Evlilikten beklentim bu değildi

Benim yerimde olsanız ne yapardınız?

• Ayrılırdım

OY: 28 17,9%
  • Sabrederdim

OY: 20 12,8%
  • Bilmiyorum kafam çok karışık

OY: 10 6,4%
  • Sadece ZAMAN

OY: 98 62,8%

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .
Aynı evde yaşasaydınız çekilmezdi ama eviniz ayrıymış. Yani bir şans verilebilir :)
Çok telaşlı gördüm seni. İlk zamanlar böyle oluyor galiba, her tartışmada bir panik bir telaş.
Daha çok yeni evlisiniz, sınırlarınızı yeni çiziyorsunuz, anlaşmazlıklar olabilir. Zamanla birbirinizi daha iyi tanıyıp anlarsınız.
Sorun maddiyat gibi görünse de özünde kayınvalide sorunu. Hangi geline sorsan başlangıçta kv ile ufak veya büyük bir sürtüşme yaşamıştır.

Çok fena çok eltim i daha fazla seviyor bunu hissettiriyor onu kendinle kıyaslama diyor kiiiii daha eltim nişanlı şimdiden
Madem ona karsi sevgisi daha cok o zaman senin takilarina gözkoymadan bir zahmet dügünlerini yapsinlar ummayan tas kafa kirarmis bosver sen kendini üzmeden mesafeli ol kendini onunla kiyaslama diyen kaynanadan ne beklenir ki :KK62:

Kime ne takıldığı az çok bellidir yerinizde olsam eşinin ailesi tarafından gelen herşeyi onlara verirdim ama kendi ailemden gelen 1 tl yi bile elletmezdim. Onuda annenize vereceğinizi söyleyin ve öylede yapın. O sizin için saklar. Ama bunu kötü bir şekilde değil de son derece sakin bir şekilde paylaşın eşinizle. Her iki tarafta masraf etti herkesin taktığını kendisine verelim deyin bundada sorun çıkartırlarsa zaten onların niyeti huzursuzluk çıkarmaktan baska birşey değildir.

Diyelim ki bu mesele bi şekilde halloldu kapandı gitti.Size evliliğinizin en güzel zamanlarını zehir eden bu iki insanın yaptıklarını unutabilecek misiniz?Hiçbir kadın unutmaz bence.
Bir evlilik baştan kötuyse hep öyle gidiyor bence.
Ancak kadın sabrederse saçını süpürge ederse sabrederse belki o zaman işler yoluna giriyor.
Yani hep kadınlar taviz veriyor.
Şimdi bu kaynana paragöz saygısız açgözlü bi tip belli ki daha başınıza çok çorap örebilir.
E eşiniz de başlarım altınına anne sen karışma diyemiyor sizi savunmuyor malesef bu da ömür boyu böyle gidecek gibi görünüyor.
Bi 3 ay daha zaman tanır eşimin hal ve hareketlerine bakardım düzelmezse de boşanırdım sanırım.

Birbirimizi severek evlendik. 3,5 yıl çıktık.suanda 3 aylık evliyiz. Düğün gecesi Altınların ve takıların kavgası oldu. Balayı güzel geçmişti taaaaaki eve dönene kadar kv oğlunu kendi cephesine çekti. Eşim 360derece döndü ailemi ve beni suçladı takı konusunda evde sürekli tartışıyoruz okadar isteyerek evlendik insan 3 ay içerisinde kafayı Yicek gibi oluyor. Sürekli ağlamaklı halim var annemi babamı çok özlüyorum kendimi cok yalnız hissediyorum kendi evim bana yabancı annemin evine dönmek geliyor sürekli anneme de anlattım biraz sabret kızım diyor evlilik ona ağır gelmiş olabilir diyor bu alışma süresi mi yoksa böyle devam mı edecek insan da bazı seyleri yasamadan malesef bunları göremiyor hata yaptım diyorum bazen evlenmekle banada fikir verin yardımmmm
Karsi cikmicaksin susmayi dene esine karsi bence.napcaksin annesi oda bunlar gercekten herkesin derdiiii bende ayni derttenim ben birakiyorum anali ogullu onlari valla naparsa yapsinlar ben yasantima bakiyorum ne ugrascam.. sende bence cok kafa yorma gecici seyler bunlar

Boşanma işleri anketle karar verilecewk bir şey değil.Ciddi ciddi oturup konuşmalı,olmuyorsa aileni çağırmalısın.
Canım benim yine mantıklı yorumunu yazmışsın biliyormusun seni en en iyi güzel yorum yazan kk üyelerinden seni seçtim inşallah sen seçilirsin seçilmezsen bile benim için sensin en en güzel yorum yazan kk üye sensin :KK68:sevgilerimle kendine iyi bak

biz sadece arkadaslarimizin oldugu bir torenle yurt disinda evlendik esimle. onun ailesinden herhangi bir taki-toka-hediye-tebrik karti almadik, beni istemiyorlardi. Benim cevrem hediyeler, takilar, altinlar verdi.
hepsini kasaya koydum, sayilarini esim dahi bilmez.
sormamistir da.
bu kadar basit olmamak gerekir, diye dusunuyorum.
Allah sonunuzu hayir etsin. Kafamdadeli_sorular Kafamdadeli_sorular

Kesinlikle katılıyorum size fakat eşim çok anneci düğünden sonra bunu gördüm sanki ne yaparsam yapayım bişey değişmicek
Sabır lazım bence 3 ay çok kısa bu süre herşey düzelir bende 10 aylık evliyim sıkıntım oldu ama esim beni anladı seninkide anlar rabbimin izni ile sabır sadece

Canım benim yine mantıklı yorumunu yazmışsın biliyormusun seni en en iyi güzel yorum yazan kk üyelerinden seni seçtim inşallah sen seçilirsin seçilmezsen bile benim için sensin en en güzel yorum yazan kk üye sensin :KK68:sevgilerimle kendine iyi bak
Beğenin için çok teşekkür ederim.:KK200:Öyle bir yarışma mı var farkında değilim.Atlamışım demek.:KK43:

Hayatı kendi bakış açınla değerlendirme.Kimin ne olduğunu ne yaşadığını ne tür depresyon atlattığını bilemezsin.Ben sana mantık çerçevesinde bir yorum yapıyorum.Sen savunma mekanizmasına geçiyorsun.Tekrar edyorum,evlilik anketle sürdürülebilinip,sürdürülemeyeceğine karar verilecek bir şey değil.Hakkında hayırlısını diliyorum

Daha 3 aycık evilisiniz ,bence zaman herşeyin ilacı
Evliliğinizin oturmasını birbirinize alışma sürecini bekleyin derim
Anlık karar vermeyin ,sabredin....

biz sadece arkadaslarimizin oldugu bir torenle yurt disinda evlendik esimle. onun ailesinden herhangi bir taki-toka-hediye-tebrik karti almadik, beni istemiyorlardi. Benim cevrem hediyeler, takilar, altinlar verdi.
hepsini kasaya koydum, sayilarini esim dahi bilmez.
sormamistir da.
bu kadar basit olmamak gerekir, diye dusunuyorum.
Allah sonunuzu hayir etsin. Kafamdadeli_sorular Kafamdadeli_sorular
Hayır etsin inşallah

Benim anlamadığım aileler bu takı meselelerine niye burunlarını sokarlar? Onlara takılmış sen niye göz dikiyosun demi? Bide şu para mevzusundan dolayı tartışmak çok mide bulandırıcı geliyo. İnşaAllah öyle bir şey yaşamam

Daha 3 aycık evilisiniz ,bence zaman herşeyin ilacı
Evliliğinizin oturmasını birbirinize alışma sürecini bekleyin derim
Anlık karar vermeyin ,sabredin....
Tabiki içimden geçen emek verdiğim ilişki mi bir kerede silip atmak değil zaten sabır ve zaman düğün gecesinden beri ama en hayırlı zaman ...
Hayatı kendi bakış açınla değerlendirme.Kimin ne olduğunu ne yaşadığını ne tür depresyon atlattığını bilemezsin.Ben sana mantık çerçevesinde bir yorum yapıyorum.Sen savunma mekanizmasına geçiyorsun.Tekrar edyorum,evlilik anketle sürdürülebilinip,sürdürülemeyeceğine karar verilecek bir şey değil.Hakkında hayırlısını diliyorum
sen neden ankete bu kadar takılıyorsun ? Ben sorunumu anlattım ve yardımcı olabilecek arkadaslardan yorumlar bekliyorum anketle tabiki karar verilecek bişey değil !

Tabiki içimden geçen emek verdiğim ilişki mi bir kerede silip atmak değil zaten sabır ve zaman düğün gecesinden beri ama en hayırlı zaman ...

sen neden ankete bu kadar takılıyorsun ? Ben sorunumu anlattım ve yardımcı olabilecek arkadaslardan yorumlar bekliyorum anketle tabiki karar verilecek bişey değil !

İnşallah herşey gönlünüze göre olsun,mutluluklar ...

X