- 16 Şubat 2016
- 4.733
- 15.911
- 35
-
- Konu Sahibi Depresifkiz
Evet aynen oyle diyordu sevmeden evlendim ayri yatiyoruz aski senle tattim vs bana dunyanin tek kadini hissibi yasatti ondan vazgexemedim belkide
Keske oyle olsaydi ama yaptiklarimin cezasini oduyorum nasil yaptin diyenler car cocuklarini dusundum evet her defasinda ayrildim olmadi evlendim olmadiBöyle bi konuyu taşlanmakiçin açmış olmalısın belliki canın sıkılmış
Gercekten degilim ve acinmak icin degil tam tersini duymk icin burdayimdört cocuguna ve esine bunu yapmis üstünede herseyi birakip kacip gidelim diyen adamla,hic dusünmeyin kacin gidin cook uzaklardaki mutluluk diyarina..orda kendinize gul gibi bol ihanetli arkadan dayaklarin basladigi gidecek hic biryerinizin olmadigi, hakettiginiz mutlu evliligi yasarsiniz.kocanizda onun kiymetini bilecek birini bulur.o cocuklarla kadinida o adamdan kurtarmis olursunuz...eger fake degilseniz..
Sacmaliyorsun su an geçen ay ameliyat oldum ve yazdim ne var bundaKonu sahibesi baska konu acmis muhabbet ediyor kizlarbence bosuna dil dokmeyin hatunun umrunda degil