- 22 Eylül 2013
- 643
- 913
- 303
- Konu Sahibi WitchyBitch
-
bizde akademik kariyer yapmaktayız ortak noktamız çokmuş ama ben sizin gibi düşünmüyorum 27,28li yaşlar çocuk için çok küçük yaşlar değil.
sadece onunla alakalı değilAL İŞTE
Ben bunu anlatamıyorum eşime, buradaki herkes de diyor 28 yaşındasın istediğin zaman yaparsın o öyle olmuyor işte yumurtalık rezervi denilen bir gerçek var..
bilmiyorumbizimki de istemiyordu.kendi paramla tüp bebek yaptırdım.baştan bana danışmadın diyordu.şimdi sesi çıkmıyor.düşün ben 32 iken o 28 yaşında. daha anlatmayayım seninde sinirini bozmak istemem.annelik hayallerini erteleyecekse neden evlenmiş.
çocuk istemediği için buna da yanaşmıyor, ben kendime baktırıyorum bende de ufak tefek sorunlar var ama onda ne var ne yok hiç bilmiyoruz bilesadece onunla alakalı değil
ben 37 yasındayım test sonuclarım çok güzel
benım eşimde sıkıntı var ama
ve bu işe giriştiğimizden beri 1 yıl gectı hala o sıkıntıyı asıp cocuk sahıbı olamadık
3 yıl hıc korunmadık
bilsem ilk evlendiğimizde eşimi de kendimi de dr a götürürdüm
şimdi olmuyor her ay bir tedavi görüyoruz
o , şu , bu
siz de eşinizle dr a gidin en azından baktırın bir sıkıntı var mı?
var ise bu gececek zamanda en azından bu sorunları gidermeye calısırsınız
mesajını okuyunca istem dışı güldüm çok sempatik yazmıssın:)bizimki de istemiyordu.kendi paramla tüp bebek yaptırdım.baştan bana danışmadın diyordu.şimdi sesi çıkmıyor.düşün ben 32 iken o 28 yaşında. daha anlatmayayım seninde sinirini bozmak istemem.annelik hayallerini erteleyecekse neden evlenmiş.
biraz oluruna bırak bakalımçocuk istemediği için buna da yanaşmıyor, ben kendime baktırıyorum bende de ufak tefek sorunlar var ama onda ne var ne yok hiç bilmiyoruz bile
Bende 28 evlendim 2,5 senelik evliyim başlarda istemedi ilk aylar sonra bıraktık korunmayı ama nedensizce olmadı her ay hüsran bunfan 8 ay önce bi gebelik oluştu o da düşükle sonuçlandı hala uğraşıyorum ki olsunAL İŞTE
Ben bunu anlatamıyorum eşime, buradaki herkes de diyor 28 yaşındasın istediğin zaman yaparsın o öyle olmuyor işte yumurtalık rezervi denilen bir gerçek var..
Eski bir konuymuş ama benimle aynı durumu yaşayanlar olmuş. Ben 32 yaşındayım, 4 yıllık evliyiz. Yaklaşık bir yıl önce korunmayı bıraktık ama ondan kaynaklı çocuğumuz olmadı henüz. Tüp bebek yapmamız gerekiyor ama doktora gitmeyi sürekli erteliyor. Daha dün çocuğun öncelikli olarak planları arasında olduğunu söylerken, bugün aptalca sebepten çıkmış bir tartışmada “kafamın tasını attırma gitmem bak doktora, sen de eli boş kalırsın” tarzında laf ederek canımı yaktı. Anne olmayı ne kadar istediğimi bildiği halde böyle hassas bir konu ile tehditkar tavır takınması çok acımasızcaydı. Ne yapayım ben, siz söyleyin??
Yani bu kadar edepizce, dunyanin bulunmaz nimetiymis gibi davranan adama verilecek tek cevap var: "Niye elim bos kalayim yahu, dunyadaki tek erkek sen misin, gelmezsen gelme" Bu kadar. Bazi insanlar bu tip cevaplari gercekten hak ediyorlar.
Ben söylediği cümleyi çok ağır buldum.Dilimin ucuna kadar gelen cevaplardan bir tanesiydi sizin bu cümleniz (deseydim eminim alacağım cevap “daha yol orda, benden iyisini bulacağını düşünsen bir dk durmazsın zaten” olurdu, daha önce benzer bir lafıma verdiği yanıttı bu). Bu sefer sessizliğim en iyi yanıt olur diyerek sustum anlar belki diye ama keyifle tv izlemeye devam etti umursamadan. Kendime de şaşmıyor değilim bu ve daha nice lafları nasıl yiyorum diye. Evliliğim için belki de artık son katlanışım olmalı bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?