• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliyim ama baskasini seviyorum

Merhaba derdimi kimseyle paylasamiyorum oyuzden burada yazmak istedim biliyorum yaptigim yalnis bisey ama icinde cikamiyorum duygularima hakim olamiyorum..
14 yil once birini cok sevmistim ilk goruste asik oldugum ilk erkek di, 2 bucuk yillik bi iliskiden sonra ayrildik, ama bn onu deli gibi herseyden cok sevmeye devam adiyordum ondan vazgecemiyordum. onu unutabilmek icin baskasiyla cikmaya basladim ve 6 ayin icinde ic sevmedigim biriyle evlendim.. artik evleneli 8 yil ve 1 kizim var ama ben esimi hic sevemedim ama o beni cok seviyor ve onun icinde onu birakamiyorum.. gecen yil mayis ayinda eski sevgilimi gordum daha sonra beni aradi ve biraz bi konustuk ozaman yeniden anlamistmki ben onu unutamiyorum her 14 yildir her aksam yatagima yattigimda onu dusunerek uyuyorum, aklima her geldiginde agliyorum bogazima bir dugum dugumleniyor nefes alamiyorum.. ve daha sonra 2-3 defa gorustuk, daha sonra ara ara telefonda konusmaya devam ettik cunku Almaniya da calisiyordu ve 2 gun once gene geldi biz gene gorustuk neyapacagimi bilmiyorum ondan vazgecemiyorum sanki dunya onun yanindayken bana daha guzel oda bende vazgecemiyorum. Esimede bunu yapmak istemiyorum vijdan azabi cekiyorum oda bensiz yapamaz die birakamiyorum, bu cikmazin icinden cikamiyorum bana yardimci olabilirmisiniz kizlar, psiholojik yardim almayi dusunuyorum artik..
Eşinizle acıdım resmen hayır diyorsunuz ki 14 yıl onu düşündüm peki eşinizle nasıl cinsel ilişkiye girdiniz nasıl çocuk yaptınız niye evlendi iz bence bosan adam bilse onu aldattığını sevmez zaten yazık ya ne kadınlar var neler çekiyor yinede gözü kaymıyor ne kadınlar var kocası deli gibi seviyor ve aldatiliyor..

Merhaba derdimi kimseyle paylasamiyorum oyuzden burada yazmak istedim biliyorum yaptigim yalnis bisey ama icinde cikamiyorum duygularima hakim olamiyorum..
14 yil once birini cok sevmistim ilk goruste asik oldugum ilk erkek di, 2 bucuk yillik bi iliskiden sonra ayrildik, ama bn onu deli gibi herseyden cok sevmeye devam adiyordum ondan vazgecemiyordum. onu unutabilmek icin baskasiyla cikmaya basladim ve 6 ayin icinde ic sevmedigim biriyle evlendim.. artik evleneli 8 yil ve 1 kizim var ama ben esimi hic sevemedim ama o beni cok seviyor ve onun icinde onu birakamiyorum.. gecen yil mayis ayinda eski sevgilimi gordum daha sonra beni aradi ve biraz bi konustuk ozaman yeniden anlamistmki ben onu unutamiyorum her 14 yildir her aksam yatagima yattigimda onu dusunerek uyuyorum, aklima her geldiginde agliyorum bogazima bir dugum dugumleniyor nefes alamiyorum.. ve daha sonra 2-3 defa gorustuk, daha sonra ara ara telefonda konusmaya devam ettik cunku Almaniya da calisiyordu ve 2 gun once gene geldi biz gene gorustuk neyapacagimi bilmiyorum ondan vazgecemiyorum sanki dunya onun yanindayken bana daha guzel oda bende vazgecemiyorum. Esimede bunu yapmak istemiyorum vijdan azabi cekiyorum oda bensiz yapamaz die birakamiyorum, bu cikmazin icinden cikamiyorum bana yardimci olabilirmisiniz kizlar, psiholojik yardim almayi dusunuyorum artik..
Valla canım ne diyelim hani psikolojik destek istiyorsun tamam ama hani eşini de daha fazla aldatma. Üstelik seni seviyorken. Ya boşan eski sevgiline git tabi kızına da yazık. Yada unut yani bizde kimlere aşık oldukta kavuşamadık başkasıyla evlendik ama unutmaya çalıştık. Ne kadar sevsekte çocuklarımız için bunu yapmak zorundayız cnm. Sende bi an önce unutmaya bak yazık kızına.

Esinizden bosanip sevdiginiz adama gidiniz mi diyecektik tabiki HAYIR.
Birakin bu isleri esiniz var ,cocugunuz var unutun artik desek unutacak misiniz HAYIR.
Tinakiyor yani bende mesele anladiniz mi

Boşan kocana da yazık senin gibi birini her gece karım diye koynuna almaz hiç değilse bi bilse yaptıklarını yazık yazık çocuğunun yüzüne bakarkendemi için sizlamiyo

Konu sahibinin yaptigina ne desem az, orasi oyle ama aldatilip da bosanmamis uyeler bari taslamasin, o kadar ayipsa once kocanizi bosayin lutfen.
Onlar kendilerini biliyor :kahve:
Vallahi bence de burada okuduğum 100 tane aldatma konusu varsa ikisi bosanmayla sonuçlandı
Diğerlerinin hepsi ya simdi hamile ya baristiklarini bile yazamiyorlar
O kadar ivrinc bir şeyse kocanla nasıl aynı yastığa baş koyuyon derler adama

Ayıplamıyorum, kınamıyorum.. En büyük hatayı 8 yıl önce eşini sevmeden evlenerek yapmışsın.. Ya unutmaya çalışacaksın, belki psikolojik destek, belki başka uğraşlar.. Şayet ayrılır onunla evlenirim diyorsan iyice düşünüp öyle hareket etmelisin. malum bizim ülkemizde kadınlar aldatılıp ayrılınca bir şekilde karşı tarafa mutsuxluklar dileyerek hayata tutunmaya çalışıyor, erkekler ıse eşlerini maalesef katledebiliyor.. Yukarda birinin dediği gibi, tehlikeli sular bunlar.. Unutmaya calışmanıxı, çocuğunuza tutunmanızı, eşinizi sevmek için bahaneler aramanızı tavsiye ederim..hepinizin selameti için..
Ben bu hikayeye inanmiyorum hic ya.
14 yil her gece dusunmusmus...
Kim 14 yil her gece baskasini dusunur?
Aldatmaya bahane bunlar.
Eski sevgilisiyle evlense bu kez de baskasiyla aldatirdi.
Huy oluyor bazi kadin ve erkeklerde.

Tek birşey sorup çıkıyorum;
Şimdi,sen kocanı aldatıyorsun, bir tane çocuğun var, kocanı aldattığın ortaya çıkıyor, çocuğuna ne çocuğu diyeceklerini hiç düşündünmü!!!
Kocan bile belki şüpheye düşecek bu çocuk kimden diye.....
Ben senin evladın olsam ne yüzüne bakarım, ne ana derim, ne cenazene gelirim, ne de hakkımı helal ederim

Aklını basına topla ailene sahip çık canım... sil o eski sevgilinize her yerden engelle artık kendin dışında düşünmen gereken bir kızın ve seni seven kocan var 14 yıl dur yanındalar bu saçmalığa bir son ver.. düşünsene yuvanı yıkmaya değer mi napıcaksın yıkılmış bir aile ailesiz büyüyecek bir evlat hüsrana uğrattığın eski koca bırakacaksın elin 14 yıl önce bitmiş ilişkisiyle mutlu bir yuva mı kurumaksın saçmalık... alsana psikolojik destek alsana hayat planı.. sen belki mutlu olucaksın diye bir yuvayı yıkma hakkını nasıl buluyorsun nasıl bi egoizm bu...

Lan böyle şeref yoksunu olma seni seven bi kocan var belanı mı arıyon demek ki hep erkekler aldatmıyormuş bu kadınların arasında da anormaller var

Aklının oyunu bunlar. Bir psikolog dan yardım al. Geçmiş hep daha güzel görünür. Halbuki aynıdır.

Niye sensiz yapamasin ki kocan ? Senden daha iyileride cikar karşılarına kendini gozunde fazla buyutmussun birak adamcağızın yakasını da kurtulsun yediği boynuzdan. Zaten aldatıldığını biliyor olsa gectim sensiz yasamayi seni hic olmamış sayar

Eşime de bunu yapmak istemiyorum derken?
Zaten yapmışsın yapacağını. Adamla buluşup konuşuyorsun, tek yapmadığın bir şey kalmış, onu yapsan da yapmasan da sen şuan eşini aldatıyorsun!
Eşine yazık ediyorsun. Boşan bari de eşinde onu sevecek biriyle evlensin.

Nasil unutulmuyor anlamiyorum bizde sevdik ondan başkasını sevemem sandik ama geçti bitti hepsi yani 14 yil bir insan nasil unutulmaz yazik etme cocuguna

Hayatını çıkmaza sokma kendini de yıpratma olur mu? Yapacağın tek birşey var. Kendini eşinin yerine koy eşin böyle birsey yapsa ve haberin olmasa nasıl olurdu? İnsan inat için bir yola giriyor ya sonra pişmanlıklar peşinde sürükleniyor. Kızını düşün mutlu ve birbirini seven bir anne babayla yaşamak onun en doğal hakkı. Ki başkasını seviyorsan en doğrusu medeni şekilde boşanmak kendini üzme eşinide kötü pozisyona getirme.

Gerçek misin sen ? Senin ve ailen adına sana üzüldüm. Insan namusu için yaşamalı sende o da kalmamış.

Bu konunun gercek oldugunu dusunmuyorum ama yazayim yine de. Bence siz evli kalmaya devam ederseniz hic bi turlu uslu durmayacaksiniz :( o adam olmasa baskasina kayar akliniz kocanizi sevmedginz surece. Bosanin size de eziyet olmasi lazim bu durumun? Okurken icim skildi

Back