Bu kadar güzel anlatılamazdı gerçekten ailemle olabildiğince anlatıyorum fakat bazı yerleri kısa kesiyorum onlar da üzülüyor biliyorum annem 3 ayda çok büyük kilolar verdi hem ben gittim hem evliliğim en çokta onlara üzülüyorum sabır gayret zaman hak yolunu bulsun
Kısarak bile anlatmayın. Inanın ailenize her anlattığınız durum için ileride pişman olacaksınız.
Eşinizle aranız illaki düzelecek. Kol kola gezeceksiniz. Ama aileniz bu durumu unutmaz. Aileniz ve eşiniz arasında gizli bir öfke olur.
Şimdiden itibaren ailenize , " düşündüm de , aile özlemi, acemilik v.s sebep oluyor bu sikintilarimiza. Cozulmeyecek sorunlar değil. Sizleri üzdüm hakkınızı helal edin." Diyip kapatın konuyu.
Diğer yandan da eşinizin karakterinden, adamligindan eminseniz, tatlı dille savaşın.
Ağlamayın. Birgün gerçekten anladığınızda kıymeti olsun.
Bu çok basit bir mesele.
Kv.biz eşinizin annesi. Elbette etkilenecek ondan. Kendinizi yerine koyun , siz annenizin bir cümlesiyle dolmuyor musunuz ?
Bu dengede zamanla düzene oturabilir eğer akıllı bir adamsa. Şuan kapınızı kapattiginizda evde yalnızsınız. Iyi değerlendirin bu anları.
Her cümlesine laf söylemek zorunda değilsiniz.
Yanlış düşünüyorsun, hakkıma giriyorsun, ben böyle düşünmüyorum, evlilik iki kişiliktir , ben eminim ki sen bunu çok iyi biliyorsundur. Bocaliyorsundur benim gibi v.s
Yani aklıma gelen cümleler bunlar. Yargılamadan, alttan altta isleyin lütfen.