- 18 Temmuz 2020
- 179
- 180
- 35
3.gün mu :) benimkinin pek ellesmeye calistigini gormedim ömrümde. Yada çok az. Hep ben istedim ve hep benden kaçtıPardon demesi üzücüymüş.
Benimki üçüncü gün olunca gece elleşmeye yaslamaya başlıyorUyanıp ben sevişmeye döndürmezsem geri uyuyor, birkaç saat sonra yine
Aynı yatakta 10 gün ben dayanamam aslaDöner döner uyuyamam. Sapıklık yapıp elleşirim ondan adım gelmezse
Beni 4. 5. günden itibaren sinir basmaya başlıyor açıkçası3.gün mu :) benimkinin pek ellesmeye calistigini gormedim ömrümde. Yada çok az. Hep ben istedim ve hep benden kaçtı
Beni 4. 5. günden itibaren sinir basmaya başlıyor açıkçasıSaçma sapan tripler, boş kavgalar. Çocuk nefes alsa batıyor yani. Onu bildiği için çok uzatmamaya çalışıyordur belki
İleride hamilelik lohusalık kabus gibi olacak bu gidişle bizdeKendimi gördüm sanki
İleride hamilelik lohusalık kabus gibi olacak bu gidişle bizdeHele riskli hamilelik olursa falan
Kusura bakmayın araya kaynamış gibi oldum ama7 ay aradan sonra geçen hafta görüştükGüzeldi gerçekten ara verip geri dönünce canımız yandı ama Eylül ekim gibi tekrar görüşme planı yapıyoruz Virüs olmasaydı nisan gibi kavuşacaktık, onun yerine 3 ay daha beklemiş olduk.
Şu mesafe işleri bir an önce bitse de temelli kavuşsak
Asıl biz konunuzu ele geçirmiş oldukKusura bakmayın araya kaynamış gibi oldum ama7 aylık mesafe bizim durumumuza benzeyince yazmak istedim.. Nasıl hallettiniz ya bizim 5 ay oldu eminim zor gecmistir sizin de. Kavuşmanıza çok sevindim darısı başımıza
Beni 4. 5. günden itibaren sinir basmaya başlıyor açıkçasıSaçma sapan tripler, boş kavgalar. Çocuk nefes alsa batıyor yani. Onu bildiği için çok uzatmamaya çalışıyordur belki
Sizcinselliği tabu olarak görenlerden değilim bekaret benim için hayat memat meselesi değil. çevremdekiler de benim gibi düşünen insanlardır. ailem aynı şekilde.
demek ki karşınıza o güveni veren biri çıkmamış üzgünüm sizin adınıza
ayrıca ben farklı bir soru sordum. ilişkimizi etkileyip etkilemeyeceğini. “artık bakire değilim beni kim alır ühühüüh” demedim.
Sizin aslında böyle şeyleri takmamaniz gerekiyo sal gitsin gitti yere kadar neden daha olumlu dusunmuyosnuz ki olmusuzluklar nerden aklınıza geliyo içinize sinmeyen bişey mi varcinselliği tabu olarak görenlerden değilim bekaret benim için hayat memat meselesi değil. çevremdekiler de benim gibi düşünen insanlardır. ailem aynı şekilde.
demek ki karşınıza o güveni veren biri çıkmamış üzgünüm sizin adınıza
ayrıca ben farklı bir soru sordum. ilişkimizi etkileyip etkilemeyeceğini. “artık bakire değilim beni kim alır ühühüüh” demedim.
Hayır yok. Bunu tecrübe edenlerin fikrini merak ettim sadece.Siz
Sizin aslında böyle şeyleri takmamaniz gerekiyo sal gitsin gitti yere kadar neden daha olumlu dusunmuyosnuz ki olmusuzluklar nerden aklınıza geliyo içinize sinmeyen bişey mi var
22 yaşındayım. 1 yıldır çok güzel giden bir ilişkim var. okulum bittikten sonra evliliği düşünüyoruz. ilk kez onunla birlikte oldum. evlilikten önce bunları yaşamamız sorun oluşturur mu ? onu çok seviyorum beni sevdiğine de inancım tam. sonsuz güveniyorum. sadece alışkanlığa dönüşmesinden zamanla ilk günkü heyecanı kaybetmekten korkuyorum. ne dersiniz problem çıkarır mı ?
Bence sizin seviyeniz magma da siz evlenince bekaretiniz verdiniz madalya mi takildi bende evlenmeden esimle birlikte oldum ama 1 gram degismedi hala deli divane asik idi ayrıca bekaret sizin icin bir anlam taşıyo olabilir herkes icin taşıyacak diye birsey yokBu güven degil benim için saygıdır. Üzgünüm adınıza bu saygıyı tamamen kaybetmişsiniz yazık, ailenizinde baya genismis. Seni zaten kimse almaz kimse salak değil zaten. Bu çocuk seni bırakırsa o zaman görürüm senin için bekaretlik onemli mi degil mi diye başkasını ararkenama bak son dediğin cümle doğru otur kendine de ki artik bakire degilim beni kim alır de sizi Allah'a havale ediyorum ben evliyim çok şükür neyi ne zaman yapmam gerektiğini biliyorum, seviyeniz çok aşağıda ondan inmicem
bu öfkelerin altında hangi doyurulmamış duygular var gerçekten bir araştırma konusu olmalı.
ne kadar kötü kalpli ve iğrenc bir insansınızBu güven degil benim için saygıdır. Üzgünüm adınıza bu saygıyı tamamen kaybetmişsiniz yazık, ailenizinde baya genismis. Seni zaten kimse almaz kimse salak değil zaten. Bu çocuk seni bırakırsa o zaman görürüm senin için bekaretlik onemli mi degil mi diye başkasını ararkenama bak son dediğin cümle doğru otur kendine de ki artik bakire degilim beni kim alır de sizi Allah'a havale ediyorum ben evliyim çok şükür neyi ne zaman yapmam gerektiğini biliyorum, seviyeniz çok aşağıda ondan inmicem
Erkekler evli gibi cinsellik yaşadığı birine bir yıl sonra aynı heyecanla evlilik hazırlıkları yapacağını pek sanmıyorum. Onu heycanlandiracak şey zaten cinsellik, oda sürekli yaşadığı birsey belki maddi manevi bazı durumlarda sıkıntı yaşayabilirsin.22 yaşındayım. 1 yıldır çok güzel giden bir ilişkim var. okulum bittikten sonra evliliği düşünüyoruz. ilk kez onunla birlikte oldum. evlilikten önce bunları yaşamamız sorun oluşturur mu ? onu çok seviyorum beni sevdiğine de inancım tam. sonsuz güveniyorum. sadece alışkanlığa dönüşmesinden zamanla ilk günkü heyecanı kaybetmekten korkuyorum. ne dersiniz problem çıkarır mı ?
evli gibi yaşamıyoruz. en yakın aralığı bir aydı diyebilirimErkekler evli gibi cinsellik yaşadığı birine bir yıl sonra aynı heyecanla evlilik hazırlıkları yapacağını pek sanmıyorum. Onu heycanlandiracak şey zaten cinsellik, oda sürekli yaşadığı birsey belki maddi manevi bazı durumlarda sıkıntı yaşayabilirsin.