Boşanma sürecinde eşimin erkeklerle biseksüel ilişkisini okudum

Kardeşim önce allah yardımcın olsun ve sabır versin..
Eşine gelince adı üstünde cinsel tercih tabiki kendi seçimi ama çok iğrenç bişe bu kardeşim ya...Senin durumun hakkaten zor hadi şimdi yok ole bişe diyo kıvırıyo yarın öbür günde zaten meydana çıkmış ma doğruluğunu ona ispatladıgin zamn bana bunu üç harfliler yaptırdı der ya.canim başka şartlar altında boşanmayi çok destekleyen yada boşan bence demeyi seven bi insan değilim ama yol yakından kurtul canm bu adamdan ne koy olur ne kasaba...
Bole bi savunma şekli yok kapıya saklaniyolar falan yok canm hemen kurtul bence .
Allah yardımcın olsun canım insialalh:KK43:

Eşin biseksüel falan değil, bildiğin gay. Senle de paravan nikah kıymış. Biraz toplumu biraz da kendini kandırmak için. Sürekli Allahın adını anması, Umreye gitmek istemesi de vicdan azabından. Dindar ve mutaasıp bir ailede gayliğin günah olduğuna inanarak yetişmiş, gay olduğunu kabullenemiyor. Türkiyede çok yaygın bir durum.

Kizlar yinede çıkıp bana destek ol bosanmayalim kurtaralım demedi ve bazen dedigi gibi 3 harflilerin onu bu duruma soktugunu cunku bana biri bisey yapti diyor. Yada durumunu kabul edemediginden kilif uyduruyor gibi geliyor. Aklım almıyor.

Adam hem durumunu kabul edemiyor hem de siyasi açıdan hayatının sonlanacağının farkında, boşanıp sessiz kalın madem yapabiliyorsanız. Ha sus payı olarak ne istersiniz orası size kalmış. Düğüne bir ay kala ne için olay çıkmış diye merak ettim, başka biriyle yazışması varmış zaten. Bazen unutup devam etmenin sonucu hiç iyi olmuyor.

kesinlikle anlaşmalı boşanma.
kanıtlarını sun.dava aç.neyi var yoksa al elinden.
eşinin dediği çok saçma.seni saf görüyor bence.çünkü bu zamana kadar farketmemişsin.
midem bulandı ya.
belki zor bi süreç ama bi kere ayağa kalktın mı gerisi geliyo.

adam gayet de gay. 3 harfli 5 harfli yok canım, ohh sen yaşa hayatını sonra yakalanınca 3 harfliydi de şöyleydi de böyleydi de... boşanmaktan başka yapabileceğin bir şey yok. anca terapi alırsınız ayrı ayrı tabi....

Umarım belgelemissindir lazım olr bi gün. dr gidip tedavi olmasını sağlayın ve hemen bosanın.iğrenç bişey buu..
Hayatını mahvetme ve hayatını yeniden kur

Eşiniz gay. Yalnız burada bi noktaya değinmek istiyorum bu cinsel yönelim değil cinsel kimlik. Yani psikiyatrla, ilaçla, tedaviyle değişebilecek, iyileşebilecek bir durum değil çünkü gaylık, biseksüellik, lezbiyenlik, transeksüellik bir hastalık değil.

Kendisi gay olduğunu kabul etmiyor ve hala bunun değişebileceğini düşünüyor sanırım. Fakat bu tür şeylerin değişmesi mümkün değil. Eşinizin yaptığı çok büyük hata. Keşke evlenmeden durumu anlayabilseydiniz. Hiç mi bir şeyler sezmediniz? Yapılabilecek bir şey yok.. Boşanmalısınız.

Eşiniz sizi paravan olarak kullanmış ne yazık ki :KK43:
Lütfen kendinize dikkat edin.. Yalnız kalmayın bu adamla. Artık onun sırrını biliyorsunuz ve duyurmamak için çok kotu bir yalana başvurmuş. Tehlikeli.Çok tehlikeli olabilir.
Amacım korkutmak değil , dikkat etmenizi sağlamak.
Böyle bir insana nasıl yaklaşmanız gerektiğini bir uzmana danışarak öğrenin.

Sizide içine çeker sıkıntılarının. Kabul etmeyin ve boşanın mutlaka.
Bu konuda da ustune gitmeyin, normal karşılayın şimdilik uzmanın dediklerini duyana kadar.

Onceden bir arkadas yapti denirdi simdi isi uc harflilere kadar gitti demek is.
Ya bu erkekler kadinlari aptal yerine koymaktan ne zaman vazgececekler!
Gerci sizin de hala aklinizda acaba dogru mu soyluyor diye kaldigina gore hicbir zaman vazgecmeyecekler galiba ...

Eşiniz biseksüel falan değil basbayağı eşcinseil, sizi paravan etmiş.

Boşuna çaba gösterip kendinizi helak etmeyin size 1 mg ilgi duymuyor.

Boşanıp kaçın derim lakin dikkat edin kendinize.

Bir arkadaşımın babası da eşini aldatıp aldatıp şeytan yaptırdı diyordu... Bunlar bahane yaratmada çığır açmış insanlar. Pes diyorum.
aynen :) bi çığır açanıda ben biliyorum adam yapıp yapıp karısıda üfürükçüler bişey yaptı sansın diye evin her yerini yağlamış kalıp kalıp :)))) işin kötüsü yıllar geçti kadıncağız hala öyle sanıyor:))))))))

aynen :) bi çığır açanıda ben biliyorum adam yapıp yapıp karısıda üfürükçüler bişey yaptı sansın diye evin her yerini yağlamış kalıp kalıp :)))) işin kötüsü yıllar geçti kadıncağız hala öyle sanıyor:))))))))

İşte bu yüzden iyi niyetli olmamak gerek. Umarım konu sahibimiz eşcinselliği bir hastalık olarak görenlerden değildir ve şu 3 harfli olayına inanmaz...

İşte bu yüzden iyi niyetli olmamak gerek. Umarım konu sahibimiz eşcinselliği bir hastalık olarak görenlerden değildir ve şu 3 harfli olayına inanmaz...
bence konu sahibide inanmıyorda sonuçta hayatını ortaya koyup evlenmiş , adamda resmen paravan olarak kızcağızı harcamış, oda yuvamı bi öfkeyle yakmıyım diye iyi tarafından acabalarla bakmaya çalışıyor, ama inanılacak bi tarafı yok nerden tutsanız ordan elde kalır mevzu, bi arkadaşta demiş tehlikeli yalnız kalmayın diye benim aklıma gelmemişti, gerçektende toplumun genelde tepki göstereceği büyük bir sırrını biliyor karısı gerçekten tehlike.. biri daha demiş çocuk olursa o ne olacak, walla kk kızlarına brawo diyorum buda çok doğru, ama gecenin msj ı kesinlikle sizin 3 harfliydi :))

Hiç inandırıcı değil mesajları konuşmaları ds o yapmamış bence onunla hayatını devam ettirirsen o zaman hayatın rezil olacak maf olacak yol yakinken dön

X