- 7 Ağustos 2015
- 441
- 271
- 53
- Konu Sahibi profil8912
-
Sizde bazı üyelere taş atmışsınız ama şu var ki konular farklı algılarınızı açmanızı tavsiye ederim.Konu sahibinin yaptigina ne desem az, orasi oyle ama aldatilip da bosanmamis uyeler bari taslamasin, o kadar ayipsa once kocanizi bosayin lutfen.
Onlar kendilerini biliyor
KatılıyorumKonu sahibinin yaptigina ne desem az, orasi oyle ama aldatilip da bosanmamis uyeler bari taslamasin, o kadar ayipsa once kocanizi bosayin lutfen.
Onlar kendilerini biliyor
Konular farkli mi? Konumuz aldatma.Sizde bazı üyelere taş atmışsınız ama şu var ki konular farklı algılarınızı açmanızı tavsiye ederim.
Sana
Şimdi okuduğunu anlamakta zorlanan arkadaşlarım siz daha benim hangi noktada o yorumu yaptığımı anlayamadan cevap yazmış siniz. Çanak tutmak Alkışlamak hangi cumlemden benim bu arkadaşı desteklediğimi helal olsun aldat kocani aşkının peşinden git diye düşünerek o sözlerimi söylediğim i çıkardınız ? Anlayamayanlar için bir de cümle halinde yazayım kesinlikle benim hoş karşilayacağim bir durum değil ama burada konu benim hoş karşilamam değil bu kızın doğru yola dönmesi değil mi?yanlış mıyım. Siz egonuz ile hareket ederek burada gelip hakaretler yağdirarak bir çözüm yolu sunmuyorsunuz.
Kimse kimsenin ahlak bekçisi değil kimse kimseye de öyle ağzına geldiği gibi aşşağılarcasına konuşamaz. Buna hicbirimizin hakki yok. Bu hak dediğimiz de yazısız (düzelttim) kurallardan bahsediyorum. Tanıdıkları niza eşe dosta karşı kırılıp dökülen sizler gelip burada kaba saba tanımadığınız birine hakaret etmekte beis görmüyorsunuz ve de hala bunu savunuyorsunuz ilginç olan asıl bu. herkes fikrini söylemekte özgür ama siz ölçüyü dozu bilmiyorsunuz. Herkese iyi akşam lar
Bu arada yukarıda bir arkadaşım ergen olduğum u iddia etmiş gıcık oldum cümlesi nden o çıkarımı yaptın sanırım ama yaniliyorsun ben de O duygumu o cümle ile ifade etmiştim.
Her neyse tekrardan iyi geceler
Bahsettiğiniz aldatılan kadın ve konu aldatan kadın bence farklı. aldattığı adamın yatağına girmeyede hakkı yok maalesefKonular farkli mi? Konumuz aldatma.
Baska da bir sey degil.
Kendisini aldatan adamlar ayni yataga girmeye devam edenlerin hakaret etmeye hakki yok maalesef.
Kahkaha attımKonu sahibesi de sevgilisi kocası çocuk derken yoğun trafikten dolayi buraya yazamıyor zaar:/
Kahkaha attım
Mutlu etmeyeceksen meşgulde etmeyeceksin hiloşum
Ben bir tanesiyle uğraşamıyorum beynimi yedim, iki tane olsa kafayı sıyırırdımDemi Jackson bebeem yea:) hem konu yazıyor hem tatmin etmiyor bu nedir arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?