- 22 Haziran 2015
- 818
- 949
- Konu Sahibi Kafamdadeli_sorular
Evlilikte ilk yıl çok sancılı geçer derler hatta tam oturması için 5 yıl geçmeli tabiki şiddet aldatma gibi absürt durumlar haricinde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasil baslarsa oyle gider maalesefBirbirimizi severek evlendik. 3,5 yıl çıktık.suanda 3 aylık evliyiz. Düğün gecesi Altınların ve takıların kavgası oldu. Balayı güzel geçmişti taaaaaki eve dönene kadar kv oğlunu kendi cephesine çekti. Eşim 360derece döndü ailemi ve beni suçladı takı konusunda evde sürekli tartışıyoruz okadar isteyerek evlendik insan 3 ay içerisinde kafayı Yicek gibi oluyor. Sürekli ağlamaklı halim var annemi babamı çok özlüyorum kendimi cok yalnız hissediyorum kendi evim bana yabancı annemin evine dönmek geliyor sürekli anneme de anlattım biraz sabret kızım diyor evlilik ona ağır gelmiş olabilir diyor bu alışma süresi mi yoksa böyle devam mı edecek insan da bazı seyleri yasamadan malesef bunları göremiyor hata yaptım diyorum bazen evlenmekle banada fikir verin yardımmmm
+100 kıza taktıkları altını sırf gösteriş şov yapmış olmak için takan kızın kendi ailesinden bile gelen altınlarıyla diğer oğlunu evlendirmeye çalışan görgüsüz bir kayınvalideDiyelim ki bu mesele bi şekilde halloldu kapandı gitti.Size evliliğinizin en güzel zamanlarını zehir eden bu iki insanın yaptıklarını unutabilecek misiniz?Hiçbir kadın unutmaz bence.
Bir evlilik baştan kötuyse hep öyle gidiyor bence.
Ancak kadın sabrederse saçını süpürge ederse sabrederse belki o zaman işler yoluna giriyor.
Yani hep kadınlar taviz veriyor.
Şimdi bu kaynana paragöz saygısız açgözlü bi tip belli ki daha başınıza çok çorap örebilir.
E eşiniz de başlarım altınına anne sen karışma diyemiyor sizi savunmuyor malesef bu da ömür boyu böyle gidecek gibi görünüyor.
Bi 3 ay daha zaman tanır eşimin hal ve hareketlerine bakardım düzelmezse de boşanırdım sanırım.
Beğenin için çok teşekkür ederim.Öyle bir yarışma mı var farkında değilim.Atlamışım demek.
Gerçekten anlar mı sanki hiç anlamıcakmış hep annesinin tarafını tutacakmış gibi geliyor
Herşey geçer daha cok erken oda anlar zamanla seni sen esisin o annesi rabbime sigin gerisi boş dualarimizda sanada yer verelim inşallah canim geçer hepsiGerçekten anlar mı sanki hiç anlamıcakmış hep annesinin tarafını tutacakmış gibi geliyor
Çaresiz kalmak kötü zaman sabır derken bu süre içinde kaybolmak daha acı+100 kıza taktıkları altını sırf gösteriş şov yapmış olmak için takan kızın kendi ailesinden bile gelen altınlarıyla diğer oğlunu evlendirmeye çalışan görgüsüz bir kayınvalide
ve annesinin dediği olmadı diye evliliğin ilk aylarını karısına zehir eden bir adam var
bu evliliğin sonu başından bellide neyse
Allah razı olsun kardeşim allah senin huzurunda daim etsinHerşey geçer daha cok erken oda anlar zamanla seni sen esisin o annesi rabbime sigin gerisi boş dualarimizda sanada yer verelim inşallah canim geçer hepsi
Haklısınızevlilğin düzene girmesi için bi süre verin ikinize. 1 yıl mesela. tabi bu sürede çocukta düşünmeyin bence.
şu anda ayrılık düşünmek için çok erken.ama gidişatta bi değişme olmazsa ona göre bi karar verirsiniz. 1 senede düzelmeyen adam zaten düzelmezzz.
bu türk milletinde mi var sadece yaa. iki kişi evleniyo erkek ailesi herşeye burnunu sokuyor
Ailemi her gördüğümde ağlıyorum kendimi tutamıyorumYani şimdi bu takı meselesi olmasaydı da sadece evlilik beklediğim gibi çıkmadı annemi babamı özlüyorum evime alışamadım gibi şikayetlerin normal gelebilirdi bana çünkü evliliğin ilk 1 senesi daima zordur..benim de evime alışmam eşime alışmam birkaç ayı buldu..annemler her geldiğinde arkalarından ağlardım ki çok ta isteyerek evlendim..Ama bu takı meselesi biraz çirkin olmuş hoş bir başlangıç olmamış..eşinin annesiyle senin arandaki dengeyi iyi kurabilmesi gerek ...annesi ile ilgili olumsuz yorumlar yapma eşine ama dikkatli ol ..bir evladın annesine değer vermesi çok güzel bir şey benimde oğlum var ama benim yüzümden de gelinimi mutsuz etmesini asla istemezdim..ne kadar itici saçma salak sebeplerden evliliklerde tat kalmıyor ..
Konuşulup anlaşılacak olsa zaten buraya yazmazdım sorun çözülemediği için burdan yardım alıyoruzTakılarla ilgili sorun neydi açıklasanız sanki bu sorun sizden kaynaklanıyor gibi geldi bana eşiniz sizi suçladığına göre. Ayrıca daha çok yeni evlisiniz her şeyi sorunları annenize yansıtmasanız iyi olur. Soğukluk girer sonra eşinizle anneniz arasına. Kaynananız ne yapıyor mesela. Siz onun yüzüne güler sorun çıkarmaz kavga etmezseniz konuşarak çözerseniz annesi yanına falan çekemez size evlilik ağır gelmiş
ilk 1 sene öyle olurAilemi her gördüğümde ağlıyorum kendimi tutamıyorum