- 27 Şubat 2017
- 2.401
- 7.662
- 208
- 31
- Konu Sahibi profil8912
Allah eşinize yardim etsin seytanin vesveriniden kurtulup tövbe edip o adamida hayatinizdan cikarin yoksa esinizden ayrilin ona bunu yapmaya hakiniz yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni pek masum göremedim sen önce dön yaptığın yanlıştan arkadaşım. Yazık günah eşine çocuğuna elini vicdanına koy. üzülüyorum böyle konulara..Merhaba derdimi kimseyle paylasamiyorum oyuzden burada yazmak istedim biliyorum yaptigim yalnis bisey ama icinde cikamiyorum duygularima hakim olamiyorum..
14 yil once birini cok sevmistim ilk goruste asik oldugum ilk erkek di, 2 bucuk yillik bi iliskiden sonra ayrildik, ama bn onu deli gibi herseyden cok sevmeye devam adiyordum ondan vazgecemiyordum. onu unutabilmek icin baskasiyla cikmaya basladim ve 6 ayin icinde ic sevmedigim biriyle evlendim.. artik evleneli 8 yil ve 1 kizim var ama ben esimi hic sevemedim ama o beni cok seviyor ve onun icinde onu birakamiyorum.. gecen yil mayis ayinda eski sevgilimi gordum daha sonra beni aradi ve biraz bi konustuk ozaman yeniden anlamistmki ben onu unutamiyorum her 14 yildir her aksam yatagima yattigimda onu dusunerek uyuyorum, aklima her geldiginde agliyorum bogazima bir dugum dugumleniyor nefes alamiyorum.. ve daha sonra 2-3 defa gorustuk, daha sonra ara ara telefonda konusmaya devam ettik cunku Almaniya da calisiyordu ve 2 gun once gene geldi biz gene gorustuk neyapacagimi bilmiyorum ondan vazgecemiyorum sanki dunya onun yanindayken bana daha guzel oda bende vazgecemiyorum. Esimede bunu yapmak istemiyorum vijdan azabi cekiyorum oda bensiz yapamaz die birakamiyorum, bu cikmazin icinden cikamiyorum bana yardimci olabilirmisiniz kizlar, psiholojik yardim almayi dusunuyorum artik..
Aynen. Fake, büyük ihtimalle yine bir deneyle karşı karşıyayız. Kendimi kobay gibi hissetmeye başladımkonu açılmış konu sahibi 2 mesaj yazmış ortadan toz. ya yorumları kaldıramadı ya da buram buram fake. resmen sosyal deney yapmış.
Günaydın,
Canım sen kendi kendine çok sinir yapmışsın, bu gerginlik sebebiyle elin ayağına dolaşmış olacak ki, mesajlarımızı da ikişer kere alıntılamışsın.
Öncelikle sakin ol ve o klavyeyi elinden yavaşça yere bırak, sonra kendine güzel bir kahve yap ve tercih ettiğin bir müzik eşliğinde güzelce yudumla.
Bol acılı, atarlı ve giderli, vıcık vıcık mahalle ağzıyla yazılmış ve hatta sonunda cila niyetine ekstra bonus mahiyetindeki beddualı ilk mesajın gayet rahat anlaşılabilecek bir mesaj olmuştu aslında. Anlayamadığımızı nereden anladığını anlayamadım ben. Senin için anlaşılması biraz zor bir cümle olabilir ama lütfen biraz gayret göster anlamaya.
Mesele şu ki mevcut durum hakkında görüş belirtmen gerekirken, durumdan kendine vazife çıkarıp ters bir reaksiyon göstererek hunharca saldırıya geçtin. Hak hukuk kural derken, bizi biz yapan önemli bir unsurun tarafınızdan yeterince irdelenmeyip üstünkörü es geçilmesi ve üzerine ikinci bir mesaj ile demagoji yapmanızdaki heves ise anlaşılabilir gibi değil. Üslup sert olmalı tabi ki çünkü zaten amacı da bu kendi adıma söylersem. Siz yine hakkımda kötü düşünün, çok sert eleştirilerde bulunduğumu söyleyin ya da beddua etmeye de devam edin. Hatta ''gerçek hayatta içinde bulunduğum ortama karşı nasıl pasifize edilip, buraya gelince aslan kesildiğimi'' de iddia ettiniz, sağlık olsun. Beni tanısanız yüzünüzün nasıl kızaracağını hiç düşünmeden hemde. Ölçüyü baştan siz kaçırdınız, mesnetsiz iddialarla da devam ettirmekte ısrarcısınız. O yüzden şimdi bunu söylemeyin lütfen.
Konu sahibesi herşeyden önce böyle bir tercih ile kendine karşı saygısızlık yaptığını bilmelidir. O yüzden bir an önce toparlanıp aklıselim düşünmeye başlaması her şeyden önce kendisi için ivedi bir gerekliliktir. Bu yönde görüş belirtmek ahlak bekçiliği yapmak olmadığı gibi, konuyu basite indirgeyip yumuşak hareket etmek te, zaten kafası karışmış durumda olan arkadaşımızı iyice uyuşturarak, içinde bulunduğu hoş olmayan durumdan çıkması için yol göstermeyecektir. Gerçekler bazen canımızı acıtır ve nefsimize boyun eğerek uzak durmak isteriz ondan, bu hepimizin çeşitli şekillerde yaşadığı bir şeydir aslında.
Bir söz vardır hatırlarsanız ; Dost Acı Söyler. Böyle düşünün lütfen, mesele bizim egolarımız değil.
Gerçekten terbiyesiz bir insansın sen. Sana cevap dahi vermiyorum. Evet aç biraz kitap oku kendini geliştir de uzun bir yazı okurken bağlantıları kaçırma neyin neden söylendiğinin alakasını kurabil. Yazık o yaşa kadar nasıl geldin seniddia ediyorum anlamayacakgene" kınıdığını yışımıdın ılmızsın cınım" minvalinde konudan uzak saçma sapan uzun uzuuun saçmalayacak
konu açılmış konu sahibi 2 mesaj yazmış ortadan toz. ya yorumları kaldıramadı ya da buram buram fake. resmen sosyal deney yapmış.
Ben herşeyden çok o masum küçük kızına üzülüyorum şuanda yazık o çocuğun yerine koy kendini biraz belkide onun gözü önünde konuşuyorsun görüşüyosun hiç mi o vicdan denen şey yok babasındam başkasıyla görüyor yazık size madem sevmiyodun neden doğurdun kardeşim bir de kız çocuğu yaaaMerhaba derdimi kimseyle paylasamiyorum oyuzden burada yazmak istedim biliyorum yaptigim yalnis bisey ama icinde cikamiyorum duygularima hakim olamiyorum..
14 yil once birini cok sevmistim ilk goruste asik oldugum ilk erkek di, 2 bucuk yillik bi iliskiden sonra ayrildik, ama bn onu deli gibi herseyden cok sevmeye devam adiyordum ondan vazgecemiyordum. onu unutabilmek icin baskasiyla cikmaya basladim ve 6 ayin icinde ic sevmedigim biriyle evlendim.. artik evleneli 8 yil ve 1 kizim var ama ben esimi hic sevemedim ama o beni cok seviyor ve onun icinde onu birakamiyorum.. gecen yil mayis ayinda eski sevgilimi gordum daha sonra beni aradi ve biraz bi konustuk ozaman yeniden anlamistmki ben onu unutamiyorum her 14 yildir her aksam yatagima yattigimda onu dusunerek uyuyorum, aklima her geldiginde agliyorum bogazima bir dugum dugumleniyor nefes alamiyorum.. ve daha sonra 2-3 defa gorustuk, daha sonra ara ara telefonda konusmaya devam ettik cunku Almaniya da calisiyordu ve 2 gun once gene geldi biz gene gorustuk neyapacagimi bilmiyorum ondan vazgecemiyorum sanki dunya onun yanindayken bana daha guzel oda bende vazgecemiyorum. Esimede bunu yapmak istemiyorum vijdan azabi cekiyorum oda bensiz yapamaz die birakamiyorum, bu cikmazin icinden cikamiyorum bana yardimci olabilirmisiniz kizlar, psiholojik yardim almayi dusunuyorum artik..
Burada da o sosyal deney yaptığını iddia eden sayın arkadaşlar bir gelse, üniversitelerinin adlarını, hocalarının adlarını bana bir verse. Böyle deney mi yapılır, data mı toplanır? Etik kurallardan, araştırma yöntemleri bilgisinden yoksun. Hadi topladın, hocana bunu nasıl sunuyorsun? Ben inanmıyorum, ya dalgasına açılıyor ya keyfine ya da sırf meraktan. Geçenlerde Uludağ Üni. Sosyoloji Bölümü'nden öğrenciler kendilerince araştırma yaptıklarını iddia etti, hocalarının adını mesaj atmalarını istedim, hiç cevap gelmedi. Net yalan, tepki çekmemek için.
2 erkek 1 kadin olmus yaptigin sey cok ama cok ysnlis vicdanin varsa ayrilda esini kurtar.Merhaba derdimi kimseyle paylasamiyorum oyuzden burada yazmak istedim biliyorum yaptigim yalnis bisey ama icinde cikamiyorum duygularima hakim olamiyorum..
Bu cevap vermemiş halin yaniGerçekten terbiyesiz bir insansın sen. Sana cevap dahi vermiyorum. Evet aç biraz kitap oku kendini geliştir de uzun bir yazı okurken bağlantıları kaçırma neyin neden söylendiğinin alakasını kurabil. Yazık o yaşa kadar nasıl geldin sen
Pardon ama sizde bu kadar evlilik heveslisi olup it kopuğa, saygı nedir sınır nedir bilmeyen çapsız adamlara size bu soruları sorma cüreti vermeyin.+1
Mağdurum da mağdurum. Bu nasil bir zihniyet. Evlilik sorumluluk degil midir, ask sevgi bitebilir ama saygi bitmemeli. Bu zamanda sevip sahip cikan kac tane erkek var acaba ?
Daha ilk bulusmada maasi soranlar, niye bosandin diye didikleyenler, kadin olsun nefes alsin bu saatten sonra sicak corbam olsun önümde etli yemek yapmayacaksan evlenmem diyen boşanmis erkekler, yatakodasindaki iliskiniz kac sn suruyordu diye sorgu lambasini kafamdan cekmeyen erkekler...mideme kramplar giriyor.
Yorum yapanlar bu kadini harcamiyor, o zaten kendisini imha ediyor. Kişiliği eriyor. Duygusal tatminsizlik var eger ki sevdigi erkekle evlenseydi mutlulugun garantisi var miydi ? O zaman da belki baska birini dusunecekti zihninde ?
Hirs...bir yerlerde daha iyisi var mi acaba dusuncesi ya da maymun istahlilik.
Öncelikle elim ayağıma falan dolaşmamıştı sizin gibi 24 saat buralarda vakTimi harcamadığım ve gece nin 2sinde mesajları görüp yazdığım için 2 kere alıntılamışım. Çok önemli gerçekten =) Anlaşılmadığını neden düşündüğümü de yazmıştım aslında. Bu kişiye destek olduğumu savunduğumu düşünmüş bazı arkadaşlar onlar için cümle halinde geçtim tekrar.
Mahalle ağzı ve vıcık vıcık tabirini sana iade ediyorum. Bence bu tanıma sen daha çok uyuyorsun. Sizi tanısam yüzüm kızaracak mış vay canına bu nasıl bir şuursuzluk ? Siz kimsiniz kendinizi tanıtır mısınız üstün bizde olmayan özelliklere sahip bir insan mısınız ? Doğa ustu bir varlık mısınız yoksa=) Neye istinaden öyle bir cümle yazdınız bunu gerçekten merak ettim.
Genelleme yaparak onlarca mesaja karşılık ilk mesajımı yazmıştım. Burada gordugum yüzlerce hikayeyi baz alarak yani. Sen kendi hayatında pasivize edilmiyor olabilirsin senin kocan veya hayatındaki insan seni hiç aldatmamış olabilir harika bir ilişkin vs çok karakterli.. Veya ilişkilerinde Baskın bir insan da olabilirsin. Ama genel olarak kadınların yaşadığı ve kabullendiği sesini çıkaramadığı benim bahsettiğim durum maalesef gerçek. Yani mesnetsiz bir iddia yok ortada. Ve şu da bir gerçek insanlar kendi yaşadıkları hayatta sıkışmalar yaşayabilir. İnsanlar vardır çok kotu bir hayat yaşayıp veya çeşitli şeylerden mutsuz olup bu mutsuzluklarını bilinçli veya bilinçsiz dışarıdan birinin üzerinden gidermeye çalışabilirler. Bunu çevrenizde görüyor olmalısınız. Konu sahibine de gelince zaten herşey ortada eminim ki kendisi de farkında. bir an önce herşeyi kontrol altına alıp düzgün bir hayat yaşamaya başlaması onun için ve çocuğu için iyi olacaktır.
Pardon ama sizde bu kadar evlilik heveslisi olup it kopuğa, saygı nedir sınır nedir bilmeyen çapsız adamlara size bu soruları sorma cüreti vermeyin.