- 17 Ocak 2020
- 27.476
- 39.686
- Konu Sahibi buse kayan
Yani bazen sizlerin saplantılı oldugunuzu düşünüyorum aşık olduğunuzu değilBirinin bana akıl vermesini istiyorım .yeni evlendim 4 ay oldu 2 aylık da hamileyim eşimle severek evlendim 6 ay içinde söz nişan düğün oldu .nişanlıyken böyle hiisetmyordum ama evlendikten sonra bir eski sevgili Özlem’i bastı .uzun süren bir ilişkiydi altı sene sürdü .kaç kere dayak yedim hatırlamıyorum .saygısızlık hay safhadaydı.bitti gibi bişi oldu .eşimle tanıştım .sonra eski sevgilim döndü yalvardı yalardı ağladı barışalım dedi kabul etmedim yapamadım.dayak yemeye devam etmek istemiyorım dedim .eşim dünya iyisidir beni de hiç üzmez.üstelik onun çocuğunu taşıyorum ama geçmişime bir türlü sünger çekemedim ve bu durumdan rahatsızım artık lütfen biri
Bişi desin kimseye de anlatamıyorum
Eleştiri yaptım diye çıldırmayin lütfen ...bu buradakilerden bazılarının huyu niyeyse
Dayak yedim özlüyorum çünkü altı yılımı verdim .ne gereksiz bı mazeret
Bende dayak yemiştim önceki iliskimde
Özledim ama bekardim! Dönmedim.
Yalvarma yakarış mi nesi samimi geldi bunun size
İnandırıcı mi Allah aşkına
Şurada gözümün önünde nolur çok pismanim diye kendini assa misal .-ha biiiptir oradan derim ne pişmanlığından bahsediyorsunuz illa özüne dönecek
Eşinize acıma ve mutlak sadakatiniz yok belli...sadakatsizsiniz demiyorum! mutlak sadakat her türlü sadakattir bunu da bağlayalım burda bi.
karninizda ki bebege mutlak sadakatinizi gösterin en azindaj lütfen
kimse sizin dayak yediğiniz evli olduğunuz düzgün biriyle evli olduğunuz halde üstelik.... bitmeyen aptalliklarinizin diyetini ödemek zorunda değil (kocanizi bebeğinizi ailelerinizi kastediyorum)
Yeter artık gerçekten bı silkelenin akıl var izan var kinamiyorum vay kınama oy kınama diye gelecekler de gelip yorum atmasın bana burda