Boşanma sürecinde eşimin erkeklerle biseksüel ilişkisini okudum

yazıklar olsun rezil herif bile bile nasılda yaktı seni allahından bulsun inş
neden anlaşmalı boşanıyorsun bunları kanıt olarak mahkemeye sun al tazminatını rezil rüsva et onu
yanına kalmasın bunlar

Üc harfliler eşcinselliğe mi teşvik ediyormuş ahahahhahahahah ay bu erkeklerin zeka oranları beni benden alıyor ahahahah

Kızlar bu adam takım elbiseden başka bişey giymez az kısa dekolte giysem zehir eder ağır abi maço bide siyasi kimliği var,duyulursa rezil olur dünya aleme ve bunu bile bile kendine nasıl yapar anlam veremiyorum.
Evt dediğiniz gibi karşımda düştüğü durumdan ağladı zırladı bunu zırvaladı bende oan acıdım.
Ama evlenmeden önce ben onu terkettiğimde kendini öldürme çabaları kapımda yatışları bırakma diye ağlamaları onlar geliyor aklıma sevdiğinden okadar emindim ki.

Cin ne alaka ya? Yaptığı pislikleri şimdi cinlerin üzerine mi atıyor? He eve de cinler çağırdı, cinler erkeklerle webcamda sex yapıyoodu :KK70: Cinler yüzünden intihar edecek :KK70: Kusura bakmayın da kocanızın yalanı komik, sizin inanmanız daha da komik.

Ispat edememeniz ve inanmanız için de metafizik unsurlarla yalan atmış, kocanızdaki olmayan yalan kabiliyetine hayran kaldım :KK53:

Delilleri ortaya çıkarın ve mahkemede ispatlayın. Gay olduğu için değil, sizi aptal yerine koyduğu icin cümle aleme rezil olsun.

Edit: Kendisi gerçekten gay ve topluma kendisini kabullendirmek için evlenmiş, sizi de kullanmış ve oyununa alet etmiş

Ne yani ağlayıp zırlayıp tedavi olucam kurtulucam dedikten sonra affet barışalım dese kabul edecek miydiniz? Farkında mızınız gay bir adamla evlisiniz . Biseksüel olduğunu bile zannetmiyorum bence gay. Siz buna rağmen ayaklarınıza kapanıp tedavi olayım falan dese kabul edecek misiniz?

Ayrıca bu tedavi olunacak bişey değil tercih meselesidir. Eşiniz normal bir biseksüel olsaydı sizinle evliylen bir arayış içine girmezdi zaten tercihini sizden yana yapmış olurdu. ama adam belliki esasında gay. ayrıca sürekli takım elbise giymesi gay olmasını değiştirmez ki. Adam hemcinslerinden hoşlanıyor feminen bi duygusu yok belli ki. Her gay efemine yada trans eğilimli olacak demek değil ki. Benim çok yakınen tanıdığım iki iş arkadaşım var. Son derece yakışıklı ve maskülen tipler. Ama kadınlardan hoşlanmıyorlar ikisininde birlikte yaşadıkları erkek arkadaşları var. Hiç de dışarıdan anlaşılır bir durum değil gaylikleri.

Kızlar bu adam takım elbiseden başka bişey giymez az kısa dekolte giysem zehir eder ağır abi maço bide siyasi kimliği var,duyulursa rezil olur dünya aleme ve bunu bile bile kendine nasıl yapar anlam veremiyorum.
Evt dediğiniz gibi karşımda düştüğü durumdan ağladı zırladı bunu zırvaladı bende oan acıdım.
Ama evlenmeden önce ben onu terkettiğimde kendini öldürme çabaları kapımda yatışları bırakma diye ağlamaları onlar geliyor aklıma sevdiğinden okadar emindim ki.

sizi sevdiğinden emin misiniz? ya eski konularınıza bakıyorum hiç öyle görünmüyo ama.

1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

X