- 24 Ocak 2017
- 138
- 49
- 34
-
- Konu Sahibi Depresifkiz
Biliyorum mahvedicem hayatimi bazen aliskanlik saniyorum bazense ask...onun yaninda ucuyordum havalara simdi o derece duygularim yok esimide evliligimide yiprattim simdiden ona gitsem gulluk gukistanlik olmayacak bu saatten sonra belki bin pisman olucam farkindayim esimi onun gibi sevmek istyrm o kadar iyi anlayisli bi insan kisiz hayatınızı mahvetmek istiyorsunuz anlaşılan.madem böyle bir düşünceniz vardı unutamadınız eşinize yazık değilmi?,sürekli eski sevgilinizi düşünerek evlenilirmi ,kararlı değilsiniz, unutmak isteseniz unuturdunuz ama istemiyorsunuz sevgilinizinki aşk değil size olan alışkanlığı sizin de öyle
En buyuk konustugum konuydu asla yapmam dedigim ama oldu ve cok pismanim vebali cok buyuk bi ise bulastim ve halen yakami kurtaramiyorum4 çocuklu adamla gönül işlerine girene az bile olmuş! yuvasını yıkmaya kıyamıyormuş ama karısını aldatmasına gayet kıymışsın... bekar erkeklerin soyu mu tükendi ya???
Evet ulasmsini istedim diyorum zaten unutamadim diyeÖffff pisliğinizde boğulursunuz umarım. Ayrıca bir şekilde ulaştı diye bir bahane olamaz. Uydurmayın
Gerçekten ulaşılmaz olmak istesen olurdun.
En buyuk konustugum konuydu asla yapmam dedigim ama oldu ve cok pismanim vebali cok buyuk bi ise bulastim ve halen yakami kurtaramiyorum
Körler sağırlar birbirini ağırlar...Evet ulasmsini istedim diyorum zaten unutamadim diye
Evet aynen oyle diyordu sevmeden evlendim ayri yatiyoruz aski senle tattim vs bana dunyanin tek kadini hissibi yasatti ondan vazgexemedim belkideyok ben cidden anlamıyorum evli erkeğe nasıl aşık oluyorsunuz? lan adamın karısı evde , haftada 3 gün seviştiği biri var yani ki o 4 çocuk leylekle gelmemişse. hepsini geçtim mideniz bunu nasıl alıyor? senin koynundan çıkıp karısının koynuna giriyor adam. siz de mi "zorla evlendirildim, karımı hiç sevmiyorum şu kadar senedir ayrı yatıyoruz , cinsel münasebetimiz yok" yalanlarına kandınız?
neyse başınıza gelenlere depresyonunuza falan hiiiçççç üzülmedim. kendi önünden yeseydin bacım
Zaten 4 çocuk düşünce gücüyle olmuştur. Ay bunlar karı koca uyurgezer olmasın. Oda bir ihtimalEvet aynen oyle diyordu sevmeden evlendim ayri yatiyoruz aski senle tattim vs bana dunyanin tek kadini hissibi yasatti ondan vazgexemedim belkide