaratıp sizi degistirmeye çalışıyor.
Madem kapalı biri istiyordu madem daha geleneksel biri istiyordu başında oylesiyle evlenseydi. Bosansaniz sanki daha mutlu olursunuz gibi .

Yaşınız küçük diye böyle konuşuyorsunuz sanırım. Bakın burdaki insanlar yorumunuza şaşırdığı için bu kadar tepki verdi. Zira dört duvar arasında şu an mutlu olabilirsiniz ama ileride hiç de öyle olmayacak. Eşinizin sizi kısıtlamasi hep size fedakarlık yapıyorum diye düşündurmeyecek. Hayat öyle gitmez. En azından onsuz çıkabilirsiniz. İnsanız biz hava almaya nefes almaya ihtiyaç duyar dışarı çıkarız. Kendinize daha iyi davranın eşinizle konuşun bu konuyu. Çocuk konusuna gelince kimse size ağır birşey demedi tüp bebek denediginizi de nerden bilecek insanlar. Beddua etmeyin kimseye. Hayat böyle zor gider. Yaşınız küçük daha bir abla olarak söylüyorum. Eğer yaşınız 22 ise zaten çok gençsiniz çocuk olur Allah'ın izniyle. İnsanlara karşı daha sakin yaklasmaya çalışın. Beddua da hiçbir zaman iyi değildir unutmayın. Sağlıkla mutlulukla kalin

Yaşınız küçük diye böyle konuşuyorsunuz sanırım. Bakın burdaki insanlar yorumunuza şaşırdığı için bu kadar tepki verdi. Zira dört duvar arasında şu an mutlu olabilirsiniz ama ileride hiç de öyle olmayacak. Eşinizin sizi kısıtlamasi hep size fedakarlık yapıyorum diye düşündurmeyecek. Hayat öyle gitmez. En azından onsuz çıkabilirsiniz. İnsanız biz hava almaya nefes almaya ihtiyaç duyar dışarı çıkarız. Kendinize daha iyi davranın eşinizle konuşun bu konuyu. Çocuk konusuna gelince kimse size ağır birşey demedi tüp bebek denediginizi de nerden bilecek insanlar. Beddua etmeyin kimseye. Hayat böyle zor gider. Yaşınız küçük daha bir abla olarak söylüyorum. Eğer yaşınız 22 ise zaten çok gençsiniz çocuk olur Allah'ın izniyle. İnsanlara karşı daha sakin yaklasmaya çalışın. Beddua da hiçbir zaman iyi değildir unutmayın. Sağlıkla mutlulukla kalın
Çocuk tedavisi için ne yaptığımi bilmiyorsa sen mümkünse üreme cümlesini o kadar rahat kurmasın. Evet yaşım küçük ama bu hayatı ben seçtim ve de çok mutluyum dört duvar arasında hayat geçmez doğru ama eğer dışarı da özgürce gezerken tacize uğramış bı kadınsan içerisi daha güvenli geliyor eşimin beni bu kadar koruyup kollamasi belki bu yüzden hoşuma gidiyor.

Çocuk tedavisi için ne yaptığımi bilmiyorsa sen mümkünse üreme cümlesini o kadar rahat kurmasın. Evet yaşım küçük ama bu hayatı ben seçtim ve de çok mutluyum dört duvar arasında hayat geçmez doğru ama eğer dışarı da özgürce gezerken tacize uğramış bı kadınsan içerisi daha güvenli geliyor eşimin beni bu kadar koruyup kollamasi belki bu yüzden hoşuma gidiyor.

Ama evlenmeden önce dışarı çıkıyordun. Tacizden evlenince mi korkmaya başladın?

Evet yaşınız küçük o yüzden biraz sinirli yazıyorsunuz. Sakin olun lütfen. Yaşınız çok erken ileride daha da kolay olur umarım. Eğer sadece tacize ugradiysaniz bir psikiyatri ile görüşün bu destek size iyi gelecektir. Dışarda kötülük var diye hiç çıkmayacakmisiniz. Çocuk olunca nolcak o çocuk çıkmak isteyecek. En kısa zamanda psikolojik destek alın lütfen. Bende alıyorum. Sizde deneyin.

Dini inancını bilmiyorum bu konuda yorum yapmak pek doğru olamaz bende şuan evliyim bende her gün gezer tozardim arkadaşlarımla tatile giderdim evet tesettürlüyüm ama özgürdüm ama evlenince eşim hiç birine izin vermedi evden onsuz dışarı çıkamıyorum arkadaşlarımla görüşmüyorum ama eşim de aileside beni çok seviyor bu yüzden asla üzülmüyorum evde sürekli dört duvar arasındayim ama yuvam böyle çok huzurlu tabi bu benim fedekarligim eşim beni sevdiği için mutlu olduğum için gezip toznasam da olur. Bence sende hemen çocuk düşün ve musmutlu yap yuvani
Yok artık daha neler Hanımefendi... Bu tavsiye hiç doğru değil yani herkesin hayatı sizinki gibi olacak diye bir kural yok...

Dini inancını bilmiyorum bu konuda yorum yapmak pek doğru olamaz bende şuan evliyim bende her gün gezer tozardim arkadaşlarımla tatile giderdim evet tesettürlüyüm ama özgürdüm ama evlenince eşim hiç birine izin vermedi evden onsuz dışarı çıkamıyorum arkadaşlarımla görüşmüyorum ama eşim de aileside beni çok seviyor bu yüzden asla üzülmüyorum evde sürekli dört duvar arasındayim ama yuvam böyle çok huzurlu tabi bu benim fedekarligim eşim beni sevdiği için mutlu olduğum için gezip toznasam da olur. Bence sende hemen çocuk düşün ve musmutlu yap yuvani
Hicbirsey yapmanıza izin vermeyen eşinizin sizi sevdiğinizi neredn çıkardınız? Tam tersi, eşiniz sizi sevse mutlu olduğunuz, yapmak istediğiniz şeyleri yapmaya sizi teşvik eder. Saçma sapan hayatınızla birde tavsiye vermeyin Allah aşkına.

Konu sahibi eşinizin ailesi ne kadar muhafazakar mesela. En uzun pardesüler ve büyük başörtüler mi takıyorlar.yoksa pantolon üstü tunik ile muhafazakarlar mi . Yani sizi daha açık gösteren farkı merak ettim yanlış anlamayın

Şaka dimi bu?

Kendine ait bir hayatın yok, eşin ne kadar izin verirse o kadar nefes alabiliyorsun. Kendini de beni koruyor diye kandırıyorsun. E tabi insan bu saçmalığa dayanmak için kendini ikna etmeli bir şekilde.

Dikkat et de seni kendi olmadan nefes aldırmayan kocan, dışarıda istediği gibi yaşıyor olmasın. Seni tıkmış eve ne yapsa ruhun duymaz. İyi bari internette dolaşmana müsade ediyor. Gerçi bilse buraya girdiğini ona da karşı çıkardı muhtemelen.

O kadar toysunuz ki.

Kendine ait bir hayatın yok, eşin ne kadar izin verirse o kadar nefes alabiliyorsun. Kendini de beni koruyor diye kandırıyorsun. E tabi insan bu saçmalığa dayanmak için kendini ikna etmeli bir şekilde.

Dikkat et de seni kendi olmadan nefes aldırmayan kocan, dışarıda istediği gibi yaşıyor olmasın. Seni tıkmış eve ne yapsa ruhun duymaz. İyi bari internette dolaşmana müsade ediyor. Gerçi bilse buraya girdiğini ona da karşı çıkardı muhtemelen.
Tabi ki adam dışarıda başka kadınlarla flortlesiyir. O kadar eminim ki...

Ama evlenmeden önce dışarı çıkıyordun. Tacizden evlenince mi korkmaya başl

Hicbirsey yapmanıza izin vermeyen eşinizin sizi sevdiğinizi neredn çıkardınız? Tam tersi, eşiniz sizi sevse mutlu olduğunuz, yapmak istediğiniz şeyleri yapmaya sizi teşvik eder. Saçma sapan hayatınızla birde tavsiye vermeyin Allah aşkına.
Çok kırıcı oluyorsunuz artık hakkımı haram ediyorum hepinize ben zaten tedavi gören bı anne adayıyım eğer ben bu şekilde mutluysam saygı duymalisiniz moralimi yerle bir ettiniz sizlerde anne veya anne adayisiniz içinde olduğum dar zamanda gerçekten iğrenç bı sekilde beni mahv ettiniz Rabbim görüyor. Halden anlayanlarla karşılaşin. Konu sahibi suki evi terk et ve boşanma davası aç sonra git arkadaşlarinla havuza gir çok daha mutlu olursun . Bunlar bu zihniyette çünkü

Tabi ki adam dışarıda başka kadınlarla flortlesiyir. O kadar eminim ki...

Bak canım flörtleşmiyor tabi ki. Evli adam eşini de seviyorsa flörtleşmez. Ama sosyalleşiyor arkadaşlarıyla vakit geçiriyor. Kahve içiyor yemek yiyor. Dertlerini sıkıntılarını paylaşıyor. Sen bunları yapmıyorsun.

Çok kırıcı oluyorsunuz artık hakkımı haram ediyorum hepinize ben zaten tedavi gören bı anne adayıyım eğer ben bu şekilde mutluysam saygı duymalisiniz moralimi yerle bir ettiniz sizlerde anne veya anne adayisiniz içinde olduğum dar zamanda gerçekten iğrenç bı sekilde beni mahv ettiniz Rabbim görüyor. Halden anlayanlarla karşılaşin. Konu sahibi suki evi terk et ve boşanma davası aç sonra git arkadaşlarinla havuza gir çok daha mutlu olursun . Bunlar bu zihniyette çünkü
Evet aynen öyle. 4 duvar arasında eşin izin verdiği kadar yaşamaktansa arkadaşlarıyla havuzda daha mutlu olur insan.
Tacize uğramışsiniz 4 duvar arasına girmissiniz, kollarinizda çocuk ölmüş işi birakmissiniz. Çocuk da yapmayın o zaman annesini öldüren çocuklar da var neticede. Az güçlü olun ya.

Ama hersey madi manevi değilki mutsuzum burda kendi sehrime dönmek istiyorum yeniden arkadaslarımla kavusmak buraya geldim mutsuzum hiç bitseyden tat almıyorum ben onun ailesine yaramanilmek icin benim hakımda kötü düşünmesinler diye onların iatedıgı gıbı yaşıyorum Buda beni mutsuz ediyor
Geçenlerde bi video izlemiştim. Yaşlı insanlara bir anket yapmışlar. Hayatta en çok pişman olduğunuz 5 şey konu. Ve ankette birinci sırada, başka "insanların istediği gibi yaşamak kendi istediğim gibi yaşayamamak" çıkmış. Yani tam hatırlayamasam da ana fikir buydu. Bunu bir düşünün ;)

O şekilde mutlu olamazsın olmak zorunda bırakılıyorsun. Yetmiyor.o zindana birde çocuk düşünüyorsun. Hep beraber evin içinde hapsolursunuz. Böyle birini tanıdım. Kadın küçük çocuğunu parka çıkarmak için eşinin keyfini bekliyordu. Çocuğa da kendine de eziyet. Sizde öylesiniz, çocuğunuz olursa o da öyle olacak. Onun için uygun gördüğün hayat bu mu yani?
Gerçekleri okumak canını yakıyor ama durum bu.

O şekilde mutlu olamazsın olmak zorunda bırakılıyorsun. Yetmiyor.o zindana birde çocuk düşünüyorsun. Hep beraber evin içinde hapsolursunuz. Böyle birini tanıdım. Kadın küçük çocuğunu parka çıkarmak için eşinin keyfini bekliyordu. Çocuğa da kendine de eziyet. Sizde öylesiniz, çocuğunuz olursa o da öyle olacak. Onun için uygun gördüğün hayat bu mu yani?
Gerçekleri okumak canını yakıyor ama durum bu.
Gerçekler insanların ne kadar gaddar olduğu ben yanlış da olsam herkes üstüme geldi kalp kırmak Kabe yıkmaya eşittir bilmiyorlar bu yüzden acımadan yargılıyolar tek gerçek bu

Back