- 15 Mart 2020
- 1.476
- 2.338
- Konu Sahibi buse kayan
Yanlistasin eşine bebeğine odaklan psikolojik destek al alamıyorsanız,bol bol dua edin,iyi insan olsa evlenirdin zaten gecmistekiyle,eşine yazık aklını başına al heyecan arama sonu hüsran olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben zaten Normal olduğımu iddia etmiyorumNe kadar tanıdık senaryo.
Benim bir arkadasim da öyleydi. Şehrin ortasında meydan dayağı yerdi 'beni çok kiskaniyor' diye sevinirdi.
Sonuc? Yıllar süren ilişkisinden ayrıldı (yeni birinin ona gösterdiği ilgiden kuvvet alarak)
Sonra bu yeni kişiyle altı ayda evlendi. Bir de hamile kaldı.
Mutluluk pozları falan... Geçtiğimiz yillarda öğrendim ki eski sevgilisini özlüyormuş. Bazı insanlar gözü dönüp kavga etmeyi, dayak yemeyi siddet değil tutku zannediyor. Benim yorumum bu yonde
O alışkanlık zamanla geçiyor emin ol ben de yaşadım. Adam olsaydı ve seni gerçekten sevseydi zaten onla evlenirdin.eşin seni sevmiş helali yapmış yazık günah adama. Ölsen de arama bir süre sonra özlem sandığın şey geçecek senin için anlamsız biri olacak emin olİşte alışkanlık gibi bişi.bazen tek olduğumda sesini duymak istiyorum .senelern verdiği alışkanlık sanırım.üstelik ayrılırken nerdeyse mahkemelik olacaktık o derece itelemiştim onu
Bence sevilmez, alışkanlıktır, insan sevgi sanıyor heralde . O da zamanla geçer kendi hayatına baksaBu tür konular açılınca hep soruyorum, henüz bir yanıt alamadım umarım siz yanıtlarsınız; sizi döven bir adamı nasıl sevebiliyorsunuz ya da özleyebiliyorsunuz?
İsmim fake ama yaşadıklarım fake değilumarim fake tir, ergen fantazisi gibi konu açmışsın kizım,nickin de bi değişik zaten ama gerçeksen yazik kocana çocuğuna, yapma
Aynen öyle iyi anılar geliyor .üstelik ben memurum iyi bir işim iyi bir mesleğim var .ama balık baştan kokar misali bende sorun var biliyorum aşmak için çok çabaladım eni sonu evlendim işye .yoksa bırakmazdı .evleniyorum dedim öyle bıraktıEski sevgilini düşündüğüne göre belliki iyi anılar aklına geliyor dayak yediklerin değil.. sana tavsiyem otur iyice düşün eski sevgilini düşündüğün olaki eşinin kulağına gider ozaman ne olur? O çok iyi eşin senin eski sevgiline yapamadığını yapar senden nefret ederse? Ya da eşinde eski sevgilisini düşünürse? Bu dünyanın etme bulma dünyası olduğunu unutma..
E yuhBazen onunla aynı yataktayken bile düşünüyorum kendimi çok kötü hissediyorum ona haksızlık yaptığımın farkındayım .üstelik çok iyi bir eştir