Evlilikten beklentim bu değildi

Benim yerimde olsanız ne yapardınız?

• Ayrılırdım

OY: 28 17,9%
  • Sabrederdim

OY: 20 12,8%
  • Bilmiyorum kafam çok karışık

OY: 10 6,4%
  • Sadece ZAMAN

OY: 98 62,8%

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .
Bilezikler her halukarde sızın
fakat paralarla küçük altınları ya kayın valide hepsını alıyor
yada ortadan yarı bölünüyor
bunun mantıgı şu kaynana diyorki şimdi siz aldınız tum altınları millet beni şimdi düğüne cagıracak ben ne takıcam onlara benimkileri ver onlar emanet ki gercekten altın emanettir
sende yarısını kendi akrabalarına sakla olmadı gereken ya bu
yada kaynana diyecekki ben altınların hiç birini almıyorum gelen tum davetiyeleri sana yönlenfiricem benim babamın yaptıgı gibi
gelin gecen söyleniyodu 3yıldır evliyiz tüm altınlar geri gitti tabiki gidecek babamın takıcqk hali yok.
Bu konu böyle

İlişkinize gelince ilk zamanlarınız biraz zor olabilir fakat pes etmeyın eşinizi geri kazanmaya bakın
elinizden geleni yapın hiçbir erkek evde aglamaklı kadından hoşnut olmax
cocuk da yapmayın

Birbirimizi severek evlendik. 3,5 yıl çıktık.suanda 3 aylık evliyiz. Düğün gecesi Altınların ve takıların kavgası oldu. Balayı güzel geçmişti taaaaaki eve dönene kadar kv oğlunu kendi cephesine çekti. Eşim 360derece döndü ailemi ve beni suçladı takı konusunda evde sürekli tartışıyoruz okadar isteyerek evlendik insan 3 ay içerisinde kafayı Yicek gibi oluyor. Sürekli ağlamaklı halim var annemi babamı çok özlüyorum kendimi cok yalnız hissediyorum kendi evim bana yabancı annemin evine dönmek geliyor sürekli anneme de anlattım biraz sabret kızım diyor evlilik ona ağır gelmiş olabilir diyor bu alışma süresi mi yoksa böyle devam mı edecek insan da bazı seyleri yasamadan malesef bunları göremiyor hata yaptım diyorum bazen evlenmekle banada fikir verin yardımmmm
Evliligin ilk baslarinda alisamama gibi sorunlar olur sen buyutme bunlari sevgini surdur taki tartismasini unut bence.

Sadece bu ko
sadece bu konular değil tabiki kayınvalidem genele olarak beni sevmiyor bu elektriği zaten ondan alıyorum ben onyüZden onu hiç sevmiyorum nefret ediyorum

Kac yasindasin acaba? Merak ettim...

Kayinvaidenin seni sevmedigine dair bir elektrik alabilirsin, dogrudur ya da degildir bilemem ama bu kadin senin yuzune gelip de ben seni sevmiyorum demedigi surece gercekten sevip sevmedigini bilemezsin. Ha nolur sana laf batirir, seni toplum icinde rezil eder falan filan yani seninle bir sekilde ugrasir, o zaman anlarim. Ama sadece negatif elektrik aliyorsun diye de sevmemek hatta nefret etmek abarti biraz kusura bakma. Burada ne kayinvalideler var goruyoruz hep ama hicbir kadin da cikip ben ondan nefret ediyorum demiyor...

Hayır zamanın da imam nikahı yaparken herşey tamamdı şimdi mehir felan yok kafandan çıkar diyor Allah'ım nasıl insanlara çattık
Bu kaynana bu kadar çok cümleyi nasıl kurabiliyor?? Asıl kötü kocan.. adam olsa kv öyle konuşamaz.. kendi ailenin yakınlarının taktiği altınları ayır ben de anneme vericem de anneme ver. kalanını da kocana ver al münasip bi yerinize monte edin de.

Taki meselesi hic hos olmamis tabikide...biraz zaman tani esine daha cok yeni evlisiniz biranda hayatiniz degisti belki dengesi sasmistir ama ailesinin lafiyla esine cephe alan erkekten ne hayir gelir orasi tartisilir 3 bucuk yilda demekki yeteri kdr taniyamamissinz...erkekler cok acimasz bir anda cark eder donerler seni cok iyi anliyrm insallah hakkinda hayrlisi olsn..

kV den takiları almakmi istiyor...istiyorsa neden istiyor...size maddi olarak cok yardimdami bulundu..ekstra kV KP ni borç altına soktuysaniz ve evlendikten sonra karsilariz gibi bişeyler soylediyseniz altınlari bu yüzden sahiplenmek istiyor olabilirler.?amaaaa durduk yere masraf altına girmeden sırf senin altinlarina göz dikiyorsa o zaman kV ni sil defterden...
uyum süresiyle ilgili 3 aylık evlisin ben 2 senede zor alismistim..bende hep annemi Evimi kardeslerimi ozluyordum...kavgalar oluyordu..zamanla öyle alisiliyorki annenin evine gittiğinde en fazla birgün kalıp hemen evine dönmek istiyorsun...sabret o konuda...
birdeEsin ne diyor altınları verelimmi diyor...
dediğim gibi eğer evlenmeden önce erkek tarafina altınları verebileceginizi hissettirdiğiyseniz haklı olarak isterler..
ama akıllı olun kV için eşinizle kötü olmayın.zAmanda eşin senide annesi kadar kıymetli vazgeçilmez görecektir..siz ne olursa olsun eşinizle aranizi bozmayin..

ben cok uzun sure bu bahsettigin buhrani yasadim evlenince esim hergun annemlere gotururdu en kotu 2 gunde bir aglayarak gelirdim ee evin kapisini bacasini kirip kacip anneme gidesim gelirdi abimim yanindan donerken afyondan ankaraya 3 saat kadar agladigimi bilirim sonra bir gun esim 1 haftaligina yola gitti bende tek kalmayim diye anneme gectim bir hafta evime geleyim diye canim cikti bizde buna teselli dusmesi denir sende bir ara annene git 1 2 gun kal tesellin dussun altin konusuna gelince benim hemen hemen butun altinlarima el koydular (benim ailemin taktiklari ve kendilerinin bana taktiklari haric) 30 bin lira kadar altina yani cokta umrumda deil acikcasi sen daha iyilerini alirsin 3 5 bilezik icin kavga etmeye degmiyo esim evlenmeden once seni kabul etmezlerse kpiyi carpar cikarim bidahada gorusmem diyodu bende inaniyodum bi evlendik adam bu su soguk bile diyemiyo anasina o derece yani hepsi ayni genelde zamanla duzelir kimse annesini babasini kolay kolay atmiyo atmamalida zamana birak baktin anne lafi geciyo sen eziyet goruyosun ozaman ne yapacagina karar verirsin birazcik sabret

Canım biraz dayan sabret. eşinin annesi nasıl kandırdıysa kendi tarafına oğlunu, sende ondan iyi ol yakınlaşsın kocan sanada.kendini sana daha yakın hissetsinnn. dayan. evliliğin en kötü zmanı düğünden bir ay sonra başlar 4 _ 5 ay sürer. sonra alışırsınız ve annesi daha arka planda kalır. sabret tatlım. boşanmayı dğşündürecek kdr ciddi bi sorun yok

Aaa dur kız ne boşanması hemen emek olmadan yemek olmaz. kv ile eşini yalnız bırakmayacaksın eşinşe katiyyen bu konuda tartışma. senin annen benim annem mevzusuna girince o işin b...k çıkar. eşini sen kendi tarafına çekemiyo musun aynı evin içinde fırsat verme kv ye.

İmam nikahında mehir diye takılan bilezikleri de bozdurmamı istiyorlar kv mehir diye bişey yok kafandan bunu çıkar diyor
kvdeni gec kocanda iş yok senin. parayı kvden yiyecek. ver hepsini ama eşine hakkımı helal etmıyorum de. 3 aylik evliligimizi bilezik icin maaf ettin de. ben olsam veririm ardindada cekip giderim:KK66: bosanirdim yani net. kendi ailenin taktıklarını verme

X