- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 448
- Konu Sahibi profil8912
-
bizim tanıdıgımızda aynısı diyordu. eşim yapma etme degmez diye diye sakinleştirirEvliyken hadi aşık oldun Başkasına adam gibi boşansa anlarım eve almak nedir ya benim tanıdığımda keşke ikisinide öldürseydim diyip duruyor rabbim Doğru yoldan ayırmasın
Sevgiline ben bu evliligi yurutmek istemiyorum seninle ve kizimla bir hayat kurmak evlenmek !!!istiyorum ne zaman evleniriz deMerhaba derdimi kimseyle paylasamiyorum oyuzden burada yazmak istedim biliyorum yaptigim yalnis bisey ama icinde cikamiyorum duygularima hakim olamiyorum..
14 yil once birini cok sevmistim ilk goruste asik oldugum ilk erkek di, 2 bucuk yillik bi iliskiden sonra ayrildik, ama bn onu deli gibi herseyden cok sevmeye devam adiyordum ondan vazgecemiyordum. onu unutabilmek icin baskasiyla cikmaya basladim ve 6 ayin icinde ic sevmedigim biriyle evlendim.. artik evleneli 8 yil ve 1 kizim var ama ben esimi hic sevemedim ama o beni cok seviyor ve onun icinde onu birakamiyorum.. gecen yil mayis ayinda eski sevgilimi gordum daha sonra beni aradi ve biraz bi konustuk ozaman yeniden anlamistmki ben onu unutamiyorum her 14 yildir her aksam yatagima yattigimda onu dusunerek uyuyorum, aklima her geldiginde agliyorum bogazima bir dugum dugumleniyor nefes alamiyorum.. ve daha sonra 2-3 defa gorustuk, daha sonra ara ara telefonda konusmaya devam ettik cunku Almaniya da calisiyordu ve 2 gun once gene geldi biz gene gorustuk neyapacagimi bilmiyorum ondan vazgecemiyorum sanki dunya onun yanindayken bana daha guzel oda bende vazgecemiyorum. Esimede bunu yapmak istemiyorum vijdan azabi cekiyorum oda bensiz yapamaz die birakamiyorum, bu cikmazin icinden cikamiyorum bana yardimci olabilirmisiniz kizlar, psiholojik yardim almayi dusunuyorum artik..
pes diyorum ! bu nasil rahatlik. vicdanın gercekten rahatsiz olsa görüşmezdin. bu da bi çeşit aldatma ! eşine yazik valla. 2 secenegin var ya hemen eşine bu durumu anlat bilmeye hakki var eşin ayrilmak ister kesin ayrilin rahat rahat kimle istersen görüş ya da bu sevdayi kalbine göm sakin o adamla bir daha görüşme ailenin kıymetini bil.Merhaba derdimi kimseyle paylasamiyorum oyuzden burada yazmak istedim biliyorum yaptigim yalnis bisey ama icinde cikamiyorum duygularima hakim olamiyorum..
14 yil once birini cok sevmistim ilk goruste asik oldugum ilk erkek di, 2 bucuk yillik bi iliskiden sonra ayrildik, ama bn onu deli gibi herseyden cok sevmeye devam adiyordum ondan vazgecemiyordum. onu unutabilmek icin baskasiyla cikmaya basladim ve 6 ayin icinde ic sevmedigim biriyle evlendim.. artik evleneli 8 yil ve 1 kizim var ama ben esimi hic sevemedim ama o beni cok seviyor ve onun icinde onu birakamiyorum.. gecen yil mayis ayinda eski sevgilimi gordum daha sonra beni aradi ve biraz bi konustuk ozaman yeniden anlamistmki ben onu unutamiyorum her 14 yildir her aksam yatagima yattigimda onu dusunerek uyuyorum, aklima her geldiginde agliyorum bogazima bir dugum dugumleniyor nefes alamiyorum.. ve daha sonra 2-3 defa gorustuk, daha sonra ara ara telefonda konusmaya devam ettik cunku Almaniya da calisiyordu ve 2 gun once gene geldi biz gene gorustuk neyapacagimi bilmiyorum ondan vazgecemiyorum sanki dunya onun yanindayken bana daha guzel oda bende vazgecemiyorum. Esimede bunu yapmak istemiyorum vijdan azabi cekiyorum oda bensiz yapamaz die birakamiyorum, bu cikmazin icinden cikamiyorum bana yardimci olabilirmisiniz kizlar, psiholojik yardim almayi dusunuyorum artik..
Kendini cok önemseme eşin kendini sevmeyen bi kadin olmadan daha mutlu olurMerhaba derdimi kimseyle paylasamiyorum oyuzden burada yazmak istedim biliyorum yaptigim yalnis bisey ama icinde cikamiyorum duygularima hakim olamiyorum..
Yaw hep boyle sorularla konu sahiplerinin kafasini karistiriyorsunuz birdeSen bekarken adam senden ayrilmis simdi evliyken gorusmek neden?
Yaw hep boyle sorularla konu sahiplerinin kafasini karistiriyorsunuz birdepelin- var mesela onun cvplardanda biri bi gun ciddiiye alacak diye odum kopuyo
Çok zor bir durum, Erkeğin karamtersizliğine alıştıkda kadına hiç yakışmıyor yabizim tanıdıgımızda aynısı diyordu. eşim yapma etme degmez diye diye sakinleştirir
bir de kız ark. eşi onu aldattı oda bastı kocasını. hemen boşandı. sonra aldattıgı kızla evlendi eşi. cok beter bir durum cok...
VİJDAN azabı çekmeye devam et canımEsimede bunu yapmak istemiyorum vijdan azabi cekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?