evliyim ama baskasini seviyorum

Allah eşinize yardim etsin seytanin vesveriniden kurtulup tövbe edip o adamida hayatinizdan cikarin yoksa esinizden ayrilin ona bunu yapmaya hakiniz yok

Seni pek masum göremedim sen önce dön yaptığın yanlıştan arkadaşım. Yazık günah eşine çocuğuna elini vicdanına koy. üzülüyorum böyle konulara..

Ah hep böyle olur zaten eşini deli gibi sevsen seni sevmez, sevmezsen seni sever. Hayat böyle bu döngü böyle gidiyor. Karşılıklı olan yok mu? Var ama çok az.

Öncelikle elim ayağıma falan dolaşmamıştı sizin gibi 24 saat buralarda vakTimi harcamadığım ve gece nin 2sinde mesajları görüp yazdığım için 2 kere alıntılamışım. Çok önemli gerçekten =) Anlaşılmadığını neden düşündüğümü de yazmıştım aslında. Bu kişiye destek olduğumu savunduğumu düşünmüş bazı arkadaşlar onlar için cümle halinde geçtim tekrar.
Mahalle ağzı ve vıcık vıcık tabirini sana iade ediyorum. Bence bu tanıma sen daha çok uyuyorsun. Sizi tanısam yüzüm kızaracak mış vay canına bu nasıl bir şuursuzluk ? Siz kimsiniz kendinizi tanıtır mısınız üstün bizde olmayan özelliklere sahip bir insan mısınız ? Doğa ustu bir varlık mısınız yoksa=) Neye istinaden öyle bir cümle yazdınız bunu gerçekten merak ettim.
Genelleme yaparak onlarca mesaja karşılık ilk mesajımı yazmıştım. Burada gordugum yüzlerce hikayeyi baz alarak yani. Sen kendi hayatında pasivize edilmiyor olabilirsin senin kocan veya hayatındaki insan seni hiç aldatmamış olabilir harika bir ilişkin vs çok karakterli.. Veya ilişkilerinde Baskın bir insan da olabilirsin. Ama genel olarak kadınların yaşadığı ve kabullendiği sesini çıkaramadığı benim bahsettiğim durum maalesef gerçek. Yani mesnetsiz bir iddia yok ortada. Ve şu da bir gerçek insanlar kendi yaşadıkları hayatta sıkışmalar yaşayabilir. İnsanlar vardır çok kotu bir hayat yaşayıp veya çeşitli şeylerden mutsuz olup bu mutsuzluklarını bilinçli veya bilinçsiz dışarıdan birinin üzerinden gidermeye çalışabilirler. Bunu çevrenizde görüyor olmalısınız. Konu sahibine de gelince zaten herşey ortada eminim ki kendisi de farkında. bir an önce herşeyi kontrol altına alıp düzgün bir hayat yaşamaya başlaması onun için ve çocuğu için iyi olacaktır.

iddia ediyorum anlamayacakgene" kınıdığını yışımıdın ılmızsın cınım" minvalinde konudan uzak saçma sapan uzun uzuuun saçmalayacak
Gerçekten terbiyesiz bir insansın sen. Sana cevap dahi vermiyorum. Evet aç biraz kitap oku kendini geliştir de uzun bir yazı okurken bağlantıları kaçırma neyin neden söylendiğinin alakasını kurabil. Yazık o yaşa kadar nasıl geldin sen

konu açılmış konu sahibi 2 mesaj yazmış ortadan toz. ya yorumları kaldıramadı ya da buram buram fake. resmen sosyal deney yapmış.

Burada da o sosyal deney yaptığını iddia eden sayın arkadaşlar bir gelse, üniversitelerinin adlarını, hocalarının adlarını bana bir verse. Böyle deney mi yapılır, data mı toplanır? Etik kurallardan, araştırma yöntemleri bilgisinden yoksun. Hadi topladın, hocana bunu nasıl sunuyorsun? Ben inanmıyorum, ya dalgasına açılıyor ya keyfine ya da sırf meraktan. Geçenlerde Uludağ Üni. Sosyoloji Bölümü'nden öğrenciler kendilerince araştırma yaptıklarını iddia etti, hocalarının adını mesaj atmalarını istedim, hiç cevap gelmedi. Net yalan, tepki çekmemek için.

Ben herşeyden çok o masum küçük kızına üzülüyorum şuanda yazık o çocuğun yerine koy kendini biraz belkide onun gözü önünde konuşuyorsun görüşüyosun hiç mi o vicdan denen şey yok babasındam başkasıyla görüyor yazık size madem sevmiyodun neden doğurdun kardeşim bir de kız çocuğu yaaa

Işte bu yüzden böyle konulara bu kadar prim verilmese keşke ama nerde..

2 erkek 1 kadin olmus yaptigin sey cok ama cok ysnlis vicdanin varsa ayrilda esini kurtar.

Bu cevap vermemiş halin yani
Gelişim,eğitim,terbiye önemli tabi
Keşke sende biraz alabilseydin

Eşinizden bosanın, ne dememizi bekliyorsunuz ikisinide idare edin mi?
Neden iyi adamlar böyle kadınlara düşer!

Pardon ama sizde bu kadar evlilik heveslisi olup it kopuğa, saygı nedir sınır nedir bilmeyen çapsız adamlara size bu soruları sorma cüreti vermeyin.

Gereksiz saldırıların devam ediyor nedense. Buna hiç gerek yok çünkü seninde göreceğin üzere konu sahibi yazmıyor artık, boş yere yırtınıp kendini üzüyorsun..........

Oldukça uzun bir yazı yazmıştım devamında sırf seni bazı konularda aydınlatabilmek adına fakat sonradan bunun gereksiz olduğunu ve o yazıma karşılık ta cevap geleceğini düşündüğümden sildim. Benimle ilgili merakın çok ilgi çekici olmakla birlikte gayet doğal olarak sosyal yaşam tarzımı ve aile yapımı burada anlatacak değilim, kaldı ki buna gerek te yok. Kafanı kaldır ve etrafına bak, o imrenerek baktığın kadınlardan birisi belki de ben olabilirim. Evet anlıyorum için içini yiyor bu konuda, üstümü başımı parçalamayı da düşünüyorsun bazen ama ne diyebilirim ki sana.

Mülayim bir insanımdır ben, sakin bir ruh hali yani. Bazen heyheylerim gelir elbette ama bu baskın karakteri göstermez. Eşime karşı üstünlük mücadelesine hiç bir zaman girmedim çünkü buna gerek yok. Evlilikte şartlar eşittir, ikimizde bunu idrak etmiş insanlarız neticede. ''Şuursuz'' derken neyi kastettiğin çok anlaşılabilir olmamakla birlikte, kadının yaradılış itibarıyla elindeki hikmet ve kudreti olması gerektiği şekilde idrak ettiğimi düşünürüm. Konularda sürekli bahsettiğiniz şekilde ''trip'' atarak üstünlük sağlayabileceğinizi mi düşünüyorsunuz mesela ? Küçük hesaplar peşinde koşup evliliklerinizi sidik yarışına çevirmenin manası yok. Bu şekilde mutlu olamazsın haliyle ve başlarsın etrafında gördüğün insanlara saldırmaya. Herkes hayatını yaşamaya devam ediyor ve sen boş yere içten içe kendini yiyorsun çünkü umursanmıyorsun.

Bitirelim istersen artık, çünkü uzatmaya gerçekten gerek yok. Kendine vakit ayır, duş al mesela. Arkasından bir kahve ve bu esnada gecenin ilerleyen saatlerinde de eşinle birlikte güzelce nasıl vakit geçirip rahatlarsın onun hayalini kur. Ben yapacağım mesela biraz sonra. Ne sinir kalır ne stres o zaman.

Pardon ama sizde bu kadar evlilik heveslisi olup it kopuğa, saygı nedir sınır nedir bilmeyen çapsız adamlara size bu soruları sorma cüreti vermeyin.

Evlilik heveslisi degilim . Evlilik heveslisi olmak kotu bir sey de degil. Evlilik guzel bir sey duzgun biriyle yapildiginda. Erkekler kavun degil ki koklayip oyle alasiniz. Ayni evde yasamadiginiz surece imkani yok taniyamiyorsunuz.

Her önüme gelen ile gorusmuyorum ki. .Bir tanesi buyuk bir firmada muhasebe sorumlusu, bir digeri satinalma sorumlusu, hoş işçi de olabilir insan olsun . Hicbiri egitimsiz kisiler degil.

Yorumunuz cok kirici. Ama siz zaten sanal ortamin verdigi rahatlikla bunu umursamiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…