evliyim ama baskasini seviyorum

Gönle söz geçmez belki aklında başkasını hala sevmene bir şey diyemez insan bir nebze de olsa acır halinize çünkü istemsiz bir şey bu. Unutmaya çalışırsın çaba harcarsın. Ama evliyken başkasıyla görüşmek, konuşmak ne oluyor. Yazının başında acıdım size ama sonunda nefret uyandırdı. Eşinize acıdım. Bir de eşinizle sevgili olduktan sonra evlenmişsiniz. Sevmediğinizi o zaman anlayamadiniz mı bir insanın hayatını mahvettiniz, sevilme hakkını, duygusunu neden elinden aldınız ki? Yazık değil miydi ona? İnşallah düzelirsiniz.

Ne yapmak lazim konu sahibini ayakta alkislayalim istersen??
Sana beddua etme hakkini kim veriyor ayrica?
Bu asagilamak degil, belki söylenenler tokat etkisi yaparda kendine gelir biraz...

8yıl önce kalbinde başkası varken masum bir adamın dünyasına girmişsin girmişsin birde çocuk yapmışsın yapmışsın bide aldatıyosun

Acizlik derken? Ahlak sahibi olmayıp gözü evli olduğu kişiden başkasında olan insanlara ne zamandan beri aciz denmeye başlandı? Gıcık olman açıkçası zerre kadar umrumda değil, kınıyor ve ayıplıyorum bu durumu evet. Neticede biz burada birilerini ifşa etmiyoruz çünkü birbirimizi tanımıyoruz, herkesin değer yargıları da aynı değildir, aciz olarak nitelendirdiğiniz üyenin karşısında benim de kendi fikirlerimi rahatça ifade etme hakkım var bu ortamda. Burada sanmıyorum ki hiç birimiz kişileri yaptıkları hatalarından ötürü harcamaya çalışalım, durumun ciddiyetinin kavranabilmesi açısından bu şekilde konuşulması gerekiyor.

İlk üç cümledeki çıkarımlarınız zaten fecaat, Allah akıl fikir versin size ne diyeyim. Ettiğiniz beddua bana tutmaz onu da belirtmek isterim ayrıca. 40 yaşında kadınım, bu yaşıma kadar kendimi kaybetmemişim, bundan sonra olursa eğer, çözüm bulma konusunda sizden akıl almam gerekmez. Kendinizi yıpratmayın.

Gıcık olmadan sakinleşmenizi ve ipe sapa gelmez ithamlarla, konu hakkında benim gibi sert görüş belirten diğer arkadaşlarımızı da üzmemenizi diliyorum.

Ben de harfiyen katılıyorum size boşanan kadın'a başka gözle bakanlara da ayrı kızıyorum ,bizim hiç olmazsa tavrımız belli en azından evde ki adam 'a haksızlık yapmıyoruz,evli olup aldatanlara ne demeli böyle görünüp aldatanlar daha mı doğru en azından baştan konuşuyoruz ,buhar olan hiç olmasın musallat daha iyi bizim de bir onurumuz var ama görene ,bilene anca önyargı ters bakış...

Insan evliyken aşık olabilir. Yüreğine söz geciremeyebilir. Buradaki sıkıntı durust olmamak. Maskeyi cikarsin. Sevmiyorsan medeni bir şekilde bosanirsin. Beyninde baska bir adam yataga girdiginde bambaska bir adam. Midesi nasil kaldiriyor acaba? Madem ki unutamiyor ve boşanamiyor pekala buna da saygi duyarim lakin iletisimi kesmesi gerekir.
Bir erkegin aldatmasi igrenc. Ama kadinin aldatmasi korkunc geliyor cunku kadin annedir. Yakistiramiyorum kadina aldatmayi hele ki karsi taraf da evliyse, kadin kadina niye zarar verir ki anlamam?

Imsanin karakteri psikolog ile duzelmez ki. Aldatmak psikolojik rahatsizlik degil ki karaktersizlik baska bir sey degil.

Şimdi yaptığın çok yanlış birsey arkadaşım tabiki bunu sende biliyorsun ama benim sana önerim bu devirde herkes eşinden şikayetçi sen seni seven birini bulmuşlar kaybetme derim ama tabi görüşmeyi bırakarak ama ille çok seviyorum diyorsan yani sevdiğine eminsen daha fazla uzatmadan eşinle ayrılmalisin onun bi suçu yok en azından bu yaptığın ortaya cikmadan güzel bir şekilde ayrıl ve yolunu çiz ama kesinlikle evliyken böyle bir şeyi sürdürme kendini eşinin yerine koy

Şimdi yaptığın çok yanlış birsey arkadaşım tabiki bunu sende biliyorsun ama benim sana önerim bu devirde herkes eşinden şikayetçi sen seni seven birini bulmuşlar kaybetme derim ama tabi görüşmeyi bırakarak ama ille çok seviyorum diyorsan yani sevdiğine eminsen daha fazla uzatmadan eşinle ayrılmalisin onun bi suçu yok en azından bu yaptığın ortaya cikmadan güzel bir şekilde ayrıl ve yolunu çiz ama kesinlikle evliyken böyle bir şeyi sürdürme kendini eşinin yerine koy

Sen ne hakla beddua ediyorsun? Bizde sana beddua döner sahibini bulur diyelim. Herşey karakter meselesi bu işte böyle. Kafası sevmediği adamla evlenirken nerdeydi çocuk yaparken nerdeydi? Şimdi eskisini görmüş aşkı depreşmiş kızını kocasını unutmuş vicdanını unutmuş gitmiş o adamla görüşmüş bide dalga geçerek kocamı bırakamıyorum diyor olduuuuu bizde ayakta alkışlayalım. Herkes kendine yakışanı yapar arkadaşım ben o yavru ve kocası dışında masum kimseyi göremedim. Sen ayağa kalk savunduğun konuyu alkışla . Bizim tepkimiz bu anlayışımız bu

Bu gözler daha neler okuyacak acaba!!!

İnancını kaybetme, yalnızlığa mahkum falan değilsin. Hayat maalesef hepimize karşı eşit şekilde adaletli olmuyor. Sen olman gerektiği gibi olursan, gün gelir senin değerini bilecek biri elbet çıkar.

Ahlak dediğimiz olgunun kadını-erkeği olmaz sağlıklı toplumlarda, çünkü bireydir karşılığı ve bireyin cinsiyeti olmaz, eşittir birey. Maalesef toplumsal yaşayış bakımından gelişmemiş ülkelerde bu bahsettiğiniz durum ortaya çıkıyor ve eşit şekilde paylaşılması gereken bu değerin tamamını biz kadınlar yükleniyoruz zorunlu olarak. Kendimize kalan kısmını taşımakta genel olarak sıkıntımız yok, ama keşke erkekler kendilerine düşen payı taşımak ta bu kadar zorlanmasalar ve sürekli kendi yüklerini de bize yüklemeye çalışmasalar...

+1
Mağdurum da mağdurum. Bu nasil bir zihniyet. Evlilik sorumluluk degil midir, ask sevgi bitebilir ama saygi bitmemeli. Bu zamanda sevip sahip cikan kac tane erkek var acaba ?

Daha ilk bulusmada maasi soranlar, niye bosandin diye didikleyenler, kadin olsun nefes alsin bu saatten sonra sicak corbam olsun önümde etli yemek yapmayacaksan evlenmem diyen boşanmis erkekler, yatakodasindaki iliskiniz kac sn suruyordu diye sorgu lambasini kafamdan cekmeyen erkekler...mideme kramplar giriyor.
Yorum yapanlar bu kadini harcamiyor, o zaten kendisini imha ediyor. Kişiliği eriyor. Duygusal tatminsizlik var eger ki sevdigi erkekle evlenseydi mutlulugun garantisi var miydi ? O zaman da belki baska birini dusunecekti zihninde ?
Hirs...bir yerlerde daha iyisi var mi acaba dusuncesi ya da maymun istahlilik.

Ahlak bekçiliği yapacak haddim yok. Çünkü herşey biz insanlar içindir. Yanlış ve anlık bir kararla evlenmişsiniz. Olan olmuş. Bir kızınız var. Bu durum daha fazla ilerlemeden eşinizden ayrılmanız daha iyi olmaz mı? Kimse aldatılmayı haketmez. Ayrılın ve herkes yoluna gitsin. Ayrılmak dünyanın sonu değil eşiniz sizin onu sevmediğinizi görünce zaten kendisi de sizden vazgeçmek zorunda kalacaktır. Son olarak mutlaka psikolojik destek almalısınız. Ben insanı körleştiren her türlü duyguyu sağlıksız bulurum...

Bende şimdi senin bu "çarşı herşeye karşı" ergen tribine gıcık olacağım da bir gülme geliyor yorumunu okuyunca
Sen buyur madalya tak konu sahibine
Biz takmıyoruz oki
Evlenince buna benzeyen bir kocan olsun seninde al bu da iadei beddua

Günah mı çıkartıyorsunuz
E napmamız Lazım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…