Evliyim evli bir adamın peşime takılması

Yazim tarzindan pek oyle masa basi memursun gibi gelmedi ama neyse..
Adami birileri uyarmis bence karisi falan ogrenme durumuna gelmis isyerinde ayukka cikmissiniz ve hanim korkusu veya isten atilma korkusu "guzelsin' den ustun gelmis...
Surekli "guzelsin" diyen bi herif bildigin abaza sapiktir bundan da etkilenen varmis demek ki

Valla kocanızı çatır çatır aldatmışsınız helal yani alkışlıyorum

İroni, başka bir mesajında gayet belli etmis
Haha iyiymis, gerektiğinde deneyeceğim

Siz şimdi sütten çıkmış ak kaşık olmadığınıza göre bir zeka probleminiz var. Evli adam sadece sohbet edecek sizle, çocuklarını anlatacak diye düşündünüz öyle mi? Peki her sohbet edecek olduğu insana 6 ay boyunca güzelsin mi diyor bu yaratık. Yukarda adam dedim yanlışlıkla oldu.

Konunun tamamını okuyamadım ama ilgisini hissettiğiniz bir adama cevap vermeniz çok büyük hata. Nasıl cesaret edebildiniz. Takıntılı bir adam olsa gitse eşinize 6 aydır benimle konuşuyor dese ne yapabilirsiniz ?iş hayatında ölçüyü bilmeyen bir çok erkek var zaten . Ben bekarken çalıştığım firmanın bölge yöneticisi resmen yürüyordu , kaç defa kahveye davet etmiştir . İşten çıkmam o dönem çok zordu çekip gidemedim ama asla bulunduğu ortamda nefes bile almadım, her teklifini de reddettim. Pes etti tabiiki.daha ileri gitseydi şikayet ederdim ve ona koz olabilecek tel bir hareketim olmadığı için hep o bir korkuyla yaşıyordu eminim. Siz onu cesaretlendirecek ve bahane olacak çok şey vermişsiniz. Arzuluyorum dediğinde cevabınız bunu bir kadına yapamam değil, “ ben evliyim haddini aşma şikayet ederim “ olmalıydı. Umarım bu hatanız evliliğinize mal olmaz

Bu bana bir dayının fantezisi gibi geldi ama hiçbir dayı bu kadar uzun yazmaz Eyşancım

Böyle isim soyisimle açılmış tek mesajdan sonra cevap verilmemiş yeni üyeliklerde ben üyeliği alanın da konuyu açanın da bu isimde birinin düşmanı, ona gıcık olan biri olduğunu düşünüyorum artık.

Özge zorluya gıcık olan biri bu konuyu açtı spesifik çok yakınlarının tanıyacağı bazı özellikler de verdi belki yarın öbürgün yakınlarına kocasına bak senin karın seni aldatıyor diye burayı gösterecek.

Hangi aklı başında kadın böyle bir yere hem isim soyisimle konu açıp hem de aldatma itirafı yapar sonra da tek kelime yazmadan gider.

Mesajlara bakmadan ben de benzer şeyleri yazmışım.

Eee basbaya eşinizi aldatmışsınız bir de aldatmadım yazıp durmuşsunuz.

İlgisi olan biriyle iletişim halinde olmak aldatmaktır.

Baya baya flörtleşmişsiniz işte. Bu da aldatmak sayılmıyor mu? Bence sayılıyor.
Birde kalkıp "kurtuldum ama merakta ediyorum" diyorsunuz. Bence baya baya o ilgiyi arıyorsunuz.Eşinize üzüldüm.

Senin eşin bu hikayenin neresinde?

Hiç eşime ne yapıyorum diye en ufak bir pişmanlık da yok,adam beni aramıyor sormuyor diye üzülüyorsun.Yuhh yani.

Rezil-rezillik-rezilce. Allah tüm kadınları böyle kötü kocadan ve sizin gibi kıçı başı ayrı oynayan flortoz hemcinslerden korusun.

İyi ki aldatmamışsın canım kocanı. Aldatsan manşetlerde okurduk seni herhalde

Sizde yok eşimi asla aldatmam felan diyip saman altındanda olsa su yürütmüş konuşmuşsunuz yazık ilgi kesilincede bi boşluğa düşmüşsünüz iğrenç şeyler ya bi insan takıntılı olabilir tavrını koymamışsın hoşuna gitmiş seninde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…