- Konu Sahibi mumisigi10
-
- #281
Vah vahKesinlikle katılıyorum. Kadını linç etmişler. Hakaretinde dozu var. Çok çirkin yazılanların çoğu. Yol göstermeye çalışanlara da saygı duymak bir yana hakaret edilmiş. Beğenmedin koymalar.... Saygı duymayi bilmeyenler saygı duymayi öğrensin. Kimse kimsenin ahlak bekçisi değil. Ne bu ??? İnsanları hakaretlerle sindireceklerini kimse sanmasın. Kadın yardım istemiş linç etmişler.
Evli bi erkekle neden birlikte oluyorsunuz.. Karısı var ondan ayrılıp sizi mi alsın. . Dünya bekar erkeklerle dolu..yapmayın Allah askına..kendinizi rezil etmişsiniz bu kadar bi erkegin oyuncağı olmayın...Benimle beraberken esiyle birlikte olmadi. Zaten kadin hamileymis. Bebek icin ben de cok uzuldum 1 ay evde agladim ama sonucta pesimden kosan oydu. Beni kandiran oydu. Bilseydim asla yapmazdim
Kandırılmak nasıl oluyo onu anlamadım..Bu adam evli...Siz bilerek ilişkiniz olmuş..saklı bişey yok hersey aleni...Evliliginin mutsuzluguna beni cok inandirdi. Ben de bosluktaydim sanirim nisanlimdan ayrilmistim. Kandim. Bebek icin cok uzuldum ama kadin icin baslarda ki kadar uzgun degilim. Bassagligi mesajima karsilik olarak bana cok agir konustu. Hep beni sucladi. Ona benim ayarttigimi soylemis. Isyerinden gitmesi gereken ben degildim. Kandirildim sonucta.
Evliliginin mutsuzluguna beni cok inandirdi. Ben de bosluktaydim sanirim nisanlimdan ayrilmistim. Kandim. Bebek icin cok uzuldum ama kadin icin baslarda ki kadar uzgun degilim. Bassagligi mesajima karsilik olarak bana cok agir konustu. Hep beni sucladi. Ona benim ayarttigimi soylemis. Isyerinden gitmesi gereken ben degildim. Kandirildim sonucta.
Bu durumu normallestirmeyin siz evli bi adamla birlikte oldunuz zavallı eşi sizin yüzünüzden bebeğini kaybetti...Olan bu...Benim babam yok ve annem temizliklere giderek bizi okuttu. O donemde anneme ve kardeslerime ben bakiyordum. Issiz kalmak bizi cok zorladi. Kadin annemi arayip otelleri soyledi. Annem hastalandi. Zor toparladim evdeki durumlari. Ben de zor gunler gecirdim ama gonlum kaydi ne yapayim? Ben dogruyu yaptim demiyorum ama kalbimde istiyor. Akil danismak istedim ama onyargiyla hakarete ugradim.
Vicdansızsınız. İnşallah yaşattığınızı yaşarsınız. Bebek olayı hariç hepsi başınıza gelsin. Bir bebeğin ölümüne sebep olmuşsunuz. Barışayım mı diyorsunuz. Barışın ikinizde iğrençsiniz.Yillardir takip ettigim siteye uye olup yazmak bugune kismetmis. Bir konu da akliniza ihtiyacim var. Buyuk bir cikmazda kaldim akil tutulmasindayim. Hikaye soyle,
Nisanlimdan yeni ayrildigim bir donemde is yerinde biri benimle ilgilenmeye basladi. 7 yillik evliydi ustelik esi ayni firmanin farkli binasinda calisiyordu. Surekli evliliginin kotu gittigini, bosanacaklarini her ortamda soyleyip duruyordu. Ustelik kendi anne ve babasinin oni bu evlilige zorladigini, ilgisiz insanlar olduklarini anlatiyordu. O kadar ilgilendi ki, o kadar vicdanima oynuyordu ki ikna oldum sonunda. Surekli hediyeler aliyordu bana. Is yerimiz esiyle ortak oldugu icin ve rahat gorusemedigimiz icin sonunda otellerde ve gunluk kiralik dairelerde birlikte olmaya basladik. Iliskimizin 1. Ayini doldururken esinin 4 aylik hamile oldugunu ogrendim. Sordugumda esinin cok istedigini,ailesinin baski yaptigini onun sevgisinin olmadigini hatta 1 sene once de isyerinde ki evli bir bayanla iliskisi oldugunu, psikolojisinin bozuldugunu ve tadavi oldugunu anlatti. Esini bosayacagini, beninle evlenecegini soyledi. Hatta arabasini falan yeniledi bize yatirim yaptigini soyleyerek. yakisikliydi, maddi durumu iyiydi ve kadin ruhundan anliyordu. Ramazan ayi oldugu icin esi de bulusmalarimizdan suphelenmiyordu. Mesaide oldugunu biliyordu. Ama 2. Ayimiz bittiginde esi yazismalarimizi yakaladi. Sozlesip sadece yazistik savunmasi yaptik ama kadin bana is yerinden bir bahaneyle istifa etmemi yoksa yazismalari firmayla paylasip beni gondertecegini ama bunu sicilimi bozmak istemedigi ve sirkette dedikodunun yayilmasini istemedigi tehdiyiyle baski kurdu. Sonunda aradim ve aslinda evliliginde sorun olmadigini, severek evlendiklerini, cocuk olmasi icin adamin cok ugrastigini ve aslinda bana hep yalan soyledigini anladim. Kadinin sesinde bile huzur vardi. Sonunda istifa etmek zorunda kaldim is yerinden. Ilk birkac gun evden atildigi halde evden ayrildim kurtuldum diyerek pesimden kostu ama sonra esimi seviyorum dedi ve engelledim. 2 hafta sonra esi hem eski kadini hem de otelleri ogrendi ve stresten 6 aylikken erken dogum yapti. 1 ay kuvez surecinden sonra bebekleri vefat etti. Ama yine de ona aldanip bosanmadi. Duyduguma gore o gucu bulamamis. Ama 1 sene sonra adami parali kadinla basmis. Ve ayriliyorlar. Benim ekmek parama sebep olmasina ragmen ve beni suclamasina ragmen uzuldum. Ama adam bana bir sekilde yazdi. Sebep sen olmasan da ondan ayrilacagimi soylemistim sevmedigimi soylemistim. Seni unutamadim diye. Bu durumda dogru soyluyor olabilir mi? 1 senedir beni aramadi, esi mutlu resimlerini paylasti durdu. Kadin sevilen biri. Ortak atkadaslar duzgun oldugunu, mutlu evlilikleri oldugunu soyler dururdu. Ama aldatti. Sevse aldatmazdi dimi? Ama esi dava acmadan beni aramadi ve o zamanda esini birakmadi. Ben en baslarda ofkelensem de cok guzel zamanlar gecirdim aslinda. Bir sekilde bir yanim unutamadi ve onunla olma fikri beni heycanlandiriyor. Bu durumda sans vermeli miyim? Bana bir akil verin.
Bu mesajıma herkes tepki göstermiş ve kızgın begenmedimler havada uçuşmuş. Arkadaşlar kimse kusura bakmasın kişisel olarak hiçbir zaman başkasına ilk taşı atacak.kadar günahsız hissetmedim kendimi ve asla başkalarının hataları üzerinden ruhsal mastürbasyon yapmam. Herkes ahlak bekcisi kesilip konu sahibini linç etmiş. Bu yorumumdan önce aynı konuya 2 yorum daha yaptım ve mevzunun yanlış olduğunu belirttim. Bunun yanında olaylara çok yönlü bakılması gerektiğini düşünüyorum. Aptalca gelebilir ancak konu sahibi mantıklı düşünme yetisini kaybetmis. Zor bir zamaninda bu durumundan fayda saglayan karakteri zayıf bir adam var. Bu kadın da bu adama kapılmış. Bize bir sey danistiysa biz ona insan gibi yaptığının yanlış olduğunu eğrisini dogrusunu anlatmaliyiz. Ama resmen ohhh nasil laf soktumm ohhh nasil rahatladimm ohhh nasil hakaret ettim lerle doluşmuş ve evet ben buna başkalarının zaafiyeti üzerinden ruhsal mastürbasyon diyorum. Bu yapılıyor. Rahatlayacaksaniz yapin. Ancak her insanin olaylara radikal bakmak zorunda olmadığını her insanin baskalarini yerin dibine sokmak için firsat kollamadigini da kabul edin. Ayrica kimin başına ne gelecegini kimse bilemez. Ya insanlara saygi cercevesinde yol gösterin ya da gostermeye calisanlara saygi duyun
Nesine yardım edelim karısı hamile olan adamın altına girmiş bebeğin günahına girmiş hadi adam şerefsiz bu kadında hiç mi ahlak yok, bu toplum aldatmayı aşk sanarak empatı kurmaya çalışmaktan çöküyor, seninde başına gelebilirdi ayrıca herşeye saygı duyan biri karaktersizdir bu kadına mı saygı duymalıyızKesinlikle katılıyorum. Kadını linç etmişler. Hakaretinde dozu var. Çok çirkin yazılanların çoğu. Yol göstermeye çalışanlara da saygı duymak bir yana hakaret edilmiş. Beğenmedin koymalar.... Saygı duymayi bilmeyenler saygı duymayi öğrensin. Kimse kimsenin ahlak bekçisi değil. Ne bu ??? İnsanları hakaretlerle sindireceklerini kimse sanmasın. Kadın yardım istemiş linç etmişler.
Benim ekmek parama sebep olmasına rağmen mi dedin sen?Yillardir takip ettigim siteye uye olup yazmak bugune kismetmis. Bir konu da akliniza ihtiyacim var. Buyuk bir cikmazda kaldim akil tutulmasindayim. Hikaye soyle,
Nisanlimdan yeni ayrildigim bir donemde is yerinde biri benimle ilgilenmeye basladi. 7 yillik evliydi ustelik esi ayni firmanin farkli binasinda calisiyordu. Surekli evliliginin kotu gittigini, bosanacaklarini her ortamda soyleyip duruyordu. Ustelik kendi anne ve babasinin oni bu evlilige zorladigini, ilgisiz insanlar olduklarini anlatiyordu. O kadar ilgilendi ki, o kadar vicdanima oynuyordu ki ikna oldum sonunda. Surekli hediyeler aliyordu bana. Is yerimiz esiyle ortak oldugu icin ve rahat gorusemedigimiz icin sonunda otellerde ve gunluk kiralik dairelerde birlikte olmaya basladik. Iliskimizin 1. Ayini doldururken esinin 4 aylik hamile oldugunu ogrendim. Sordugumda esinin cok istedigini,ailesinin baski yaptigini onun sevgisinin olmadigini hatta 1 sene once de isyerinde ki evli bir bayanla iliskisi oldugunu, psikolojisinin bozuldugunu ve tadavi oldugunu anlatti. Esini bosayacagini, beninle evlenecegini soyledi. Hatta arabasini falan yeniledi bize yatirim yaptigini soyleyerek. yakisikliydi, maddi durumu iyiydi ve kadin ruhundan anliyordu. Ramazan ayi oldugu icin esi de bulusmalarimizdan suphelenmiyordu. Mesaide oldugunu biliyordu. Ama 2. Ayimiz bittiginde esi yazismalarimizi yakaladi. Sozlesip sadece yazistik savunmasi yaptik ama kadin bana is yerinden bir bahaneyle istifa etmemi yoksa yazismalari firmayla paylasip beni gondertecegini ama bunu sicilimi bozmak istemedigi ve sirkette dedikodunun yayilmasini istemedigi tehdiyiyle baski kurdu. Sonunda aradim ve aslinda evliliginde sorun olmadigini, severek evlendiklerini, cocuk olmasi icin adamin cok ugrastigini ve aslinda bana hep yalan soyledigini anladim. Kadinin sesinde bile huzur vardi. Sonunda istifa etmek zorunda kaldim is yerinden. Ilk birkac gun evden atildigi halde evden ayrildim kurtuldum diyerek pesimden kostu ama sonra esimi seviyorum dedi ve engelledim. 2 hafta sonra esi hem eski kadini hem de otelleri ogrendi ve stresten 6 aylikken erken dogum yapti. 1 ay kuvez surecinden sonra bebekleri vefat etti. Ama yine de ona aldanip bosanmadi. Duyduguma gore o gucu bulamamis. Ama 1 sene sonra adami parali kadinla basmis. Ve ayriliyorlar. Benim ekmek parama sebep olmasina ragmen ve beni suclamasina ragmen uzuldum. Ama adam bana bir sekilde yazdi. Sebep sen olmasan da ondan ayrilacagimi soylemistim sevmedigimi soylemistim. Seni unutamadim diye. Bu durumda dogru soyluyor olabilir mi? 1 senedir beni aramadi, esi mutlu resimlerini paylasti durdu. Kadin sevilen biri. Ortak atkadaslar duzgun oldugunu, mutlu evlilikleri oldugunu soyler dururdu. Ama aldatti. Sevse aldatmazdi dimi? Ama esi dava acmadan beni aramadi ve o zamanda esini birakmadi. Ben en baslarda ofkelensem de cok guzel zamanlar gecirdim aslinda. Bir sekilde bir yanim unutamadi ve onunla olma fikri beni heycanlandiriyor. Bu durumda sans vermeli miyim? Bana bir akil verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?