Merhaba derdimi kimseyle paylasamiyorum oyuzden burada yazmak istedim biliyorum yaptigim yalnis bisey ama icinde cikamiyorum duygularima hakim olamiyorum..
14 yil once birini cok sevmistim ilk goruste asik oldugum ilk erkek di, 2 bucuk yillik bi iliskiden sonra ayrildik, ama bn onu deli gibi herseyden cok sevmeye devam adiyordum ondan vazgecemiyordum. onu unutabilmek icin baskasiyla cikmaya basladim ve 6 ayin icinde ic sevmedigim biriyle evlendim.. artik evleneli 8 yil ve 1 kizim var ama ben esimi hic sevemedim ama o beni cok seviyor ve onun icinde onu birakamiyorum.. gecen yil mayis ayinda eski sevgilimi gordum daha sonra beni aradi ve biraz bi konustuk ozaman yeniden anlamistmki ben onu unutamiyorum her 14 yildir her aksam yatagima yattigimda onu dusunerek uyuyorum, aklima her geldiginde agliyorum bogazima bir dugum dugumleniyor nefes alamiyorum.. ve daha sonra 2-3 defa gorustuk, daha sonra ara ara telefonda konusmaya devam ettik cunku Almaniya da calisiyordu ve 2 gun once gene geldi biz gene gorustuk neyapacagimi bilmiyorum ondan vazgecemiyorum sanki dunya onun yanindayken bana daha guzel oda bende vazgecemiyorum. Esimede bunu yapmak istemiyorum vijdan azabi cekiyorum oda bensiz yapamaz die birakamiyorum, bu cikmazin icinden cikamiyorum bana yardimci olabilirmisiniz kizlar, psiholojik yardim almayi dusunuyorum artik..