evliyim ama baskasini seviyorum

Haktan, hukuktan, ölçülü söz söylemekten bahsedecek son insan olmalısın.Yoksa hangi sıfatla millete beddua edesin?Kimsin ki sen?
Sanki başka bişeye kızmışsın da gelip burda ona buna sataşmışsın gibi duruyorsun tamda anlattığın gibi.
Sen şimdi bu kadının doğru yola dönmesi için nasıl bir yorum yaptın mesela.Ben boğulursun bak kızını da eşini de çekme dedim.Ne hakaret ne kabalık var.Sen ne dedin?
Aaa ona buna beddua etmiştin sahi dimi?[/QUOTE]

Tamamen saçmalık yazdıkların benim hangi tarzda yazanlara onu yazdığım ortada gelip kendi yazdığını araya sokuşturuyorsun belki seninkini okumamışımdır bile. Asıl siz buradaki kadınlar hangi sıfatla bir insana hakaret edebiliyorsunuz siz kimsiniz ne zannediyorsunuz kendinizi ? Kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yok bunu anlayabiliyor muyuz? kul kınadığını yaşamadan ölmez miş yani zaten eninde sonunda burada veya normal hayatında yolda sokakta iş yerinde Akraba aile es dost arasında kim birinin acizliğine kötü durumuna kınayarak bakarsa ve konuşursa aşşağılarsa aynısı zaten başına gelecek önünde sonunda gelecek. neden korktunuz bu kadar beddua ymiş siz gelip burada tonlarca şey yazın bir insani yerin dibinde belki de daha da yerin dibine sokup sokup çıkarın o haksızlık olmasın ben inşallah aynısını yaşar kınayanlar deyince mi haksızlık etmiş oluyorum? senin mantığın düzgün çalışmıyor .Zaten yaşayacaksınız kınadığınızı bunu ben söylemiyorum hadis söylüyor bilmem haberin var mı? Yaptiğınız terbiyesizliği savunuyorsunuz hala sevişmeye doyamadın bile diyen var. Evet ya hakaretvari konuşanlar yanlış yapıyor hepimiz insanız herşey insanlar için burada kadına dair bir platformda zaten kötü durumda olan bir kadını aşşağılamak yerine ölçülü bir şekilde konuşup onu doğru yola itmeliyiz diyeceğine gelip hala yok sataştın bilmem ne boş konuşuyorsun .
Ayrıca sen benim bu kadına yazıp yazmadığımı nereden biliyorsun ?

Kınamıyorum eleştirmiyorum. Sadece bu tarz bikaç olayı çevresinde görmüş biri olarak muhtemel yaşayacaklarını söylüyorum.
Diyelim ki bisekilde boşandın ve o aşık olduğun adamla evlendin. Kızın senle kalsa babasından ayıracaksın. Babasıyla kalsa bu seferde hiçbir aşk evlat sevgisinin önüne gecemeyeçek. Her iki türlü kızın ve sen mutsuz olacaksın. O büyük aşkın da ona kavuşunca pöffff!! Uçup gidecek. Hatta bi ihtimal o adam için kocasıni çok rahat aldatan bi kadın olacaksın. Belkide baskı göreceksin. Huzurun kalmayacak ve pişmanlıktan kahrolacaksİn.
Diyelim ki boşanmadın. Yıllar sonra bu ilişki unutulup gidecek ve sen eşine nasıl böyle bir ihanette bulunabildiğini düşünüp pişmanlıktan kahrolacaksİn. Her türlü huzurun kaçacak. Hiçbir zaman o eski huzurlu mutlu günlerini yasayamayacaksin. Hayatını kendi ellerinle bitirmiş olacaksın

şu memlekette kadin gibi kadin olup insan gibi insan olup da yemegin tuzu az olmus diye dövülen sövülen ve katledilen kadinlarin şansini düsünuyorum birde sizi Allah kötu sansi versin dedikleri boyle bisey heralde siz ne o cocugu ne o adami nede o sevgiyi zerre kadar hak etmiyorsunuz.

Vicdan ? Var mı sende ? Hiç zannetmiyorum yazık o çocuğa... seni seven kocaya da yazık çünkü haketmiyorsun!
katılıyorum canım çok yazık ya bi de utanmadna bunu söyleyebiliyo niye çocuk yaptın kardeşim gidip sevdiğin adamla evlenseydin bu nedir ya nasıl annesin sen boşan adamdan çocuğu da ver babasına git sevdiğin adama koşşşş

O sevdiği adam da zaten açmış kolları onu bekliyordur gelip gidiyor işte geldiğinde de fırsatı değerlendiriyor. Üzülüyorum böyle insanlar ne kadar çok düşüyorlar. Evlerden ırak !

O sevdiği adam da zaten açmış kolları onu bekliyordur gelip gidiyor işte geldiğinde de fırsatı değerlendiriyor. Üzülüyorum böyle insanlar ne kadar çok düşüyorlar. Evlerden ırak !
evet ya Allah akıl fikir versin evlat herşeyden önce gelir ya bi can taşıyosun doğuruyosun ana olmak farklı böyle ana olmaz olsun

E boşan !!!
Ona bunu yapmam istemiyorum vicdan azabı çekiyorum demişsiniz
O sizsiz yapar hanımefendi dürüstçe görüştüğünüz sevgilinizi söyleyin onu unutamadığınızDAN bahsedin
En azından ALDATMA gibi bir kavaramdan iyidir DÜRÜSTLÜK !!!!

Muhtemel olacak olan şu, sen nefsine yenik düşüp evladını ve eşini hiç e sayan bir kadın olarak, sevgilinle görüşmeye devam edeceksin, hatta daha ileri gideceksin çocugunu ve eşini bırakıp o kapıdan çıkacaksın sevgilinin seni çok sevdiğini zannedip kullanılıp bir kenarda kalacaksın olan eşin ve o yavruya olacak ( filmlerde ibretlik örnekler var)

Vicdan azabı mı çekiyorsun? Hmmm !!! Değişikmiş gerçekten...
Bana kalırsa vicdan yok sizde...
Eşinizin yerinde olmak istemezdim...

Bide bunu anlamadım arkadaşım sevmeden evleniyorsun hadi tamam da,sevmediğin birinin elini nasıl tutabilirsin, nasıl cinsel ilişkiye girebilirsin aynı yatağı nasıl paylaşırsın ben hiç anlamadım bu sevmeyerek evlenenleri ( zorla evlendirilenler hariç)

Günaydın,

Canım sen kendi kendine çok sinir yapmışsın, bu gerginlik sebebiyle elin ayağına dolaşmış olacak ki, mesajlarımızı da ikişer kere alıntılamışsın.

Öncelikle sakin ol ve o klavyeyi elinden yavaşça yere bırak, sonra kendine güzel bir kahve yap ve tercih ettiğin bir müzik eşliğinde güzelce yudumla.

Bol acılı, atarlı ve giderli, vıcık vıcık mahalle ağzıyla yazılmış ve hatta sonunda cila niyetine ekstra bonus mahiyetindeki beddualı ilk mesajın gayet rahat anlaşılabilecek bir mesaj olmuştu aslında. Anlayamadığımızı nereden anladığını anlayamadım ben. Senin için anlaşılması biraz zor bir cümle olabilir ama lütfen biraz gayret göster anlamaya.

Mesele şu ki mevcut durum hakkında görüş belirtmen gerekirken, durumdan kendine vazife çıkarıp ters bir reaksiyon göstererek hunharca saldırıya geçtin. Hak hukuk kural derken, bizi biz yapan önemli bir unsurun tarafınızdan yeterince irdelenmeyip üstünkörü es geçilmesi ve üzerine ikinci bir mesaj ile demagoji yapmanızdaki heves ise anlaşılabilir gibi değil. Üslup sert olmalı tabi ki çünkü zaten amacı da bu kendi adıma söylersem. Siz yine hakkımda kötü düşünün, çok sert eleştirilerde bulunduğumu söyleyin ya da beddua etmeye de devam edin. Hatta ''gerçek hayatta içinde bulunduğum ortama karşı nasıl pasifize edilip, buraya gelince aslan kesildiğimi'' de iddia ettiniz, sağlık olsun. Beni tanısanız yüzünüzün nasıl kızaracağını hiç düşünmeden hemde. Ölçüyü baştan siz kaçırdınız, mesnetsiz iddialarla da devam ettirmekte ısrarcısınız. O yüzden şimdi bunu söylemeyin lütfen.

Konu sahibesi herşeyden önce böyle bir tercih ile kendine karşı saygısızlık yaptığını bilmelidir. O yüzden bir an önce toparlanıp aklıselim düşünmeye başlaması her şeyden önce kendisi için ivedi bir gerekliliktir. Bu yönde görüş belirtmek ahlak bekçiliği yapmak olmadığı gibi, konuyu basite indirgeyip yumuşak hareket etmek te, zaten kafası karışmış durumda olan arkadaşımızı iyice uyuşturarak, içinde bulunduğu hoş olmayan durumdan çıkması için yol göstermeyecektir. Gerçekler bazen canımızı acıtır ve nefsimize boyun eğerek uzak durmak isteriz ondan, bu hepimizin çeşitli şekillerde yaşadığı bir şeydir aslında.

Bir söz vardır hatırlarsanız ; Dost Acı Söyler. Böyle düşünün lütfen, mesele bizim egolarımız değil.

Duygularına hislerine birşey diyemem...
Ama yanlışşşş, buluşman görüşmen büyük bir yanlış, hata bile değil
hatayı insan bilmeden yapar, sen bile bile kör olmuş gidiyorsun
evlatların var daha fazla ileride onların suratına bakamayacağın şeyler yapma, o yoldasın çünkü...
en başında yapmışsın yanlışı hemde şimdiki eşine, bencillik edip yara bandı olarak kullanmışsın onu
bari ikinci ihaneti yapma (((
fiili olarak yaptığın herşey eşine ihanettir...
İHANET EDİYORSUNNNNN......

ne yardan ne serden vazgeçemiyorsun ama bu olay ortaya çıkarsa ikisinden de olursun. ya eşinden boşan ya artık çok eskide kalmış aşkı canlandırma görüşme.

Eşinizin sizin vicdanınıza ihtiyacı olduğunu nerden çıkardınız. Herşeyi bildiğini varsayın, haksızlık eden sizsiniz, ona acıyan da sizsiniz? Bu vicdan değil, büyüklenmecilik. Siz onsuz yapacaksınız da o neden yapamasın sizsiz. Öyle bir yapar ki.

Eşinden boşanmalısın. Birini sev ya da sevme seni seven birine bunu yapmaya hakkın yok. Yazık günah adama seninle mutlu olduğunu zannediyor.

Tamamen saçmalık yazdıkların benim hangi tarzda yazanlara onu yazdığım ortada gelip kendi yazdığını araya sokuşturuyorsun belki seninkini okumamışımdır bile. Asıl siz buradaki kadınlar hangi sıfatla bir insana hakaret edebiliyorsunuz siz kimsiniz ne zannediyorsunuz kendinizi ? Kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yok bunu anlayabiliyor muyuz? kul kınadığını yaşamadan ölmez miş yani zaten eninde sonunda burada veya normal hayatında yolda sokakta iş yerinde Akraba aile es dost arasında kim birinin acizliğine kötü durumuna kınayarak bakarsa ve konuşursa aşşağılarsa aynısı zaten başına gelecek önünde sonunda gelecek. neden korktunuz bu kadar beddua ymiş siz gelip burada tonlarca şey yazın bir insani yerin dibinde belki de daha da yerin dibine sokup sokup çıkarın o haksızlık olmasın ben inşallah aynısını yaşar kınayanlar deyince mi haksızlık etmiş oluyorum? senin mantığın düzgün çalışmıyor .Zaten yaşayacaksınız kınadığınızı bunu ben söylemiyorum hadis söylüyor bilmem haberin var mı? Yaptiğınız terbiyesizliği savunuyorsunuz hala sevişmeye doyamadın bile diyen var. Evet ya hakaretvari konuşanlar yanlış yapıyor hepimiz insanız herşey insanlar için burada kadına dair bir platformda zaten kötü durumda olan bir kadını aşşağılamak yerine ölçülü bir şekilde konuşup onu doğru yola itmeliyiz diyeceğine gelip hala yok sataştın bilmem ne boş konuşuyorsun .
Ayrıca sen benim bu kadına yazıp yazmadığımı nereden biliyorsun ?
[/QUOTE]
Sen okuduğunu anlıyor musun?
Yok yok senin bu konuda kesin bir yaran falan var
Çok uç noktada saçmalıyorsun bari dini alet etme
Komik seni

iddia ediyorum anlamayacakgene" kınıdığını yışımıdın ılmızsın cınım" minvalinde konudan uzak saçma sapan uzun uzuuun saçmalayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…