- 25 Ağustos 2015
- 275
- 177
- 53
- Konu Sahibi profil8912
-
Şimdi okuduğunu anlamakta zorlanan arkadaşlarım siz daha benim hangi noktada o yorumu yaptığımı anlayamadan cevap yazmış siniz. Çanak tutmak Alkışlamak hangi cumlemden benim bu arkadaşı desteklediğimi helal olsun aldat kocani aşkının peşinden git diye düşünerek o sözlerimi söylediğim i çıkardınız ? Anlayamayanlar için bir de cümle halinde yazayım kesinlikle benim hoş karşilayacağim bir durum değil ama burada konu benim hoş karşilamam değil bu kızın doğru yola dönmesi değil mi?yanlış mıyım. Siz egonuz ile hareket ederek burada gelip hakaretler yağdirarak bir çözüm yolu sunmuyorsunuz.
Kimse kimsenin ahlak bekçisi değil kimse kimseye de öyle ağzına geldiği gibi aşşağılarcasına konuşamaz. Buna hicbirimizin hakki yok. Bu hak dediğimiz de sözsüz kurallardan bahsediyorum. Tanıdıkları niza eşe dosta karşı kırılıp dökülen sizler gelip burada kaba saba tanımadığınız birine hakaret etmekte beis görmüyorsunuz ve de hala bunu savunuyorsunuz ilginç olan asıl bu. herkes fikrini söylemekte özgür ama siz ölçüyü dozu bilmiyorsunuz. Herkese iyi akşam lar
katılıyorum canım çok yazık ya bi de utanmadna bunu söyleyebiliyo niye çocuk yaptın kardeşim gidip sevdiğin adamla evlenseydin bu nedir ya nasıl annesin sen boşan adamdan çocuğu da ver babasına git sevdiğin adama koşşşşVicdan ? Var mı sende ? Hiç zannetmiyorum yazık o çocuğa... seni seven kocaya da yazık çünkü haketmiyorsun!
O sevdiği adam da zaten açmış kolları onu bekliyordur gelip gidiyor işte geldiğinde de fırsatı değerlendiriyor. Üzülüyorum böyle insanlar ne kadar çok düşüyorlar. Evlerden ırak !katılıyorum canım çok yazık ya bi de utanmadna bunu söyleyebiliyo niye çocuk yaptın kardeşim gidip sevdiğin adamla evlenseydin bu nedir ya nasıl annesin sen boşan adamdan çocuğu da ver babasına git sevdiğin adama koşşşş
evet ya Allah akıl fikir versin evlat herşeyden önce gelir ya bi can taşıyosun doğuruyosun ana olmak farklı böyle ana olmaz olsunO sevdiği adam da zaten açmış kolları onu bekliyordur gelip gidiyor işte geldiğinde de fırsatı değerlendiriyor. Üzülüyorum böyle insanlar ne kadar çok düşüyorlar. Evlerden ırak !
Merhaba derdimi kimseyle paylasamiyorum oyuzden burada yazmak istedim biliyorum yaptigim yalnis bisey ama icinde cikamiyorum duygularima hakim olamiyorum..
14 yil once birini cok sevmistim ilk goruste asik oldugum ilk erkek di, 2 bucuk yillik bi iliskiden sonra ayrildik, ama bn onu deli gibi herseyden cok sevmeye devam adiyordum ondan vazgecemiyordum. onu unutabilmek icin baskasiyla cikmaya basladim ve 6 ayin icinde ic sevmedigim biriyle evlendim.. artik evleneli 8 yil ve 1 kizim var ama ben esimi hic sevemedim ama o beni cok seviyor ve onun icinde onu birakamiyorum.. gecen yil mayis ayinda eski sevgilimi gordum daha sonra beni aradi ve biraz bi konustuk ozaman yeniden anlamistmki ben onu unutamiyorum her 14 yildir her aksam yatagima yattigimda onu dusunerek uyuyorum, aklima her geldiginde agliyorum bogazima bir dugum dugumleniyor nefes alamiyorum.. ve daha sonra 2-3 defa gorustuk, daha sonra ara ara telefonda konusmaya devam ettik cunku Almaniya da calisiyordu ve 2 gun once gene geldi biz gene gorustuk neyapacagimi bilmiyorum ondan vazgecemiyorum sanki dunya onun yanindayken bana daha guzel oda bende vazgecemiyorum. Esimede bunu yapmak istemiyorum vijdan azabi cekiyorum oda bensiz yapamaz die birakamiyorum, bu cikmazin icinden cikamiyorum bana yardimci olabilirmisiniz kizlar, psiholojik yardim almayi dusunuyorum artik..
Sana
Şimdi okuduğunu anlamakta zorlanan arkadaşlarım siz daha benim hangi noktada o yorumu yaptığımı anlayamadan cevap yazmış siniz. Çanak tutmak Alkışlamak hangi cumlemden benim bu arkadaşı desteklediğimi helal olsun aldat kocani aşkının peşinden git diye düşünerek o sözlerimi söylediğim i çıkardınız ? Anlayamayanlar için bir de cümle halinde yazayım kesinlikle benim hoş karşilayacağim bir durum değil ama burada konu benim hoş karşilamam değil bu kızın doğru yola dönmesi değil mi?yanlış mıyım. Siz egonuz ile hareket ederek burada gelip hakaretler yağdirarak bir çözüm yolu sunmuyorsunuz.
Kimse kimsenin ahlak bekçisi değil kimse kimseye de öyle ağzına geldiği gibi aşşağılarcasına konuşamaz. Buna hicbirimizin hakki yok. Bu hak dediğimiz de yazısız (düzelttim) kurallardan bahsediyorum. Tanıdıkları niza eşe dosta karşı kırılıp dökülen sizler gelip burada kaba saba tanımadığınız birine hakaret etmekte beis görmüyorsunuz ve de hala bunu savunuyorsunuz ilginç olan asıl bu. herkes fikrini söylemekte özgür ama siz ölçüyü dozu bilmiyorsunuz. Herkese iyi akşam lar
Bu arada yukarıda bir arkadaşım ergen olduğum u iddia etmiş gıcık oldum cümlesi nden o çıkarımı yaptın sanırım ama yaniliyorsun ben de O duygumu o cümle ile ifade etmiştim.
Her neyse tekrardan iyi geceler
Eşinizin sizin vicdanınıza ihtiyacı olduğunu nerden çıkardınız. Herşeyi bildiğini varsayın, haksızlık eden sizsiniz, ona acıyan da sizsiniz? Bu vicdan değil, büyüklenmecilik. Siz onsuz yapacaksınız da o neden yapamasın sizsiz. Öyle bir yapar ki.Merhaba derdimi kimseyle paylasamiyorum oyuzden burada yazmak istedim biliyorum yaptigim yalnis bisey ama icinde cikamiyorum duygularima hakim olamiyorum..
14 yil once birini cok sevmistim ilk goruste asik oldugum ilk erkek di, 2 bucuk yillik bi iliskiden sonra ayrildik, ama bn onu deli gibi herseyden cok sevmeye devam adiyordum ondan vazgecemiyordum. onu unutabilmek icin baskasiyla cikmaya basladim ve 6 ayin icinde ic sevmedigim biriyle evlendim.. artik evleneli 8 yil ve 1 kizim var ama ben esimi hic sevemedim ama o beni cok seviyor ve onun icinde onu birakamiyorum.. gecen yil mayis ayinda eski sevgilimi gordum daha sonra beni aradi ve biraz bi konustuk ozaman yeniden anlamistmki ben onu unutamiyorum her 14 yildir her aksam yatagima yattigimda onu dusunerek uyuyorum, aklima her geldiginde agliyorum bogazima bir dugum dugumleniyor nefes alamiyorum.. ve daha sonra 2-3 defa gorustuk, daha sonra ara ara telefonda konusmaya devam ettik cunku Almaniya da calisiyordu ve 2 gun once gene geldi biz gene gorustuk neyapacagimi bilmiyorum ondan vazgecemiyorum sanki dunya onun yanindayken bana daha guzel oda bende vazgecemiyorum. Esimede bunu yapmak istemiyorum vijdan azabi cekiyorum oda bensiz yapamaz die birakamiyorum, bu cikmazin icinden cikamiyorum bana yardimci olabilirmisiniz kizlar, psiholojik yardim almayi dusunuyorum artik..
Haktan, hukuktan, ölçülü söz söylemekten bahsedecek son insan olmalısın.Yoksa hangi sıfatla millete beddua edesin?Kimsin ki sen?
Sanki başka bişeye kızmışsın da gelip burda ona buna sataşmışsın gibi duruyorsun tamda anlattığın gibi.
Sen şimdi bu kadının doğru yola dönmesi için nasıl bir yorum yaptın mesela.Ben boğulursun bak kızını da eşini de çekme dedim.Ne hakaret ne kabalık var.Sen ne dedin?
Aaa ona buna beddua etmiştin sahi dimi?
iddia ediyorum anlamayacakGünaydın,
Canım sen kendi kendine çok sinir yapmışsın, bu gerginlik sebebiyle elin ayağına dolaşmış olacak ki, mesajlarımızı da ikişer kere alıntılamışsın.
Öncelikle sakin ol ve o klavyeyi elinden yavaşça yere bırak, sonra kendine güzel bir kahve yap ve tercih ettiğin bir müzik eşliğinde güzelce yudumla.
Bol acılı, atarlı ve giderli, vıcık vıcık mahalle ağzıyla yazılmış ve hatta sonunda cila niyetine ekstra bonus mahiyetindeki beddualı ilk mesajın gayet rahat anlaşılabilecek bir mesaj olmuştu aslında. Anlayamadığımızı nereden anladığını anlayamadım ben.Senin için anlaşılması biraz zor bir cümle olabilir ama lütfen biraz gayret göster anlamaya.
Mesele şu ki mevcut durum hakkında görüş belirtmen gerekirken, durumdan kendine vazife çıkarıp ters bir reaksiyon göstererek hunharca saldırıya geçtin. Hak hukuk kural derken, bizi biz yapan önemli bir unsurun tarafınızdan yeterince irdelenmeyip üstünkörü es geçilmesi ve üzerine ikinci bir mesaj ile demagoji yapmanızdaki heves ise anlaşılabilir gibi değil. Üslup sert olmalı tabi ki çünkü zaten amacı da bu kendi adıma söylersem. Siz yine hakkımda kötü düşünün, çok sert eleştirilerde bulunduğumu söyleyin ya da beddua etmeye de devam edin. Hatta ''gerçek hayatta içinde bulunduğum ortama karşı nasıl pasifize edilip, buraya gelince aslan kesildiğimi'' de iddia ettiniz, sağlık olsun. Beni tanısanız yüzünüzün nasıl kızaracağını hiç düşünmeden hemde. Ölçüyü baştan siz kaçırdınız, mesnetsiz iddialarla da devam ettirmekte ısrarcısınız. O yüzden şimdi bunu söylemeyin lütfen.
Konu sahibesi herşeyden önce böyle bir tercih ile kendine karşı saygısızlık yaptığını bilmelidir. O yüzden bir an önce toparlanıp aklıselim düşünmeye başlaması her şeyden önce kendisi için ivedi bir gerekliliktir. Bu yönde görüş belirtmek ahlak bekçiliği yapmak olmadığı gibi, konuyu basite indirgeyip yumuşak hareket etmek te, zaten kafası karışmış durumda olan arkadaşımızı iyice uyuşturarak, içinde bulunduğu hoş olmayan durumdan çıkması için yol göstermeyecektir. Gerçekler bazen canımızı acıtır ve nefsimize boyun eğerek uzak durmak isteriz ondan, bu hepimizin çeşitli şekillerde yaşadığı bir şeydir aslında.
Bir söz vardır hatırlarsanız ; Dost Acı Söyler. Böyle düşünün lütfen, mesele bizim egolarımız değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?