Acizlik derken? Ahlak sahibi olmayıp gözü evli olduğu kişiden başkasında olan insanlara ne zamandan beri aciz denmeye başlandı? Gıcık olman açıkçası zerre kadar umrumda değil, kınıyor ve ayıplıyorum bu durumu evet. Neticede biz burada birilerini ifşa etmiyoruz çünkü birbirimizi tanımıyoruz, herkesin değer yargıları da aynı değildir, aciz olarak nitelendirdiğiniz üyenin karşısında benim de kendi fikirlerimi rahatça ifade etme hakkım var bu ortamda. Burada sanmıyorum ki hiç birimiz kişileri yaptıkları hatalarından ötürü harcamaya çalışalım, durumun ciddiyetinin kavranabilmesi açısından bu şekilde konuşulması gerekiyor.
İlk üç cümledeki çıkarımlarınız zaten fecaat, Allah akıl fikir versin size ne diyeyim. Ettiğiniz beddua bana tutmaz onu da belirtmek isterim ayrıca. 40 yaşında kadınım, bu yaşıma kadar kendimi kaybetmemişim, bundan sonra olursa eğer, çözüm bulma konusunda sizden akıl almam gerekmez. Kendinizi yıpratmayın.
Gıcık olmadan sakinleşmenizi ve ipe sapa gelmez ithamlarla, konu hakkında benim gibi sert görüş belirten diğer arkadaşlarımızı da üzmemenizi diliyorum.