Evliyim evli bir adamın peşime takılması

Riske değer bulmamış yapacağı kaçamagı .
Altı üstü yatıp kalkıp def edeceğim çok anlam yükledi deniş arkanızdan koşmaya da değer görmemiş .
Adam ahlâksız, o konuda forumca hemfikiriz ama aynı zamanda akıllıymış. Bakmış elini verse kolunu kaptıracak kesmiş iletişimi.

Şu ifadelere kusma emojisi ne zaman gelecek ya bazen çok arıyorum
Evet çeşitlenmeli. Mesela kusma.. alkış
Ya zaten kendisi evliyken bir de evli kadına musallat olan adam nasıl aşağılık bir karakter. Bir de bu adamı kaale alıp eşinize bunu nasıl reva gördünüz. Gerçi siz de ondan farklı değilsiniz..

Onlar bu arada bu kadınları da ayrı kendi içinde cezalandırıp dehliyor yanlış olduğunu biliyor hevesi geçince çünkü kendi eşi asla böyle yapmaz eğer yaparsa anında bitirir o kadını. Böyle de two faced. Ah ah 5 dk zevkler nelere mal oluyor. Bu kadar mı yokluktasınız konu sahibi kocanız tatmin etmiyor mu? Ne bu ilgi mintoniliği. Ayrıca mintoniliğe de girer bu olay.

Ay şuna aşk diye saygı duyan kişilere ağız dolu kusasım geldi, aşkı tanımasak soğurduk, siz özgüvensizlik dolu ilgi açlığınızı böyle bastırıp nitelendirerek masumlaştırma çabasına giriyorsunuz ama burdan bakınca çok moktan darılmaca yok, aksi halde mertçe eşinize aşkım sana karşı bitti diye dürüst olurdunuz arkasından iş çevirip küçülmezdiniz. Hem o kalsın hem bu buna aşk değil hastalık derler yarın bir gün eşiniz aldatırsa burda ağlamayın saygı duyarsınız bol bol.

Resmen kocana ihanet etmişsin adam ilgisini çekince hemen acaba beni istemiyormu düşüncelerine girmişsin bu işin sonu kötû biter.Ihanet bir tek yataga girince olmuyor kendini böyle teselli etmeye çalışma.
Kocanada üzüldüm kaç aydır arkasından neler dönüyor haberi yok.

Herşeyi geçtim. Evli olmasını, evli olmanı da geçtim. Adam sapık farkında mısın???sapık gibi taciz etmiş. Adamı katil eder bu tipler ama sen de az değilsin! İstemiyorsan ortalığı bir birine katıp rezil etsene:). Mesaja 5-6 ay cevap vermek nedir? Nasıl bir yokluktur bu?

Başta ironi deyip güldüm sonra çok ciddi geldiniz baya şaşırdım, üzüldüm neyse ki aklı başında biriymişsiniz. Taktiğinizi de beğendim, bazı insanlar laftan anlamıyor. Kendi hallerine bırakmak lazım.

Konu fake değilse umarım konu sahibinin eşi de, fellik fellik aranan adamın eşi de bir şekilde öğrenir. Zira siz olmasanız bir başkası olacak konu sahibi. Kendinizi nimetten saymayın. Güzel olan nice kadın var, yanına kimse yanaşmaya cesaret edemiyor. Sizin gibi cesaret veren, donup kalırken bile ne hikmetse flört edebilenler hariç.

Kendinizi ne güzel kandırmışsınız ya karşılıklı eş aldatmışsınız dediğiniz gibi normal sohbet arkadaş olsa evde de rahat rahat msjlaşırdınız evden saklandığına göre arkadaş değil adam seni güzel oltalamış tam zamanında geri çekilmiş şimdi sen üstüne düşeceksin umarım ikinizin de eşleri ne halt yapmaya çalıştığınızı anlar bariz flört ediyorsunuz en başından beri rahatsız olan insan gider şikayet eder eşine söyler illaki bir şey yapar sizinki istemem yan cebime koy

Aranızda gayette bir şeyler olmuş. Bu da aldatmadır. Bir de ilgiyi çekince aramışsınız şaka mısınız siz ya

sizin gibi insanlar mutlu evlilikleri hak etmiyor yüzsüz bir hareket. bu fingirdemeyi iş yerinde kocanız yapsa ne düşünürsünüz? yazıklar olsun ahlak diye bisey kalmamış. adam ilgiyi kesince eşekten düşmüşe döndünüz değil mi? beter olun

Yani siz evli adam takıldı diye dertli değilsiniz
Evli adamla
Kocanızı aldatmışsınız şimdi niye bıraktı diye dertleniyorsunuz anladığım kadarıyla olsun üzülmeyin yenisini bulursunuz kadinin da erkeğin de böylesini kendini belli ediyor zaten tipten belli oluyor

Adama hiç yüz vermemissiniz yolunuzda önünüzü kesecek kadar pesinize düşmüş evli adam birde. Asla inanmam inanmadım da. Sizdende bir ışık görüyor ki devam ediyor. Hiç ışık görmeyen 6-7 ay hangi evli erkek, evli kadının peşinden koşar yahu. Sizden ışık görmese korkar birileri duyar veya kadın, patrona, eşime, eşine falan söyler işimden olabilirim diye...

Mesajlarına cevap verdiniz? Normal sohbet olarak ? Size ilgisi olduğunu bildiğiniz bir adama mesafe koymak yerine mesajına cevap veriyorsanız bu flörtleşme oluyor. “İstemem yan cebime koy” dedikleri şey tam olarak bu.
Bize neyi soruyorsunuz onu anlamadım? Aynen devam edin. İş yerinizdekilerin bile dikkatini çekmiş. Eşinizde öğrenince ona yaparsınız açıklamanızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…