• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliyim ama baskasini seviyorum

Evlilik heveslisi degilim . Evlilik heveslisi olmak kotu bir sey de degil. Evlilik guzel bir sey duzgun biriyle yapildiginda. Erkekler kavun degil ki koklayip oyle alasiniz. Ayni evde yasamadiginiz surece imkani yok taniyamiyorsunuz.

Her önüme gelen ile gorusmuyorum ki. .Bir tanesi buyuk bir firmada muhasebe sorumlusu, bir digeri satinalma sorumlusu, hoş işçi de olabilir insan olsun . Hicbiri egitimsiz kisiler degil.

Yorumunuz cok kirici. Ama siz zaten sanal ortamin verdigi rahatlikla bunu umursamiyorsunuz
Amacım sizi kırmak değildi asla, aksine sanal bi ortam da olsa bir hemcinsim olarak sizi önemsediğim için yaşadığınız haksızlıklara öfkelendim, biraz da size çünkü bir ölçüde bunlara sizde izin vermiş olmalısınız. Umarım insanları kendinize yaklaştırmadan önce daha iyi gözlemler, sınırlarınızı daha net çizer ve tekrarlarını yaşamazsınız. İyi akşamlar, kırdıysam özür dilerim.

Merhaba derdimi kimseyle paylasamiyorum oyuzden burada yazmak istedim biliyorum yaptigim yalnis bisey ama icinde cikamiyorum duygularima hakim olamiyorum..
14 yil once birini cok sevmistim ilk goruste asik oldugum ilk erkek di, 2 bucuk yillik bi iliskiden sonra ayrildik, ama bn onu deli gibi herseyden cok sevmeye devam adiyordum ondan vazgecemiyordum. onu unutabilmek icin baskasiyla cikmaya basladim ve 6 ayin icinde ic sevmedigim biriyle evlendim.. artik evleneli 8 yil ve 1 kizim var ama ben esimi hic sevemedim ama o beni cok seviyor ve onun icinde onu birakamiyorum.. gecen yil mayis ayinda eski sevgilimi gordum daha sonra beni aradi ve biraz bi konustuk ozaman yeniden anlamistmki ben onu unutamiyorum her 14 yildir her aksam yatagima yattigimda onu dusunerek uyuyorum, aklima her geldiginde agliyorum bogazima bir dugum dugumleniyor nefes alamiyorum.. ve daha sonra 2-3 defa gorustuk, daha sonra ara ara telefonda konusmaya devam ettik cunku Almaniya da calisiyordu ve 2 gun once gene geldi biz gene gorustuk neyapacagimi bilmiyorum ondan vazgecemiyorum sanki dunya onun yanindayken bana daha guzel oda bende vazgecemiyorum. Esimede bunu yapmak istemiyorum vijdan azabi cekiyorum oda bensiz yapamaz die birakamiyorum, bu cikmazin icinden cikamiyorum bana yardimci olabilirmisiniz kizlar, psiholojik yardim almayi dusunuyorum artik..
Ben yargilamiycam seni belkide esin sana kötü davrandığı için eski sevgilini ozluyorsundur. Yapılan butu davranışların altında başka sebepler yqtabilir. Ayiplamak eleştirmek çok kolay. Allah yardımcın olsun. Ama şunu unutma kim yoksa yanında o değerli oluyor. Yarın birgün okisi için yuvami yıkıp cocugunu babasız bıraktığın da buna değecek mi. Bir laf var bir adam oluyor evlenir sen kocan evlenemezsen kara sevdan.

Evladının yüzüne nasıl bakabiliyorsun acaba? Benim öyle vicdanım olsa çöpe atarım... Allah böyle insanları ıslah etsin.. Ne diyeyim aldatmanın kadını erkeği yok.. Kimseye de yaşatmasın.. Sizi 14 yıldır arayıp sormayan adamdan medet ummak..! Evlisiniz. Boşanın o zaman. Ha nedir? Şudur eşiniz sizi seviyormuş nasılsa onu bi elinizden kaçırmadan ötekinin sevgisini ölçüp hangisi daha çok severse ona gitmek sizinkisi... Eşiniz kurban siz de avcı.. Yazık yazık.. Evlat sahibisiniz kızınıza örnek olamazsınız asla..

Back