- 23 Ağustos 2012
- 49.977
- 1
- 232.073
- 798
- Konu Sahibi profil8912
-
Şimdi bisey dicem ban lanicam.
Evlilik ve erkek meraklisi degilim de, bir tane bulamadim ben millet 2 tane
Eşinizle acıdım resmen hayır diyorsunuz ki 14 yıl onu düşündüm peki eşinizle nasıl cinsel ilişkiye girdiniz nasıl çocuk yaptınız niye evlendi iz bence bosan adam bilse onu aldattığını sevmez zaten yazık ya ne kadınlar var neler çekiyor yinede gözü kaymıyor ne kadınlar var kocası deli gibi seviyor ve aldatiliyor..Merhaba derdimi kimseyle paylasamiyorum oyuzden burada yazmak istedim biliyorum yaptigim yalnis bisey ama icinde cikamiyorum duygularima hakim olamiyorum..
14 yil once birini cok sevmistim ilk goruste asik oldugum ilk erkek di, 2 bucuk yillik bi iliskiden sonra ayrildik, ama bn onu deli gibi herseyden cok sevmeye devam adiyordum ondan vazgecemiyordum. onu unutabilmek icin baskasiyla cikmaya basladim ve 6 ayin icinde ic sevmedigim biriyle evlendim.. artik evleneli 8 yil ve 1 kizim var ama ben esimi hic sevemedim ama o beni cok seviyor ve onun icinde onu birakamiyorum.. gecen yil mayis ayinda eski sevgilimi gordum daha sonra beni aradi ve biraz bi konustuk ozaman yeniden anlamistmki ben onu unutamiyorum her 14 yildir her aksam yatagima yattigimda onu dusunerek uyuyorum, aklima her geldiginde agliyorum bogazima bir dugum dugumleniyor nefes alamiyorum.. ve daha sonra 2-3 defa gorustuk, daha sonra ara ara telefonda konusmaya devam ettik cunku Almaniya da calisiyordu ve 2 gun once gene geldi biz gene gorustuk neyapacagimi bilmiyorum ondan vazgecemiyorum sanki dunya onun yanindayken bana daha guzel oda bende vazgecemiyorum. Esimede bunu yapmak istemiyorum vijdan azabi cekiyorum oda bensiz yapamaz die birakamiyorum, bu cikmazin icinden cikamiyorum bana yardimci olabilirmisiniz kizlar, psiholojik yardim almayi dusunuyorum artik..
Valla canım ne diyelim hani psikolojik destek istiyorsun tamam ama hani eşini de daha fazla aldatma. Üstelik seni seviyorken. Ya boşan eski sevgiline git tabi kızına da yazık. Yada unut yani bizde kimlere aşık oldukta kavuşamadık başkasıyla evlendik ama unutmaya çalıştık. Ne kadar sevsekte çocuklarımız için bunu yapmak zorundayız cnm. Sende bi an önce unutmaya bak yazık kızına.Merhaba derdimi kimseyle paylasamiyorum oyuzden burada yazmak istedim biliyorum yaptigim yalnis bisey ama icinde cikamiyorum duygularima hakim olamiyorum..
14 yil once birini cok sevmistim ilk goruste asik oldugum ilk erkek di, 2 bucuk yillik bi iliskiden sonra ayrildik, ama bn onu deli gibi herseyden cok sevmeye devam adiyordum ondan vazgecemiyordum. onu unutabilmek icin baskasiyla cikmaya basladim ve 6 ayin icinde ic sevmedigim biriyle evlendim.. artik evleneli 8 yil ve 1 kizim var ama ben esimi hic sevemedim ama o beni cok seviyor ve onun icinde onu birakamiyorum.. gecen yil mayis ayinda eski sevgilimi gordum daha sonra beni aradi ve biraz bi konustuk ozaman yeniden anlamistmki ben onu unutamiyorum her 14 yildir her aksam yatagima yattigimda onu dusunerek uyuyorum, aklima her geldiginde agliyorum bogazima bir dugum dugumleniyor nefes alamiyorum.. ve daha sonra 2-3 defa gorustuk, daha sonra ara ara telefonda konusmaya devam ettik cunku Almaniya da calisiyordu ve 2 gun once gene geldi biz gene gorustuk neyapacagimi bilmiyorum ondan vazgecemiyorum sanki dunya onun yanindayken bana daha guzel oda bende vazgecemiyorum. Esimede bunu yapmak istemiyorum vijdan azabi cekiyorum oda bensiz yapamaz die birakamiyorum, bu cikmazin icinden cikamiyorum bana yardimci olabilirmisiniz kizlar, psiholojik yardim almayi dusunuyorum artik..
Vallahi bence de burada okuduğum 100 tane aldatma konusu varsa ikisi bosanmayla sonuçlandıKonu sahibinin yaptigina ne desem az, orasi oyle ama aldatilip da bosanmamis uyeler bari taslamasin, o kadar ayipsa once kocanizi bosayin lutfen.
Onlar kendilerini biliyor
Ben bu hikayeye inanmiyorum hic ya.Ayıplamıyorum, kınamıyorum.. En büyük hatayı 8 yıl önce eşini sevmeden evlenerek yapmışsın.. Ya unutmaya çalışacaksın, belki psikolojik destek, belki başka uğraşlar.. Şayet ayrılır onunla evlenirim diyorsan iyice düşünüp öyle hareket etmelisin. malum bizim ülkemizde kadınlar aldatılıp ayrılınca bir şekilde karşı tarafa mutsuxluklar dileyerek hayata tutunmaya çalışıyor, erkekler ıse eşlerini maalesef katledebiliyor.. Yukarda birinin dediği gibi, tehlikeli sular bunlar.. Unutmaya calışmanıxı, çocuğunuza tutunmanızı, eşinizi sevmek için bahaneler aramanızı tavsiye ederim..hepinizin selameti için..
Aklının oyunu bunlar. Bir psikolog dan yardım al. Geçmiş hep daha güzel görünür. Halbuki aynıdır.Merhaba derdimi kimseyle paylasamiyorum oyuzden burada yazmak istedim biliyorum yaptigim yalnis bisey ama icinde cikamiyorum duygularima hakim olamiyorum..
Merhaba derdimi kimseyle paylasamiyorum oyuzden burada yazmak istedim biliyorum yaptigim yalnis bisey ama icinde cikamiyorum duygularima hakim olamiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?