Evliyim ama eski sevgilimi özlüyorum

Yanlistasin eşine bebeğine odaklan psikolojik destek al alamıyorsanız,bol bol dua edin,iyi insan olsa evlenirdin zaten gecmistekiyle,eşine yazık aklını başına al heyecan arama sonu hüsran olur

Bazı insanlar kendine kötü davranani nasıl ozleyip sevebiliyorlar ,şaşırıyorum. İçinizden geçse estağfurullah çekip düşünmeye utanmalisiniz. Üzgünüm ama düşünmekle kalmayıp dillendirip birde konu acmişsiniz. Eşimde iyi diyorsun insan sirf sayıgisina böyle konu açmaz. Hadi eşini geçtim bebeğinin hatrına yine insan utanır biraz.

Ne çare bekliyorsunuz anlayamadım ne diyecekler burda size? Yukarda da bir arkadas demiş bela arıyorsun diye ,haklı. .

Olan huzurunu geçmişte dayak yediğin biri için bozuyorsun/bozacaksin . Üstelik ayrılsan hamile bile olmamış olsan ,geçmişteki sevgilin dönsen evlendin diye birdaha seni kabul bile etmez. . Biraz mantığınızla düşünün. Gerçi kalbinle dusunseniz yine bu durum ortaya cikmazdi. .
Tafsiyem Hayatına temiz sayfa açıp aklını başına alıp bebeğine eşine odaklanman, aksi halde çok pişman olursun .

Ne kadar tanıdık senaryo.
Benim bir arkadasim da öyleydi. Şehrin ortasında meydan dayağı yerdi 'beni çok kiskaniyor' diye sevinirdi.
Sonuc? Yıllar süren ilişkisinden ayrıldı (yeni birinin ona gösterdiği ilgiden kuvvet alarak)
Sonra bu yeni kişiyle altı ayda evlendi. Bir de hamile kaldı.
Mutluluk pozları falan... Geçtiğimiz yillarda öğrendim ki eski sevgilisini özlüyormuş. Bazı insanlar gözü dönüp kavga etmeyi, dayak yemeyi siddet değil tutku zannediyor. Benim yorumum bu yonde
ben zaten Normal olduğımu iddia etmiyorum

Bana göre senin yanlışın 6 senelik şiddet gördüğün bir ilişkiden kaçmak için 6 ayda tanıdığın adamla evlenmişsin. Kocanı gerçekten sevdim mi ona diğerinin sana yasattiklarindan sığındın mi bunu kendine sor keşke acele etmek yerine bir süre yanlız kalsaydın şuan evlendiğin adama bunu yaşatmazdın erkek yapsa nasıl hoş değilse bayan içinde aynı şey geçerli

İşte alışkanlık gibi bişi.bazen tek olduğumda sesini duymak istiyorum .senelern verdiği alışkanlık sanırım.üstelik ayrılırken nerdeyse mahkemelik olacaktık o derece itelemiştim onu
O alışkanlık zamanla geçiyor emin ol ben de yaşadım. Adam olsaydı ve seni gerçekten sevseydi zaten onla evlenirdin.eşin seni sevmiş helali yapmış yazık günah adama. Ölsen de arama bir süre sonra özlem sandığın şey geçecek senin için anlamsız biri olacak emin ol

Bu tür konular açılınca hep soruyorum, henüz bir yanıt alamadım umarım siz yanıtlarsınız; sizi döven bir adamı nasıl sevebiliyorsunuz ya da özleyebiliyorsunuz?
Bence sevilmez, alışkanlıktır, insan sevgi sanıyor heralde . O da zamanla geçer kendi hayatına baksa

Eski sevgilini düşündüğüne göre belliki iyi anılar aklına geliyor dayak yediklerin değil.. sana tavsiyem otur iyice düşün eski sevgilini düşündüğün olaki eşinin kulağına gider ozaman ne olur? O çok iyi eşin senin eski sevgiline yapamadığını yapar senden nefret ederse? Ya da eşinde eski sevgilisini düşünürse? Bu dünyanın etme bulma dünyası olduğunu unutma..

Kendine boş bir vakit bırakma. Boşluğa düştüğünde insan yalpalayabiliyor. Zihnini doldur, düşünecek başka şeylerin olsun. Haber takip et, kitap oku, bulmaca çöz, inançlı biriysen dua et kuran ezberi yap.. Bu bir alışkanlık, yerine başka alışkanlıklar koyarak aşabilirsin ama çaba gerektirir.

Eskiye elbet sünger çekemezsiniz tabiki de. Bu kadar kısa sürede nişanlanıp, evlenirseniz. Diğeriyle 6 sene sürmüs az değil 6 sene. 6 senenin alışkanlıgını atlatamamıssınız.
Severek evlendiğiniz halde neden eskiyi özlersiniz?

Ben de eski sevgilimi özlüyorum ama sizden farkim evli olmamam. Esinizle evlenirken sevmiyordunuz onu galiba, neden bu evliligi yaptiniz?

Yazık ya sizin gibilere böyle iyi eşler düşüyor yaktın çocuğun hayatını. 6 ayda çocuğu hem kafeslemişsin hemde eskisini özlüyorum diyosun. Ne diyelim ki biz sana çok ayıp yapıyorsun.

Eski sevgilini düşündüğüne göre belliki iyi anılar aklına geliyor dayak yediklerin değil.. sana tavsiyem otur iyice düşün eski sevgilini düşündüğün olaki eşinin kulağına gider ozaman ne olur? O çok iyi eşin senin eski sevgiline yapamadığını yapar senden nefret ederse? Ya da eşinde eski sevgilisini düşünürse? Bu dünyanın etme bulma dünyası olduğunu unutma..
Aynen öyle iyi anılar geliyor .üstelik ben memurum iyi bir işim iyi bir mesleğim var .ama balık baştan kokar misali bende sorun var biliyorum aşmak için çok çabaladım eni sonu evlendim işye .yoksa bırakmazdı .evleniyorum dedim öyle bıraktı

Dayak yiyorsun ve özlüyorsun! Gururun kırılmadımi o dayağı yerken.nasil olsa ben kadinim karnimda sipa sırtımda sopası eksik olmasin diyemi özluyorsun..(tamam cocuk esinden o kismı ayri)..demekki kendini asagilamayi seviyorsun..sopa yiyince isini daha iyi yapan ancak eşek dedigimiz hayvan vardir ki onu sopalayan insanda asagiliktir....bilemedim nasil bir ruha sahipsiniz..sen o cocugu dogurunca bir fiske vurursa bir baskasi bak icin nasil parcalaniyor..seni annen sopa ye diye dogurmamistir emin ol..
Dayak yiyorsun ve kabulleniyirsun sizi belliki iyi ezmis asagilamis..sen kadinsin be farkina var.annesin.icinde bir canli buyutuyorsun allaha sukret..esin gibi biri cikmis karsina sükret.kiymetini bil.
Sevgilinden nefrer etmek istiyorsun yedigin dayaklari dusun seni sevseydi seni dayakla kendine baglamazdi...
Böyle devam edersen kocani da kaybedersin..
Düsünmek istemiyirsan kocanin sevdigin yonlerini daha cok sevmeye calis..kitap oku muzik dinle cocuguna hazirlik yap..ve bu dunyaya insan olarak geldigini ve bir kadin olarak kocan icin degerli oldugunu unutma..seni sevenden de olma yani..
Cocugun icin iyi bir aile olmaya ver tum cabani onun egitimi icin kendince bir seyler yap.sen mutlu olki bebegin sevgi ortaminda buyusun..adı üstunde ESKİ sevgili.eskimis yani..zaten cok da sevseydin kocanla evlenemezdin..hamilelikten duygusala baglamusdin bence bosver gecer bunlar..

Bazen onunla aynı yataktayken bile düşünüyorum kendimi çok kötü hissediyorum ona haksızlık yaptığımın farkındayım .üstelik çok iyi bir eştir :KK43:
E yuh
Aklını başına toplayıp öyle hamile kalsaydın keşke
Her organı olan çocuk yapmak zorunda değil hemen
Özlediğin sevgilin fazla dayak atmış sanırım mantıklı düşünemiyorsun
Tövbe est.

X