evliyim ama baskasini seviyorum

profil8912

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2017
2
1
86
38
Merhaba derdimi kimseyle paylasamiyorum oyuzden burada yazmak istedim biliyorum yaptigim yalnis bisey ama icinde cikamiyorum duygularima hakim olamiyorum..
14 yil once birini cok sevmistim ilk goruste asik oldugum ilk erkek di, 2 bucuk yillik bi iliskiden sonra ayrildik, ama bn onu deli gibi herseyden cok sevmeye devam adiyordum ondan vazgecemiyordum. onu unutabilmek icin baskasiyla cikmaya basladim ve 6 ayin icinde ic sevmedigim biriyle evlendim.. artik evleneli 8 yil ve 1 kizim var ama ben esimi hic sevemedim ama o beni cok seviyor ve onun icinde onu birakamiyorum.. gecen yil mayis ayinda eski sevgilimi gordum daha sonra beni aradi ve biraz bi konustuk ozaman yeniden anlamistmki ben onu unutamiyorum her 14 yildir her aksam yatagima yattigimda onu dusunerek uyuyorum, aklima her geldiginde agliyorum bogazima bir dugum dugumleniyor nefes alamiyorum.. ve daha sonra 2-3 defa gorustuk, daha sonra ara ara telefonda konusmaya devam ettik cunku Almaniya da calisiyordu ve 2 gun once gene geldi biz gene gorustuk neyapacagimi bilmiyorum ondan vazgecemiyorum sanki dunya onun yanindayken bana daha guzel oda bende vazgecemiyorum. Esimede bunu yapmak istemiyorum vijdan azabi cekiyorum oda bensiz yapamaz die birakamiyorum, bu cikmazin icinden cikamiyorum bana yardimci olabilirmisiniz kizlar, psiholojik yardim almayi dusunuyorum artik..

esini bosamaya kıyamıyorsun ama sebebi ne olursa olsun aldatmaya kıyıyorsun.

bosan direk bosan . esine baska biri ile görüstüğünü söylediğinde zaten lanetler ookuyacak sevmeseydim okadar diyecek ve seni zaten sevmeyecek.

gönül bu seni ayıplamıyorum . ama bosan ve yoluna ööyle bak

Uff bu tiplerde sıktı artikk kaç kere açtın bu konuyu yada açıldı bu konular napalim kardeşim eski sevgilinle nikâhını kiyip kocani yıllarca beynen kafada aldatmani yokmu sayalım te allahim kaç yaşına gelmiş insanlar neyin pesindeler yazık kocanada cocugunada hergun ihanete uğruyorlar senin tarafından

14 yil once senin swvgini onemsemwden seni birakan eski sevgilin senle kesin evlenir!!!hic durma kos kollarina..
Esinede vijdan duyuyorsan aldatmaya yeltenme.
Cocugunun yuzune nasil bakiyirsun onla gorustukten sonra.iyice cocuk oyuncagina cevirlmis evlilikler sevgiler sadakat sonunuz hayrolsun

Eski sevgilin adam olsaydı seninle o evlenirdi ablacım

Aşka hürmetim sonsuz ama karşıdaki adamsa . Seninki üstüne evli kadınla cinsellik peşinde bir şerefsiz

Git söyle o sevgiline, ben boşanıcam kızımla gelicem sana de bakalım, ne tepki verecek....ben söyleyeyim topuklayacak. Böyle tabansız birini sevmemelisin hanım abla

Adam seni sevseydi birakmazdi, 14 yil yemedi içmedi seni düşündü zaten. Eminim cok da mutlu olursun onunla. Gerçi sen eeski sevgilinle yasayacagin mutluluga(?) layıksın. Git yasa. Kocanida birak hakedene versin sevgisini. Umarim anlar dda senden ayrilir, cookkkkk mutlu olur sen de uzaktan izlersin. Yazik.

görüşmeyi kesin sevdiğiniz adamla.
eğer ki devam ederseniz kendinizi iyice çıkmaza sokacaksınız. iyice unutulmaz olacak.
bir de duyulduğunu düşünün bu olayın.
çok kötü bir boşanma süreci ve rezillik ile karşı karşıya kalabilirsiniz.
erkekler aldatınca çok iyi oyuncu olabiliyor ama kadınlar bence o kadar profesyonel davranamaz.
bir yerde yakalanırsınız.
sınırlarınızı zorlamanın alemi yok madem ki eşinizden ayrılmayacaksınız daha ne?
zaten karşı taraf da evlidir büyük ihtimalle.
ve ondan da hayır gelmez. sizinle evlenmemiş. ve evlenmez de. eee ? boş yere bu çirkin işe devam etmeyin. hiçbir şey elde edemeyeceksiniz çünkü kafa karışıklığından başka.

Ayıplamıyorum, kınamıyorum.. En büyük hatayı 8 yıl önce eşini sevmeden evlenerek yapmışsın.. Ya unutmaya çalışacaksın, belki psikolojik destek, belki başka uğraşlar.. Şayet ayrılır onunla evlenirim diyorsan iyice düşünüp öyle hareket etmelisin. malum bizim ülkemizde kadınlar aldatılıp ayrılınca bir şekilde karşı tarafa mutsuxluklar dileyerek hayata tutunmaya çalışıyor, erkekler ıse eşlerini maalesef katledebiliyor.. Yukarda birinin dediği gibi, tehlikeli sular bunlar.. Unutmaya calışmanıxı, çocuğunuza tutunmanızı, eşinizi sevmek için bahaneler aramanızı tavsiye ederim..hepinizin selameti için..

Yaptığınızın yanlış olduğunu siz de biliyorsunuz zaten bu huzursuzlukla devam etmeniz çok zor. Görüşmeyi kesin, psikolojik yardım alın şöyle bir toparlanın ve sakin mantıklı bir kafayla düşünün. Eğer o olmasaydı da ben yine boşanmayı isterdim, eşimle yapamıyorum diyorsanız boşanırsınız. Ama sadece onunla yeniden görüştünüz ve duygularınız canlandı diye boşanacaksanız zor bir karar. O insana ne kadar güvendiğinize bağlı, şartlarınıza bağlı. Belki de sadece zamanında yaşayamadıklarınızın verdiği bir heyecandır, kızınız ve kendiniz için en doğrusunu yapmaya çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…