Merhaba, nasıl anlatsam bilmiyorum ama yanlış kişi ile evliyim. Ve yanlış kişi ile evli başka birini çok seviyorum. O da beni seviyor biliyorum. Ama onun da 2 çocuğu benm de 2 çocuğum var. 4 çocuklu güzel bir yuva hayali çok kurdum. 4 cennet çıkarabilecek gücü gördüm kendimde.. elimden tutsaydı eğer.. o kadar yorgun ki evlendiği kişi kendisini oyle yormuş ki adım atacak takati kalmamış.. onun evliliği resmen bitmiş durumda ama imam nikahlı olarak aynı evde yaşıyorlar.. bense resmen evliyim ama bir evlilik hayatı yaşamıyorum.. sevmiyorum deyince kişisel duygum diye düşünmeyin lütfen.. ev evlilik yuva eş çocuk benm hayatımın tek odak noktası bu duruma gelene kadar o kadar yoruldum yıprandım ve tükendim ki anlatsam sayfalar yetmez.. velhasıl 4 cocukla kalpleri birbirine uyumlu iki insan hayatını birleştirebilir mi sizce ? Onun tükenmişlik sendromu bitse. El ele versek.. şuan görüşmüyoruz. Birbirimize zaman verdik ikimizin de içine sinmiyor seviyeli bir sohbet bile olsa Allahını razı olmayacağı şeyleri yapmaz konuşmayız.. ama kalbimde onunla yanımda başkası ile yaşlanmak ta kendime yapacağım bir haksızlık olmaz mı ? Onun da içinde bulunduğu kendisini çürüten halden kurtulması gerek ikimizin de birbirine her anlamda çok ihtiyacı var..