Evliyim ama eski sevgilimi özlüyorum

Birinin bana akıl vermesini istiyorım .yeni evlendim 4 ay oldu 2 aylık da hamileyim eşimle severek evlendim 6 ay içinde söz nişan düğün oldu .nişanlıyken böyle hiisetmyordum ama evlendikten sonra bir eski sevgili Özlem’i bastı .uzun süren bir ilişkiydi altı sene sürdü .kaç kere dayak yedim hatırlamıyorum .saygısızlık hay safhadaydı.bitti gibi bişi oldu .eşimle tanıştım .sonra eski sevgilim döndü yalvardı yalardı ağladı barışalım dedi kabul etmedim yapamadım.dayak yemeye devam etmek istemiyorım dedim .eşim dünya iyisidir beni de hiç üzmez.üstelik onun çocuğunu taşıyorum ama geçmişime bir türlü sünger çekemedim ve bu durumdan rahatsızım artık lütfen biri
Bişi desin kimseye de anlatamıyorum
Bu ne terbiyesizlik ya. Yazık o adama senin gibi biriyle nasil evlenmiş. Bide diyorsun yatarken bile aklımda Allah ıslah etsin çocuğunu hiç söylemiyorum bile.

Dayak yiyorsun ve özlüyorsun! Gururun kırılmadımi o dayağı yerken.nasil olsa ben kadinim karnimda sipa sırtımda sopası eksik olmasin diyemi özluyorsun..(tamam cocuk esinden o kismı ayri)..demekki kendini asagilamayi seviyorsun..sopa yiyince isini daha iyi yapan ancak eşek dedigimiz hayvan vardir ki onu sopalayan insanda asagiliktir....bilemedim nasil bir ruha sahipsiniz..sen o cocugu dogurunca bir fiske vurursa bir baskasi bak icin nasil parcalaniyor..seni annen sopa ye diye dogurmamistir emin ol..
Dayak yiyorsun ve kabulleniyirsun sizi belliki iyi ezmis asagilamis..sen kadinsin be farkina var.annesin.icinde bir canli buyutuyorsun allaha sukret..esin gibi biri cikmis karsina sükret.kiymetini bil.
Sevgilinden nefrer etmek istiyorsun yedigin dayaklari dusun seni sevseydi seni dayakla kendine baglamazdi...
Böyle devam edersen kocani da kaybedersin..
Düsünmek istemiyirsan kocanin sevdigin yonlerini daha cok sevmeye calis..kitap oku muzik dinle cocuguna hazirlik yap..ve bu dunyaya insan olarak geldigini ve bir kadin olarak kocan icin degerli oldugunu unutma..seni sevenden de olma yani..
Cocugun icin iyi bir aile olmaya ver tum cabani onun egitimi icin kendince bir seyler yap.sen mutlu olki bebegin sevgi ortaminda buyusun..adı üstunde ESKİ sevgili.eskimis yani..zaten cok da sevseydin kocanla evlenemezdin..hamilelikten duygusala baglamusdin bence bosver gecer bunlar..
Zaten hamile kaldığından beri karabasan gibi çöktü bu konular üzerime

Evliliginizin ve karninizdaki çocuğunuzun kıymetini bilin , takıntı yapmışsınız belli ki aklınıza gelince başka şeyler düşünmeye calisin normal değil eskiyi düşünmek

Konu gerçekse eğer bunlardan kimseye bahsetme ve hemen şehirdeki en iyi psikologtan randevu al. Terapi desteği al. Eski sevgilini falan sevmiyorsun özlemiyorsun da. Senin ruhunda geçmişten kalan bir takım ne olduğunu bilemediğin sıkıntılar var. Çöz. Bebeğine yazık. Kocasını aldatmış deseler iki yakan bir araya gelmez bir daha...

Hamilelik hormonu mu diyeceğim ama bu kadar da olmaz ki.. Konu fake gibi geldi ad soyadla üyelik almışsın o yüzden pek inanmadım

Konu gerçekse eğer bunlardan kimseye bahsetme ve hemen şehirdeki en iyi psikologtan randevu al. Terapi desteği al. Eski sevgilini falan sevmiyorsun özlemiyorsun da. Senin ruhunda geçmişten kalan bir takım ne olduğunu bilemediğin sıkıntılar var. Çöz. Bebeğine yazık. Kocasını aldatmış deseler iki yakan bir araya gelmez bir daha...
Gerçek olmasa niye yazayım .evet annem intihar etti ondan kalan travmalarım var kaç kez doktora da gittim

e eşine söyle arada dövsün seni madem özlüyorsun.
Son zamanlarımızda iyiydi ama restleşme oldu aramızda saygısızlık yaptı bitirdim bende .inat ettim dönmedim pişman değilim .ama düşünmekten kendimi alamıyorum problem bu

Birinin bana akıl vermesini istiyorım .yeni evlendim 4 ay oldu 2 aylık da hamileyim eşimle severek evlendim 6 ay içinde söz nişan düğün oldu .nişanlıyken böyle hiisetmyordum ama evlendikten sonra bir eski sevgili Özlem’i bastı .uzun süren bir ilişkiydi altı sene sürdü .kaç kere dayak yedim hatırlamıyorum .saygısızlık hay safhadaydı.bitti gibi bişi oldu .eşimle tanıştım .sonra eski sevgilim döndü yalvardı yalardı ağladı barışalım dedi kabul etmedim yapamadım.dayak yemeye devam etmek istemiyorım dedim .eşim dünya iyisidir beni de hiç üzmez.üstelik onun çocuğunu taşıyorum ama geçmişime bir türlü sünger çekemedim ve bu durumdan rahatsızım artık lütfen biri
Bişi desin kimseye de anlatamıyorum
Şeytanın vesvesesi. Sürekli niyet yenile. Eşinin yaptığı güzellikleri hayal et. Ona güzel süprizler yap.

Bu tür konular açılınca hep soruyorum, henüz bir yanıt alamadım umarım siz yanıtlarsınız; sizi döven bir adamı nasıl sevebiliyorsunuz ya da özleyebiliyorsunuz?
Zaten unutamıyorsun ki dövdüğünü .sevgi Baki kalmıştı bende .normal olduğunu iddia etmiyorum bitirmiş olmak bile benim için mucizedir

6 ay içinde evlenmek doğru değil
Acelen neydi?
6 senelik ilişkin varmış
Adam değilmiş o ayrı tabi
İlişkini unutup başka bir ilişkiye başlasaydın keşke
Böyle alelacele evliliklerde eski sevgili unutulmuyor
Erkekler genelde yapar bunu sonra unutamaz eskiyi arar
Ani acele kararlar insanı pişman eder
Eski sevgilin doğru bir adam değilmiş ama evlendiğin adamda doğru değil senin için iyi biri olsa da hala eskiyi hatırlıyorsan gerçekten eşine aşık olmadan evlenmek için evlenmişsin
Seçimlerinin sonucuna katlanmalısın

Bence sadece alışkanlık, üstelik yeni evlisiniz daha oturmamış eşinizle daha fazla zaman geçirin çocuğunuzu kucagınıza alınca geçer gider ve başka meşgaleler bulun yalnız kalmayın

Üstelik çok hızlı evlendik bi anda nasıl oldu bende anlamadım amacım evlenmek değil biraz eskiyi unutmaktı kısmet sanırım evlenelim dedi tamam dedim öyle evlendik .o zamanlar bulutlardaydım.şu virüs muhabbetine sürekli aynı evde olmaktan da sanırım sıkıldım

X