- 25 Ağustos 2015
- 275
- 177
- 53
- Konu Sahibi profil8912
Şimdi okuduğunu anlamakta zorlanan arkadaşlarım siz daha benim hangi noktada o yorumu yaptığımı anlayamadan cevap yazmış siniz. Çanak tutmak Alkışlamak hangi cumlemden benim bu arkadaşı desteklediğimi helal olsun aldat kocani aşkının peşinden git diye düşünerek o sözlerimi söylediğim i çıkardınız ? Anlayamayanlar için bir de cümle halinde yazayım kesinlikle benim hoş karşilayacağim bir durum değil ama burada konu benim hoş karşilamam değil bu kızın doğru yola dönmesi değil mi?yanlış mıyım. Siz egonuz ile hareket ederek burada gelip hakaretler yağdirarak bir çözüm yolu sunmuyorsunuz.
Kimse kimsenin ahlak bekçisi değil kimse kimseye de öyle ağzına geldiği gibi aşşağılarcasına konuşamaz. Buna hicbirimizin hakki yok. Bu hak dediğimiz de sözsüz kurallardan bahsediyorum. Tanıdıkları niza eşe dosta karşı kırılıp dökülen sizler gelip burada kaba saba tanımadığınız birine hakaret etmekte beis görmüyorsunuz ve de hala bunu savunuyorsunuz ilginç olan asıl bu. herkes fikrini söylemekte özgür ama siz ölçüyü dozu bilmiyorsunuz. Herkese iyi akşam lar
Haktan, hukuktan, ölçülü söz söylemekten bahsedecek son insan olmalısın.Yoksa hangi sıfatla millete beddua edesin?Kimsin ki sen?
Sanki başka bişeye kızmışsın da gelip burda ona buna sataşmışsın gibi duruyorsun tamda anlattığın gibi.
Sen şimdi bu kadının doğru yola dönmesi için nasıl bir yorum yaptın mesela.Ben boğulursun bak kızını da eşini de çekme dedim.Ne hakaret ne kabalık var.Sen ne dedin?
Aaa ona buna beddua etmiştin sahi dimi?[/QUOTE]
Tamamen saçmalık yazdıkların benim hangi tarzda yazanlara onu yazdığım ortada gelip kendi yazdığını araya sokuşturuyorsun belki seninkini okumamışımdır bile. Asıl siz buradaki kadınlar hangi sıfatla bir insana hakaret edebiliyorsunuz siz kimsiniz ne zannediyorsunuz kendinizi ? Kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yok bunu anlayabiliyor muyuz? kul kınadığını yaşamadan ölmez miş yani zaten eninde sonunda burada veya normal hayatında yolda sokakta iş yerinde Akraba aile es dost arasında kim birinin acizliğine kötü durumuna kınayarak bakarsa ve konuşursa aşşağılarsa aynısı zaten başına gelecek önünde sonunda gelecek. neden korktunuz bu kadar beddua ymiş siz gelip burada tonlarca şey yazın bir insani yerin dibinde belki de daha da yerin dibine sokup sokup çıkarın o haksızlık olmasın ben inşallah aynısını yaşar kınayanlar deyince mi haksızlık etmiş oluyorum? senin mantığın düzgün çalışmıyor .Zaten yaşayacaksınız kınadığınızı bunu ben söylemiyorum hadis söylüyor bilmem haberin var mı? Yaptiğınız terbiyesizliği savunuyorsunuz hala sevişmeye doyamadın bile diyen var. Evet ya hakaretvari konuşanlar yanlış yapıyor hepimiz insanız herşey insanlar için burada kadına dair bir platformda zaten kötü durumda olan bir kadını aşşağılamak yerine ölçülü bir şekilde konuşup onu doğru yola itmeliyiz diyeceğine gelip hala yok sataştın bilmem ne boş konuşuyorsun .
Ayrıca sen benim bu kadına yazıp yazmadığımı nereden biliyorsun ?