Aslan oglum hadi pip*ni amcalara goster oglum mantigindan baska bir sey degil bu ne yazik ki. Ooo cok buyuk is ya(!!) dugunde takilan altinlar paralar hepsi oglunun hesabinda olsun, hepsi oglunun olsun. Oglu zaten evlenmemis ki para toplamis onlara gore. Ne olursa olsun parayi da altinlari da verme sakin, verdigin an ortada kalabilirsin oylece. Ne yap ne et elinde tut, ha bak onlar senin hakkin demiyorum, benim sahsi dusuncem gelinin degil de gelin ve damadin oldugu yonunde. Ama kayinvalidenin dusuncesi kotu, o yuzden verme. Ha esin bankada durmasini istiyorsa da senin adina olan bir hesapta dursun. Ama tabii bu sure zarfinda da esinin uzerine gitme, kendini mantikli ve guzel bir sekilde aciklamayi dene. Bu konudan neden rahatsiz oldugunu acikla ve altinlarin senin hakkin oldugunu ancak kendine kullanmak istemedigini, altinlardan daha onemli olan seyin siz oldugunu ve ilerleyen donemlerde altinlarin nasil degerlendirilecegine birlikte karar vermek istedigini soyleyebilirsin.
Ekleme: yazinin alt paragrafi daha vardi ama nedense gozukmuyor, tekrsr yazayim yazabilsigim kadariyla.
Kayinvalidem olmeden bana rahat yok demissin ama henuz 3 aylik evlisin, anladigim kadariyla sadece altin meselesi olmus ve halledilemeyecek bir sey gibi de durmuyor, zamanla halledilir mutlaka. Ayrica kayinvaliden esinin annesi, sirf bu yuzden o kadina saygi duymali ve boyle seyler dusunmemelisin. Esin senin annen hakkinda boyle dusunseydi ne hissederdin acaba? Hic dusundun mu?