evliyim ama baskasini seviyorum

Kocanın ne hissettiği umrumda degil ama bir anne evladından baska ne düşünebilir bunu anlayamıyorum.Ask seks yok bilmemne hayatta bir cocuktan daha değerli hicbirsey olamaz ve senin onu mutsuz etmeye hakkin yok

Konu sahibinin yaptigina ne desem az, orasi oyle ama aldatilip da bosanmamis uyeler bari taslamasin, o kadar ayipsa once kocanizi bosayin lutfen.
Onlar kendilerini biliyor
Sizde bazı üyelere taş atmışsınız ama şu var ki konular farklı algılarınızı açmanızı tavsiye ederim.

Sizde bazı üyelere taş atmışsınız ama şu var ki konular farklı algılarınızı açmanızı tavsiye ederim.
Konular farkli mi? Konumuz aldatma.
Baska da bir sey degil.
Kendisini aldatan adamlar ayni yataga girmeye devam edenlerin hakaret etmeye hakki yok maalesef.

Bugune bakarsak ben de esim bensiz yasayamaz derim ama bir aldatayim bak nasil gozumun yasina bile bakmiyor. Kimse kimseye muhtac degil bu hayatta. Mutsuzsan ayril. Ama bir arkadas yazmis ben de tekrarlayayim, o unutamadigin buyuk askina de bakalim bosaniyorum, aldim cocugu sana geliyorum. Telefonlarina bile cikmaz bir daha. Aklini basina topla.

Son düzenleme:

birde yazdiginin arkasinda durmak icin okudugunu anlayamayanlar diye savunmalariniz yok mu...
biz okudugumuzu anlayamiyoruz cünkü siz çok iyi anlatiyorsunuz degil mi?

biz ego tatmin etmek icin yazmadik yorumlarimizi , konu sahibi HAK ettigi icin yazdik...
Hala neyi savunuyorsun çözebilmis degilim...

bütün mevzu bir dalı tutmadan, tuttuğun dalı bırakamamak... yazık...

Hiç sevmediğiniz biriyle evlenmek, 8 sene eşinize rol yapmak e ilk fırsatta adamla tekrar görüşmek. Bu adam evli değil mi bence evli 8 sene geçmiş mutlaka evlenmiştir. Çocuğunuza da mı saygınız yok eşinizle yanı yatağa nasıl giriyorsunuz. Ayrılın diyeceğim ama sizi seven biri kaybetmek istemezsiniz tabi ne şiş yansın ne kebab. Madem sevmiyorsun ayrılacaksın eşinden.

Konular farkli mi? Konumuz aldatma.
Baska da bir sey degil.
Kendisini aldatan adamlar ayni yataga girmeye devam edenlerin hakaret etmeye hakki yok maalesef.
Bahsettiğiniz aldatılan kadın ve konu aldatan kadın bence farklı. aldattığı adamın yatağına girmeyede hakkı yok maalesef

Sevdiğiniz kişi de evli mi? Eger evli ise daha tehlikeli. Bence boşanin sonra ne yaparsanız yapın. Eşinize de yazık. Tehlikeli işler bunlar ya bu yoldan dönün ya da kocanizdan boşanin daha sonra ne yaparsanız yapın.

Boşamaya kiyamiyosun ama aldatmaya kıyıyosun gerçekten çok ahlaksız bir zihniyet seninki eşine üzüldüm gerçekten rabbim ahlakli kullarla karşılaştırsin böyle iyi insanları

Bide insan sevmediği adamla 8 yıl geçirip bide çocuk nasıl yapar aklım almiyo sevmiyorum ama sevisebilirim sıkıntı yok bu mu yani bu yüzden ceza yiyebilirim ama içimde kalırdı soylemeseydim

Birkaç yıl sonra yeni konuda görüşelim seninle...
Yazık gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…