Evliyim ama eski sevgilimi özlüyorum

Bence eski sevgiliniz yalvarmis pişman olmus ya bazı zeki hemcinslerim gibi elin adam.olmamış. adamını düzeltme.fikri.cazip geldi fakat rest çekince yaşananları. Unutup ona aciyip merhamete gelip uğraşmadiniz ya ondan bu dusunceler

Kuzum aklına gelince düşünceni başka. Şeye ver, zamanla geçer ,aklina gelmesine izin verme sakin netten takip etme, bu konu dışında konuşma
Çok teşekkürler ilk defa anlayan biri .evet ona acımadığım için kendimi kötü hissediyorum sanırım.daha önce her dayağında affettim ama yine affetsem evlensem dünyanın sonu olacaktı buna da adım gibi eminim

Bazen insanlar zamanında çok sevdiği insan ona zarar verse de sevmeye devam eder. Bu seni hasta birisi yapmaz. Senin o kişiyi gerçekten derinden sevdiğini gösterir.
suanda evli ve hamilesin. Hamilelikten kaynaklı daha da duygusal bakıyorsun. Ama emin ol sen doğru kararı verdin seni döven birinden ayrılarak. Bazen sevgi iyileştirmez , zarar verir.
Sana zarar veren sevgiden vazgeçtin ve bunu başardın.
Şimdi de hayatın yolunda, eşinle hayatın tadını çıkar. Geçmişte sana zarar veren tüm sevgiyi unut
Bazı insanlar ne kadar iyi ve anlayışlı .evet ben bana zarar veren ilişkiden kurtuldum bu bi başarı benim için .yzdıklarnız bana iyi geldi .teşekkğrwr ederim

Dayak arsızı olmak böyle bi şeymiş demek hep duyardım.
Sizi insan yerini koyan eşinize üzüldüm umarım bir an önce herşeyi öğrenir.
Teşekkürler canım.swn hiç evlenmedin heralde ben altı ayda evlendim.insanları linç etmeye değil anlamaya çalışmanızı tavsiye ederim

Birinin bana akıl vermesini istiyorım .yeni evlendim 4 ay oldu 2 aylık da hamileyim eşimle severek evlendim 6 ay içinde söz nişan düğün oldu .nişanlıyken böyle hiisetmyordum ama evlendikten sonra bir eski sevgili Özlem’i bastı .uzun süren bir ilişkiydi altı sene sürdü .kaç kere dayak yedim hatırlamıyorum .saygısızlık hay safhadaydı.bitti gibi bişi oldu .eşimle tanıştım .sonra eski sevgilim döndü yalvardı yalardı ağladı barışalım dedi kabul etmedim yapamadım.dayak yemeye devam etmek istemiyorım dedim .eşim dünya iyisidir beni de hiç üzmez.üstelik onun çocuğunu taşıyorum ama geçmişime bir türlü sünger çekemedim ve bu durumdan rahatsızım artık lütfen biri
Bişi desin kimseye de anlatamıyorum
Kusura bakmayın ama hatta bakabilirsiniz size rahat batmış kuzum canınız dayak istiyor sizin yazık eşinize....bide ayni yatakta düşünüyormuş yazık cok yazık....

Sahip olduklarınıza odaklanın bence. Daha 2 aylık hamileyim eşim karnıma tekme attı gibi bir konu da açıyor olabilirdiniz.. Çok şükür ki olmamış ondan kurtulabilme basiretiniz varsa aklınızdan çıkarmayı da başarabilirsiniz gayet.

6 yıl düzenli dayak yiyen sonra da hala bu pisliği özleyen biri keşke anne olmak için acele etmeseymis!
O pislikle evlenseydiniz birgün sizi öldürdüğü haberlerini tv den izler ve üzülürdük sizin için eminim.
Bazı kadınlar sonunu kendi elleriyle hazırlıyor.
Acilen psikoterapi almalısınız bu kafayla sağlıklı nesil yetistirmeniz zor çünkü.

Esas mesele eski sevgiliyi ozlemek değil esas mesele 6 yıl dayak yemek buna katlanmak !

kanayan yarana kan dursun diye başka bedenler basarsan mikrop kaparsin diye cok sevdigim bir soz var.

Bazen onunla aynı yataktayken bile düşünüyorum kendimi çok kötü hissediyorum ona haksızlık yaptığımın farkındayım .üstelik çok iyi bir eştir :KK43:
Deveye diken insana s. Cok sey söylenir sana Ama degmez 6 ayda evlenmissin daha birisini tam bitiremeden 6 yil dayak yedigin birini istiyorsun ne bilim ya ziyansin

Birinin bana akıl vermesini istiyorım .yeni evlendim 4 ay oldu 2 aylık da hamileyim eşimle severek evlendim 6 ay içinde söz nişan düğün oldu .nişanlıyken böyle hiisetmyordum ama evlendikten sonra bir eski sevgili Özlem’i bastı .uzun süren bir ilişkiydi altı sene sürdü .kaç kere dayak yedim hatırlamıyorum .saygısızlık hay safhadaydı.bitti gibi bişi oldu .eşimle tanıştım .sonra eski sevgilim döndü yalvardı yalardı ağladı barışalım dedi kabul etmedim yapamadım.dayak yemeye devam etmek istemiyorım dedim .eşim dünya iyisidir beni de hiç üzmez.üstelik onun çocuğunu taşıyorum ama geçmişime bir türlü sünger çekemedim ve bu durumdan rahatsızım artık lütfen biri
Bişi desin kimseye de anlatamıyorum
Sen resmen yaşadıklarından kaçmak için evlenmişsin eşinle. Yazık o adama. Benim kocamın kalbinde başkasının olduğunu bilsem kahrımdan ölürdüm herhalde.

Madem evlendin, madem eşin iyi biri, unutacaksın. Evliliğine odaklanacaksın. Dayakçının nesini unutamadın?

Allah akıl fikir versin
Keske donseydin de bi 6 sene daha dayak yeseydin belki aklin basina gelirdi diyecem ama gene gelmezdi
Utanmadan birde yatakda da aklima geliyor demiş insan utanir bu kadar iyi kalplı beni uzmuyor diyorsun kocandan utanmıyorsun karnındaki masumdan utan dayak yemeyi nasil ozlersin.

Çok teşekkürler ilk defa anlayan biri .evet ona acımadığım için kendimi kötü hissediyorum sanırım.daha önce her dayağında affettim ama yine affetsem evlensem dünyanın sonu olacaktı buna da adım gibi eminim
Kuzum öyle insanı görünce yolunu degistireceksin,pisligin tekiymis aklına gelince düşünceni başka noktaya ver bak esin var bebeğin var sahip.olduklarının kıymetini bil

Nasıl bir ruh hastalığıdır bu ya normal bir konuymus gibi yorum yaptığım icin bile kızdım kendime

Kocanin aklının başkasında kaldığını düşünsene düşünemezsin ki sağlıklı dusunce psikoloji yok dusunecek saydırmamak icin zor tutuyorum kendimi

X