- 7 Mart 2016
- 1.384
- 2.191
-
- Konu Sahibi Kafamdadeli_sorular
Bu yoruma aynen katılıyorum.Kayınvaliden normal değil. İş altın falan değil kadın sen de hiç bir kuruş kalmasın derdin de bu da kadının niyetinin niyet olmadığını gösteriyor. Boşatacak sanki sizi de yerini yapıyor.
Resti çek hala aynı şekilde devam ederse de boşanmayı düşünmelisn
le kolay geliyor basına bunlar gelse görürdümYa almisin sevdigini kizim otur asaaa ya :) dertsiz basina dert mi ariyon.. ah ah benim sevdigimi eller aldi simdi pismanim alaydim onuda her aksam opeydim koklayaydim yemisim kaynayayi altinlari maltinlari
Hayır zamanın da imam nikahı yaparken herşey tamamdı şimdi mehir felan yok kafandan çıkar diyor Allah'ım nasıl insanlara çattıkKayinvaliden de Allah korkusu da yok galiba. Mehirin geri istenmesi ne demek. Kocanda is yok ben olsam aglayip sizlamak yerine resti cekerdim ama sen biraz zaman ver.
Bence dayak siddet ihanet ve ayrica hakaret yoksa gerisini sallicaksin takmicaksin.. herkezin hayatinda oluyo uyusmazliklar.. sen sevdigine kavusmus olmanin kiymetini bil bosverSana bö
le kolay geliyor basına bunlar gelse görürdüm
Evliligin ilk baslarinda alisamama gibi sorunlar olur sen buyutme bunlari sevgini surdur taki tartismasini unut bence.Birbirimizi severek evlendik. 3,5 yıl çıktık.suanda 3 aylık evliyiz. Düğün gecesi Altınların ve takıların kavgası oldu. Balayı güzel geçmişti taaaaaki eve dönene kadar kv oğlunu kendi cephesine çekti. Eşim 360derece döndü ailemi ve beni suçladı takı konusunda evde sürekli tartışıyoruz okadar isteyerek evlendik insan 3 ay içerisinde kafayı Yicek gibi oluyor. Sürekli ağlamaklı halim var annemi babamı çok özlüyorum kendimi cok yalnız hissediyorum kendi evim bana yabancı annemin evine dönmek geliyor sürekli anneme de anlattım biraz sabret kızım diyor evlilik ona ağır gelmiş olabilir diyor bu alışma süresi mi yoksa böyle devam mı edecek insan da bazı seyleri yasamadan malesef bunları göremiyor hata yaptım diyorum bazen evlenmekle banada fikir verin yardımmmm
Sadece bu ko
sadece bu konular değil tabiki kayınvalidem genele olarak beni sevmiyor bu elektriği zaten ondan alıyorum ben onyüZden onu hiç sevmiyorum nefret ediyorum
Bu kaynana bu kadar çok cümleyi nasıl kurabiliyor?? Asıl kötü kocan.. adam olsa kv öyle konuşamaz.. kendi ailenin yakınlarının taktiği altınları ayır ben de anneme vericem de anneme ver. kalanını da kocana ver al münasip bi yerinize monte edin de.Hayır zamanın da imam nikahı yaparken herşey tamamdı şimdi mehir felan yok kafandan çıkar diyor Allah'ım nasıl insanlara çattık
Evet var öyle hesap bankaya git sor benim kuzenimde açmıştı nisanliyken ortak hesap sadece ikinizin imzasıyla para cekilebiliyor. Sizin tek cozumunuz bu benceİkimizin adına oluyor mu ki nasıl oluyor
bu zamanda birlik oturan mı kaldı akıl varBirlik mi oturuyosunuz
bu zamanda birlik oturan mı kaldı akıl var
kvdeni gec kocanda iş yok senin. parayı kvden yiyecek. ver hepsini ama eşine hakkımı helal etmıyorum de. 3 aylik evliligimizi bilezik icin maaf ettin de. ben olsam veririm ardindada cekip giderimİmam nikahında mehir diye takılan bilezikleri de bozdurmamı istiyorlar kv mehir diye bişey yok kafandan bunu çıkar diyor