evliyim ama baskasini seviyorum

Boyle bir konuya yuuuh denir bu konuyu acmandaki amac ne anlamadim kocana deki ben seni aldatiyorum sende birini bul boyle devam edelim seni birakmaya vicdanim el vermiyor dersin

Başlık yanlış olmuş. Eşimi aldatıyorum olmalıydı

Ya ben böyle şeyleri okurken artık dayanamıyorum bende sevdin hemde ilk gozaagrimdi çok sevdim ayrıldık 2010 yılında ya ben beş sene bırak başkasıyla evlenmeyi hiç çıkmadm gorusmredim kimseyle aklımda biri varken ve onu hala unutamamisken başkasının gunahina yatağına nasıl girilir...

Şimdi namus olaylarına girmeye gerek yok. Başlığı açan arkadaşım, öncelikle yapacağın en kötü şey eşim dediğin insanı kandırmak olur. O insanın bunu hakettiğini düşünüyor musun? Aşkı Memnu dizisi değil bu senin gerçek hayatın. Anlık adrenalinler, kadınların hep daha iyiyi istemesi, kötü şeyleri unutup hep iyileri hatırlama huyu yüzünden bu haldesin. Madem o çok seviyordu seni bırakmasaydı seni hiç. Ya da sen seviyordun sen bırakmasaydın? İnsan anne olduktan sonra biraz kendinden feragat etmeli bence, en önemlisi evladın. Diyelim boşandın, ex'inle evlendin, o çocuk ne olacak? Eskisi gibi mi olur sanıyorsun? Artık o gencecik kız değilsin, buluştuğun 2 saat gibi değil hayat. İyi düşün derim, kızının gözlerine bak. Vicdanını bu gibi platformlarda rahatlatmakla bitmez olay. Ne namus, ne sen ne başkası önemli değil. O çocuğa yazık etme.

Eşimiz için üzüldüm gerçekten siz eşinizi de diğerini de sevmiosunuz sadece saplantı olmuş bazı şeyler

Ben erkek olsam ve 14 yil onceki sevgilimin evli ve cocugu oldugunu ogrensem, gorusmezdim. Unutamamis bile olsam. Cocugunu, esini, yuvani dusunerek... kendimi dusunmezdim. Sevdigim kadini dusunur onu bu maceraya sokmazdim. Aramaz sormaz aklini karistirmazdim. Adaminki sevgi degil ego sadece. Gercek seven sevdiginin mutlulugunu dusunur onu bu pozisyona sokmaz.
Eger gercekten seviyorsa bitirmezdi 14 yil once, bu iliski icin mucadele ederdi. Fazla tehlikeli bence. Bir suru kisinin ahiyla da mutlu olacaginizi sanmam. Secim sizin. Hayat sizin. Ama eger bu kisiyle olmak isyiyorsaniz da bosanin bari de esinize zulum etmeyin. Cunku insanin baskasini severek evlilik yurutmesi de karsi tarafa zulumdur. Dedigim gibi siz bilirsiniz ama ben olsam hic bu tehlikeli sulara girmezdim.

Son düzenleme:

Ne sacma sapan bir yorum. Cıkış yolu arasaydı aldatmaktan başka careler arardı degil mi? Kadın sadece aklım eski sevgilimle dememis. O kişiyle görüşüyor da aynı zamanda. Bu konuda yazan kac uyenin kocamdır deyip sustuğundan bahseden bir yorum okudunuz daha once? Eger belli bir suredir buradaysanız cogunun yazdığınızın tam tersi dusuncede insanlar olduğunu bilmeniz lazım. Sallamayın bari. Cok alakasız olmuş

Nasıl bi kisiliktesiniz ya ? Yuzlerine nasil bakabiliyosunuz kizinizin ve esinizin ?Esinizle konuşun ve boşanın neden yapamasın sizsiz hem yok öyle bi dünya

Napalim yani?? Konu sahibinin ihanetine alkış mı tutalım? Madem duygularina hakim olamıyor, bosansaydi da öyle gorusseydi.böyle ahlaksizliklara sizin gibi insanlar çanak tuttuğu sürece tabiki de utanmaz kimse aldatmaya insanları kandırmaya.

Böyle bir rezilligi normallestirmeye çalışmayın.ayıptır. konu sahibinin eşinin yerine koyun birde kendinizi.Birazcık empati birazcikk......

kınamayayım dıyorum o ınsanın ahını mutlaka alırsın ılahı adalet dıye bırsey var böyle tiplere de hep iyi adamlar denk gelıyorr ilginçç.. Ah kader yyyapma böyle cilveliklerrr yaaaa...

Esini hic sevmiyorsun ama oooh sevişmeye devam di mi.
Madem cok seviyodun eski sevgilini de nasıl başka adamla seviştin?

Duygu sömürüsü falan yapmayın askimdan ölüyorum diye. Boşanacaksan boşan, boşanmıyosan da iliskini kes o eski sevgili olacak insan müsvettesinden. Evli kadınla görüşüp konuşmayı midesi olan bi adam işte o da, onun da kumaşı belli.

Aklını başına al. Evli kadına göz koyan adamı mı seviyosun sen?

Son düzenleme:
Ne yapmak lazim konu sahibini ayakta alkislayalim istersen??
Sana beddua etme hakkini kim veriyor ayrica?
Bu asagilamak degil, belki söylenenler tokat etkisi yaparda kendine gelir biraz...

Sana

Ne yapmak lazim konu sahibini ayakta alkislayalim istersen??
Sana beddua etme hakkini kim veriyor ayrica?
Bu asagilamak degil, belki söylenenler tokat etkisi yaparda kendine gelir biraz...

Şimdi okuduğunu anlamakta zorlanan arkadaşlarım siz daha benim hangi noktada o yorumu yaptığımı anlayamadan cevap yazmış siniz. Çanak tutmak Alkışlamak hangi cumlemden benim bu arkadaşı desteklediğimi helal olsun aldat kocani aşkının peşinden git diye düşünerek o sözlerimi söylediğim i çıkardınız ? Anlayamayanlar için bir de cümle halinde yazayım kesinlikle benim hoş karşilayacağim bir durum değil ama burada konu benim hoş karşilamam değil bu kızın doğru yola dönmesi değil mi?yanlış mıyım. Siz egonuz ile hareket ederek burada gelip hakaretler yağdirarak bir çözüm yolu sunmuyorsunuz.
Kimse kimsenin ahlak bekçisi değil kimse kimseye de öyle ağzına geldiği gibi aşşağılarcasına konuşamaz. Buna hicbirimizin hakki yok. Bu hak dediğimiz de yazısız (düzelttim) kurallardan bahsediyorum. Tanıdıkları niza eşe dosta karşı kırılıp dökülen sizler gelip burada kaba saba tanımadığınız birine hakaret etmekte beis görmüyorsunuz ve de hala bunu savunuyorsunuz ilginç olan asıl bu. herkes fikrini söylemekte özgür ama siz ölçüyü dozu bilmiyorsunuz. Herkese iyi akşam lar
Bu arada yukarıda bir arkadaşım ergen olduğum u iddia etmiş gıcık oldum cümlesi nden o çıkarımı yaptın sanırım ama yaniliyorsun ben de O duygumu o cümle ile ifade etmiştim.
Her neyse tekrardan iyi geceler

Son düzenleme:
Yeni birşey değil, sen kocanı evlendiğinden beri aldatıyormuşsun zaten..
Daha fazla enayi yerine koyma adamı, ona da günah

Şimdi okuduğunu anlamakta zorlanan arkadaşlarım siz daha benim hangi noktada o yorumu yaptığımı anlayamadan cevap yazmış siniz. Çanak tutmak Alkışlamak hangi cumlemden benim bu arkadaşı desteklediğimi helal olsun aldat kocani aşkının peşinden git diye düşünerek o sözlerimi söylediğim i çıkardınız ? Anlayamayanlar için bir de cümle halinde yazayım kesinlikle benim hoş karşilayacağim bir durum değil ama burada konu benim hoş karşilamam değil bu kızın doğru yola dönmesi değil mi?yanlış mıyım. Siz egonuz ile hareket ederek burada gelip hakaretler yağdirarak bir çözüm yolu sunmuyorsunuz.
Kimse kimsenin ahlak bekçisi değil kimse kimseye de öyle ağzına geldiği gibi aşşağılarcasına konuşamaz. Buna hicbirimizin hakki yok. Bu hak dediğimiz de sözsüz kurallardan bahsediyorum. Tanıdıkları niza eşe dosta karşı kırılıp dökülen sizler gelip burada kaba saba tanımadığınız birine hakaret etmekte beis görmüyorsunuz ve de hala bunu savunuyorsunuz ilginç olan asıl bu. herkes fikrini söylemekte özgür ama siz ölçüyü dozu bilmiyorsunuz. Herkese iyi akşam lar
[/QUOTE]

Haktan, hukuktan, ölçülü söz söylemekten bahsedecek son insan olmalısın.Yoksa hangi sıfatla millete beddua edesin?Kimsin ki sen?
Sanki başka bişeye kızmışsın da gelip burda ona buna sataşmışsın gibi duruyorsun tamda anlattığın gibi.
Sen şimdi bu kadının doğru yola dönmesi için nasıl bir yorum yaptın mesela.Ben boğulursun bak kızını da eşini de çekme dedim.Ne hakaret ne kabalık var.Sen ne dedin?
Aaa ona buna beddua etmiştin sahi dimi?

Hep erkekler değil suçlu olan buyrun "KADIN TERÖRÜ " sen sevmediğin biriyle evlen çocuk yap ve aldat bu bana göre duygusal terör.Madem o şahsı çok seviyordun onunla evlenseydin yada hadi evlenenedin eşinle evlenince kapatsaydın o sayfayı ve eşine yoğunlaşsaydın.Yaşadığını yaşamadan anlamazsın.

Boşansaniz bile eski sevgilinize nasıl guveneceksiniz.
Madem unutamadiniz neden esinizi hayatınıza aldınız. ........
Seni kinamiyorum da kizmiyorum da fakat sen yıllarca bu adama ihanet etmissin fiziksel değil duygusal anlamda.
Lütfen mantıklı düşün yuvanı yıkma eşini sevmeye çalış.
Çünkü ayrılsan bile seni bi mutluluğun beklediğini sanmıyorum

Vicdanın ilk başta neredeydi bnm eşim böyle birşey buraya yazsa ya da başkasının eşi.. İnsan ne kadar üzülür.. Yıkılır.. Düşünsene çok sevdiğin bu adamla 8 yıldır evlisin çocuğun var ama adam aslında seni hiç sevmemiş ve yeni öğreniyorsun.. Ne yaparsın? Benim hayatımla oynadın bunu bana nasıl yaptın neden evlendin demez misin? Bnce senin aklın yerinde değil.. İnsan sevmediği adamla 8 yıl evli kalıp çocuk yapar mı? Evlen diye seni zorlayanda olmamış.. Hem kendine hem kocana yazık değil mi... Bnce o adamla konuşmamalısın ya da kocana onu sevmediğini söyle ve boşan daha fazla bir yalancı ile hayatını mahvetmesin

Esin duysa ne kadar uzulur.Ilerde cocugun duysa ne kadar uzulur.Bosanmak diye bir sey var bilmiyorsan arastir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…