Evliyim ama Eşim Çocuk İstemiyor

WitchyBitch

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2017
14
8
1
35
Merhaba;

Bir süredir buradan konuları takip ediyordum bugün üyelik açmak istedim çünkü benim de bir derdim var

Ben 2 senedir evliyim eşim 34 yaşında ve çocuk istemiyor, onu nasıl ikna edebilirim

Son düzenleme:
Merhaba;

Bir süredir buradan konuları takip ediyordum bugün üyelik açmak istedim çünkü benim de bir derdim var

Ben 2 senedir evliyim eşim 34 yaşında ve çocuk istemiyor, onu nasıl ikna edebilirim

evlenmeden bu konulari konusmamis miydiniz?
eger ki cocuk istemedigini bilerek evlendiyseniz, ya hayatinizi ayiracaksiniz - illa cocuk istiyorsaniz - ya da evliliginize boyle sahip cikacaksiniz.

Ona göre de siz bencilce davranıyorsunuzdur.

Bunu evlenmeden konuşmamış mıydınız ?

Yani baba olmak istemeyen bir insanı zorla baba yapamazsınız.
konuşmuştuk ama zamanı gelince tabi ki isterim demişti ne zaman gelecek zamanı çok bencilce davranıyor

konuşmuştuk ama zamanı gelince tabi ki isterim demişti ne zaman gelecek zamanı çok bencilce davranıyor
neden istemiyormuş?
uygun zaman ne zaman?
1 yıl sonra mı 10 yıl sonra mı? bence bunu netleştirin. en azından ne kadar bekleyeceğini bil ki ona göre hayatını planla.

Hazir degildir.bebek istemeyen birini ikna edemezsiniz
Suan icin mi istemiyor belirli bir sure sonra istegi var mi sorun ogrenin.

evlenmeden önce konuşmuşsunuz,
şu anda da kesinlikle istemiyorum demiyor anladığım kadarıyla, henüz istemiyorum diyor.
siz de zamana bırakın daha çok gençsiniz zaten.

ben 28 yaşındayım evet bencil davranıyor
Bende 27 yaşındayım eşim de 34 yaşında.
Çocuğun ç sini bile düşünemiyorum bu yaşta..
İkimizde akademik kariyer yapıyoruz. Şartlarımız uygun değil, çok çalışmamız gereken yoğun bir dönemdeyiz.
Eşinizin işi gücü,psikolojik durumu kaldırmıyordur şu an..
Çok normal değil mi?
Bence zaman verin kendinize. Kadın için 28 erkek için 34 yaş genç bir yaş bence çocuk sahibi olmak için.

bizde akademik kariyer yapmaktayız ortak noktamız çokmuş ama ben sizin gibi düşünmüyorum 27,28li yaşlar çocuk için çok küçük yaşlar değil.

bizde akademik kariyer yapmaktayız ortak noktamız çokmuş ama ben sizin gibi düşünmüyorum 27,28li yaşlar çocuk için çok küçük yaşlar değil.
evet küçük değil
ben erteleye erteleye 37 ye geldım ve suanda tüp bebek merkezinde sürünüyoruz eşimle
bebek istiyorum ama bir yandan tahammül sınırım da yok

bazen dıyorum keske 20 li yaslarda anne olup suanda zor zamanları atlatmıs olsaydım

konunuza gelince erkeklerin çoğu bu sekılde
o yüzden bu duruma içerleyip baskı kurmayın
erkekler sorumluluklarının artmasından bayanlardan daha çok korkuyorlar.
benim eşim de cocuk fikrine çok ürkek bakıyordu. çok sonraları ısındı ama şimdi de kendiliğinden olmuyor

AL İŞTE
Ben bunu anlatamıyorum eşime, buradaki herkes de diyor 28 yaşındasın istediğin zaman yaparsın o öyle olmuyor işte yumurtalık rezervi denilen bir gerçek var..

AL İŞTE
Ben bunu anlatamıyorum eşime, buradaki herkes de diyor 28 yaşındasın istediğin zaman yaparsın o öyle olmuyor işte yumurtalık rezervi denilen bir gerçek var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…